Khamis, 17 Jun 2010

Alhamdulillah, Dapat Anak Buah Lagi.....

Baru jer dapat khabar gumbira dari adik aku lunch hour tadi. Dia dah selamat melahirkan anak kedua secara ceaser lebih kurang jam 10 pagi tadi. Berita yang sedikit mengejutkan aku dan sikit pun aku tak percaya sbb dia suka tipu aku tau operation sepatutnya dijalankan besok. 

Kalau ikutkan arahan doktor, semalam (16/6) dia dah kena warded, tapi memandangkan hubby dia baru jer tiba dari arab saudi on that day, postpone ler ke hari nie. Tup tup sampai jer hospital pagi tadi doktor cakap kena terus buat operation since jalan dah bukak 3cm. 

So, inilah dia putera yang dinanti-nantikan kehadirannya......


Salehudin Al-Ayubi nama diberi..... ala-ala arab giteww bunyi dia kan. Tahniah untuk kak e-cah sebab dah dapat adik. 

11 comments:

QuEeN Of 2 Heroes berkata...

tahniah! bestnya da sepasang... ^_^

Ain berkata...

nadia: tu la, ramai betul ahli keluarga akak yang dapat sepasang...

macam berpakat giteww...

[-suziey-] berkata...

waaaa comelnya la baby..suka nya tgk baby...haihhh

mamalieyna berkata...

syoknya dengar berita2 gumbira camni..nama pun sedap sngat! ^_^

LYaFRINA berkata...

tahniah..tahniah..
sgt comel..teringinnya

Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ tinieƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ berkata...

comelnya baby... kakak dia pun comel gak :)

nieda berkata...

tahniah..

♥Azie♥ berkata...

tahniah...bestnyer dapat bb boy

ummu berkata...

Ain comeinya Echah
tahniah ya sepasang tu...

nza berkata...

comelnya baby tecik tu...tahnih...

Ain berkata...

an to all: thank you.....

Related Posts with Thumbnails