Isnin, 12 Julai 2010

Sebok Nak Update Jugakkkk.....

Sedikit sibuk hari ini..... 


Buktinyaaaaa, matahari dah naik atas kepala baru terhegeh-hegeh nak mengupdate....


Sorry yer, aku sempat blog jumping jer today..... jenguk dan baca tapi tak tinggal jejak kasihhh untuk korang.....huhuhu....

Komen romen kat blog sendiri pun belum sempat reply lagik.......


Menu untuk hari nie...... jommmmm kita tengok baby, nak tak??? hehehe......


Anak buah aku yang lahir pertengahan Jun ari tue....KLIK SINI.


Tak sempat nak tenung renung lama-lama baby nie...... nak dukung dan riba pun belum merasa lagi.....


AWASSSS MAMA!!!! Sarah sentiasa memerhati setiap pergerakan mama...........huhuhu....

 'dia tengah lena tido dalam buai, tapi aku paksa jugak ibu dia angkat taruk atas katil........hahaha'

 'terjaga usai diangkat...... terus nak susu' 

'arrrghhhh.....menggeliat seketika untuk betulkan segala urat saraf'

'nak start nangis....... lapooooo'

20 comments:

al-lavendari berkata...

teringin nak ada anak kecik semula !

nieda berkata...

comelnya...suka tgk baby.

nieda berkata...

comelnya...suka tgk baby.

Zaidah berkata...

bestnyer...

[-suziey-] berkata...

waaaa comel nya baby..kesian dia kena kacau yek..olrg tgh syiok tido kacau..mane xnangis ye dak:p

Softtouch [Hanim] berkata...

comelnya..rase nk cium2 jer..geram..

zue @ annaleeya berkata...

suke tgk baby... pastuh suke cium sbb bau wangi kan???? alahai... nak beranak kecik balik ker????? hahahaha.... tak de maknanya.... kata nak tutup kilang kan???? ekekeke!!!

Ain berkata...

al-lavendari: ain pun teringin tapi anak dara ain tak teringin nak ada adik....

nak buek camno yer uncle?

hehehe....

Ain berkata...

nieda: tenang jiwa bila pandang baby kan.....

Ain berkata...

zaidah: jom tambahhhhh......

hahaha..... sesedap rasa jer kan, ingat senang cam tambah nasi agaknya.....

Ain berkata...

suziey: tu la, tengah syiok tido kena kacau ngan flash kamera pulak.....

nasib ler saya kecik lagi kans...

hehehe....

Ain berkata...

hanim: kita culik baby nie nak tak??

kalau mintak ngan kakak dia, kakak dia tak kasi....

kita bawak lari senyap2....

Ain berkata...

kak zue: jangan la tutup kilang kak....

shutdown sekali sekala takpe......

mamalieyna berkata...

cuteee...suke tgk baby! ^_^ part menggeliat best kan..sweet!

Ain berkata...

mamalieyna: ain tak puas hati lagi buli budak kecik nie....

balik rumah mak hari tue dah malam, so kerjanya tidur ajer....

lepas ni kena balik belah siang pulak, baru best main tembak-tembak....

takde la dia asyik pejam mata jer kan....

mamamiera berkata...

besynya tgok baby..
kite suka tgk baby menguap smbil tgn dia tarik geram cam superman nk terbang.. =p

mamamiera berkata...

comeynye sarah pakai tudung kat n3 bwh ni.. tomey sgt2.. miera lak cam mkcik2 hehehe =p

nza berkata...

suka tgk baby kecik...tenang jerrr...

Ain berkata...

mamamiera: mcm superman ke?

hehehe....

cuba pakaikan miera ngan tudung kanak2....

mesti chumell dan cute...

Ain berkata...

kak nza: boleh tambah ahli baru kak...

farouk pun dah besar tu....

Related Posts with Thumbnails