Selasa, 6 Julai 2010

Pleaseeee...... Pick-up The Phone!!

Bengang tak rasanya bila kita buat panggilan, tapi orang seberang sana senyappp jerk!!!

Kita dail lagi dan lagiiiii (kadang sampai masuk message dan kredit kita kena telan), dia buat endah tak endah jugakk....

en. google punya....

Kalau orang tu duk dekat ngan kita, rasanya dah lama dia kena pelangkung kan kan.....

Aku bukan la nak mengata orang, tapi tengah duk fikir-fikirkankan masalah sendiri ni.......

Kalau dengan henfon asyik lupa memanjang.....lupa nak keluarkan dari henbag. Yer la, carik henfon pun taim nak buat panggilan atau sms orang jer. Sekali sekala ambik la jugak wat snap gambo ke hapa. 

Bila henpon syiokk tido dalam henbag, mula la orang situ sini call aku tak dengar. Agaknya berlori-lori dorang ni duk bebel kat aku kan. 

Padan la en. somi selalu sakat aku suruh gantung henpon kat leher jer.....hahaha

p/s: sorry kepada en. somi (3 miss call), my ofismate (4 miss call plus 1 msg) and sis linda (3 miss call)  yang jenuh tunggu ain jawab panggilan semalam. Uwaaaaa, ain lupa nak keluarkan henpon dari henbag.......

15 comments:

Miss Izah Mohamed berkata...

HAISH.. MMG STRESS TU KAK CALL XDE ORG CKP..

NEXTIME TNYE DIA.. PEKAK KE? AHHAHA
TGK DIA JWB KE X..

cheqna berkata...

erm....setuju dengan en.somi akak
jadi..silalah gantung tepon tekok neh =) hahahahaha

QuEeN Of 2 Heroes berkata...

sama ler kita kak...hubby pun pernah ckp cenggitu gak...hik3 :p mmg x sedar kalo bunyi dlm handbag...
pompuan mane ade tempat nak letak melainkan handbag je..lelaki lain la ade poket or letak kat pinggang...tak kan pompuan nak gantung wat rantai lak...haha~

peaNut berkata...

akak beli la tali utk gantung hp tu..byk jual yg cantek2..bling2 pon ada..gantung kat leher..huhu..utk mengelakkan kejadian ni berulang..hhuhu

Zaidah berkata...

KLU ASBEN ZAI MESTI DIA CAKAP...RENDAM AJE HPHONE TU DALAM AIR....SEBAB KEKADANG MEMANJANG DIA TIDUR DALAM HBEG...CUMA KLU ADE EMERGENCY CALL TU YANG KITA TAK TAHU...

Softtouch [Hanim] berkata...

samlaah sya..kalu balik umah tu mmg payah nk angkat hp tu...dahlah bunyinya plahan jer..he he he

LYaFRINA berkata...

kih..kih..sama la kita ain..lya slalu g2,, sbb tu kalo time kat rmh msti kwn @ geng ofis kol no fain direct.. mmg slalu x sdr la.. hp tu tdo brapa hari ntah tnpa mkn hdlm h/bag.. n lg 1..kalo k mana2.. xpernah bwk hp.. sejak kawin la...


kalo dulu.. hp tu kewajipan.. heheheh

Adlina Husaini berkata...

hehe sejak meniaga online ni baru ina alert sikit bab2 tepon

en_me berkata...

kalo dulu sarah atau danish masa baby, mak selalu simpan SUSU dalam beg ke gantung ker.. patutpun en. somi soh gantung ghitewww.. ekeke

Amni berkata...

Kalau kat umah selalu macam tu. Kadang hp habis bateri pon tak perasan... hee.....

penjejak maya berkata...

salam,

bunyi hp tu pun kasi gegar sikit hehe..

nza berkata...

kwn2 spesis lelaki kt sk pn slalu sound kwn pompuan nie...susah nk aNGKAT hp, maklum la dok dlm hb manjang n pas tu xdngar....hi...

mamalieyna berkata...

ooh perkara sebegini seringkali berlaku..hikhik..tu aa org pompuan ni, suka simpan hp dlm hbag ^_^

LotsOfLove-Pearls berkata...

Dearie Sis Ain,
Hahaha..

selalu buat...
Mmm..
..sengaja buat2 tak nak jawab.
personal matter ar selalunya.
hehehe..

[-suziey-] berkata...

hahahahaha same la kita...especially bila ade kt umah..mmg susah org nk call..sbb kalu kt umah tu ngn hubby n anak..so mls nk pk bende lain..nk jwb call pn mals..hahahaha..bole gitu?;p

Related Posts with Thumbnails