Rabu, 7 Julai 2010

Cuci Mata Dah la Ya......

Takde mood nak update blog sebab komen korang aku tak leh baca.... leh gitewww???

Sementara aku membusykan diri siapkan sebut harga, korang cuci mata jer lah ya....

Layankan liuk lentok budak yang tak pernah nak bagi kerjasama kat mama dia neh....

Chobittt kang baru tau!!! hahaha....................

'muslimah sejati'

 'bibir berkilau hasil sentuhan lipstik mama' 


'kalau tak pakai lipstik pucat jer muka sarah kan - kena beli satu nie'

Sekian n3 dari tuan tanah yang syokk sendiri.....

26 comments:

LYaFRINA berkata...

AIN STILL XLEH BACA KOMEN K?? KAT LYA ADA KOMEN TU DH KLUAR.. N KOMEN2 KT N3 LAMA GHAIB DI ALAM MISTERI..SAKIT JIWA OOOOO..

**TENANG JIWA LAYAN PICAS SI SARAH NI.. GUNA DSLR..LG LA NMPK CNTIK...

Ena berkata...

alolo.. comeinyerrr..

hehehhe.. cekci gak bibir sarah tu kan!.. bulu matanya sangat cantik.. menggoda u.. hehhehe

zue @ annaleeya berkata...

akak pon ader lagi komen yg tak kuor... malas nak layan.. nnti kuor ar tuh...

comei sarah pakai tudung... bibir pon cekci tuh.... heheh!!

Zaidah berkata...

alah2...comeinyer sarah....cantik bertudung...muslimah sejati...memang dari semalam tak bleh nak komen...ade komen yang tak kuar...huhuhu

Mak Su berkata...

janganlah chobit :)

Ain berkata...

lya: n3 hari ni sume komen keluar....

tapi n3 semalam dan sebelumnya missing somewhere....

sakit jiwa raga kan....

Ain berkata...

ena: bibir sarah copy paste bibir mama.....

buleh imagine tak bibir mama sarah camne....

hahaha.....

tiba2 mama sarah jadik sengal sesengal blogpsot....

Softtouch [Hanim] berkata...

haahlah komen yg smalam punya ade yg ilang2..

comelnya sarah..admire sgt bulu matanya ain..bersih muka sarah..

Ain berkata...

kak zue: sape2 yang terfikir nak kasi sarah hadiah, hadiah terbaek adalah tudung....

sebab sarah memang fanatik ngan tudung....

jangan kasi tudung saji dah la yer...

hahaha.... nanti mama wat tutup lauk pauk atas meja....

Ain berkata...

zaidah: keliwon blogspot tengah bermaharajalela sekarang....

tu yang komen romen kita ilang....

huhuhu....

Ain berkata...

mak su: ain masih lagi menahan gelora perasaan nak chobittt dia....

tunggu la besor sket nanti...

tak leh chobitt mama gomol-gomol dia...

hahaha....

Ain berkata...

hanim: tengok muka sarah memang nampak bersih nim (ada jugak kesan luka kena kuku dia macam kat mata tue)....

tapi kalau tengok betis dia, amponnnn!!!

hehehe......

dari kecik sampai besor ekzema tak jugak hilang....

tambah pulak ngan kudis ari tue, lagi la jatuh saham.....

huhuhu....

mamalieyna berkata...

ain..dh ok kan komen dh appear kan..suka bulu mata sarah...^_^ cun! adik ayep pnjg je, tp takmo melentik..camno nak buat tu eh..hehe..

honeylanz berkata...

ain..skill photog dah berkembang ni...pas ni upgrade ke prime lens

Ain berkata...

mamalieyna: hari ni komen dah muncul balik dah....

tapi nak jugak blogspot pulangkan balik komen semalam....

huhuhu....

ieyna cuba guna alat yang lentik bulu mata tue (tak tau nama dia apa sb ain tak pernah guna)...

hehehe....

jangan salah kepit, kang terkepit mata ayep....

Ain berkata...

honeylanz: has, ni skill main belasah jer....

tak mampu rasanya nak upgrade ke prime lens....

mahal tue....

hehehe....

LotsOfLove-Pearls berkata...

Dearie Kak Ain,
Sweet je Sarah..
kulit licin dan bulu mata lentik..

memang sweet..
sangat sweet..

Ain berkata...

lol: dearie, tingginya pujian untuk sarah tue....

huhuhu....

biasa-biasa jer sarah nie...

psst, bila nak bercuti ke awana kijal, akak tunggu dearie ke sini tau....

[-suziey-] berkata...

amboih ni mamanya yg syiok mekap kan si anak..hiks..tp cantik..hehe

lily azliyana @ mama zara berkata...

Sarah ttp cumei wlu amik gambar candid jek..hehehe

nway, Zara skabg pon suka mintak mama bedak n lipstikkan die..tp mmg nmpak lebih berseri2lah klu tepek2 makeup kat die tuh..hihi

kella berkata...

tak tahan betul tengok bulu mate dia ni ! iskh lentik betul! bakal jadi si lawa ni besar nanti! :D

Ain berkata...

suziey: dia nampak mama pakai lipstik, tu yang nak jugak...

calit sikit jer, pastu dia jilat....

hahha...

Ain berkata...

lily: kalau bedak ain pakai sembunyi-sembunyi....

dapat kat dia pecah nanti....

tapi kalau pakai lipstik tak leh nak sorok, dia perasan bibir kita merah, mula la dia mintak nak jugak....

Ain berkata...

kella: jangan salah guna mata sudah la kan....

main kenyit2 sembarangan...

hehehe....

ibu_Arifa berkata...

cantiknyer pic sarahbuat close-up mcm ni..
syok sgt tgk sarah mau pakai tudung mcm tu.

nza berkata...

bibir pucat xpe cz alis mata sarah menggoda...

Related Posts with Thumbnails