Ahad, 4 Julai 2010

I Likeeeee..........

Balik rumah nanti dengan perasaan penuh munga-mungaaaaa....

Hari ni sangat la murah rezeki.....

Pagi-pagi dapat hadiah kiriman dari Little Mama Diary sebab jadi salah seorang early birds yang join kontest kat blog beliau....

Credits to Kak Ros

Dalam duk happy tue, sedih jugak bila satu hadiah tu hilang cozz envelope dah terbukak......huhuhu.... dah takde rezeki nak buat camne kan.....

'missing-sedey sebab kak ros jahit sendiri hadiah nie untuk aku'

Tapi kesedihan tu terubat bila tengahari encik posto datang bawak hadiah lagiiii.....hehehe....

Kali nie dari Mas yang baru habis bercuti ke Pantai Timur. Hari tue aku sesedap rasa join teka teki tekuk anjuran Mas berkenaan tempat penginapan beliau di Cherating. Antara hadiah yang Mas kasi.....

 credits to Mas

Terima kasih daun keladi, Sukaaaaaa sangattttt-sangatttt.......

18 comments:

nieda berkata...

semua org suka dpt hadiah..hati berbunga riang..hehe

LYaFRINA berkata...

ITULA.. XKISAH APA PUN.. HAPPY KAN... LPS NI LG TERUJA NK JOIN CONTETS

Sharinginfoz berkata...

cantiknya hadiah.......

Maslina Rosdiana berkata...

Weee...Ain dah receive hadiah,terima kasih sudi join GA saya...

lily azliyana @ mama zara berkata...

waaaa..best tuh..manyaknye dpt hadiah..tahniah la ye..=)

Ain berkata...

nieda: betul cakap nieda...

sonot sangat kan....

lya: ain dah lama ketinggalan kontest, lepas ni kena curik masa join.....

Ain berkata...

sharinginfoz: thanks.....

memang cantik2 semuanya....

Ain berkata...

maslina: terima kasih banyak2 mas....

hadiah yang mas kasi tu memang BESTTTT.....

pandai mas pilih hadiah....hehehe

Ain berkata...

lily: alhamdulillah, rezeki ain kali nie.....

bukan selalu menang pun....hehehe

Softtouch [Hanim] berkata...

lahai comelnya adiah tu..bestkan dpt adiah wpun kecil tp perasaan tu sgt besar kita rase...ala yg pink tu ilang yer..xpelah xde rezeki..

Little Mama™ berkata...

ain, alahai hilang pulak..i letak dua2 dalam plastik & sealed before masuk envelope.. ada orang curi la kalau hilang satu..ish..ish

Ain berkata...

hanim: setuju ngan hanim, nilai tak penting, yang penting orang kasi dengan ikhlas.....

kecik2 pun tetap bermakna....

Ain berkata...

little mama: ain pun syak ada orang ambik.....

takpe la kak ros, at least dia tinggalkan jugak untuk ain sapu tangan chumell tue....

hehehe....

psst, jahitan kak ros cantik sbb tu agaknya orang tu berkenan....

IdzaLia berkata...

cantiknya .. pink gitu

Ain berkata...

idzalia: memang cantik.....

sukaaa sbb kak ros jahit sendiri sapu tangan tue....

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

wah cantiknyer...jeles kiter...tahniah k

[-suziey-] berkata...

ala sygnya dh ialng..nape xreport?
neway tahniah...insyaAllah diganti dgn hadiah lain plak..

Ain berkata...

anje: thank you...

suziey: ain redha jer...

bukan rezeki, takpe la....hehehe

Related Posts with Thumbnails