Isnin, 19 Julai 2010

Hajat Ketemu Lya Tertunai Jua.....

Alhamdulillah, hajat untuk menziarahi Lya tertunai juga hari ni....

3 jam bersama Lya aku manfaatkan sepenuhnya. Banyak yang kami bualkan hingga tak sedar masa berlalu begitu pantas sekali........

Syukur, berkat doa semua Lya makin menunjukkan perkembangan yang positif. Aku lihat Lya bertambah sihat (compare waktu Lya di wad dan icu hari tu).... 

Setakat ini Lya dah boleh makan dan minum sendiri. Lya cuma masih perlukan bantuan untuk bergerak kerana kekurangan tenaga.

"Lya, rajin-rajin makan ubat tau. Jangan lupa makan banyak-banyak supaya tenaga Lya cepat pulih. Kami semua akan terus mendoakan yang terbaik untuk Lya"   

Bagi semua yang menyokong, membantu dan mendoakan Lya, Lya ucapkan berbanyak-banyak terima kasih. Lya cukup-cukup terharu punya sahabat seperti anda.
'terkini-sudah mampu tersenyum'

34 comments:

cheqna berkata...

alhamdulillah
tersenyum juga tengok dia senyum...
moga klya cepat sembuh sepenuhnya

mamalieyna berkata...

Alhamdulillah...harap Lya akan kembali ceria n aktif berblogging spt dl..rindu Lya, seronok bila tgk Lya dh boleh tersenyum..Alhamdulillah..

Zaidah berkata...

alhamdulillah ain....windu ngan lya...semoga cepat sembuh yer...

[-suziey-] berkata...

alhamdulillah lya dh ok..ni la sahabat sejati:)

az rina a.k.a jaijina berkata...

alhamdulillah, dah semaikn pulih lya..smoga terus sihat ye lya..

LotsOfLove-Pearls berkata...

Dearie Kak Ain,

Semoga Lya cepat sembuh....

Kami doakan yang terbaik untuk Lya..

eT berkata...

moga cepat sembuh...
jgn lupe mkn ubat..hehe...
senyuman penuh makna tuh...

Mama JnJ berkata...

syukurlah lya sudah sembuh..kami hanya mampu mendoakan kesihatan dia dari jauh

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

ALHAMDULILLAH DAH OK SIKIT...TAPI MUKA STILL PUCAT JUGAK....nanti kirim salam kat lya k..

honeylanz berkata...

harap liya cepat sembuh..

Ena berkata...

Alhamdulillah..
rasa sejuk sikit dapat tengok senyuman lya..
Tak sabar nak tengok lya terus sihat

Fieza79 berkata...

lega tgk Lya dh leh senyum...! alhamdulillah..

smpaikan salam fieza kalau g jumpa Lya lg pasni...

atie berkata...

Salam Ain...

Semoga sahabat ain... beransur sembuh......

mrs.JamaL berkata...

Alhamdulillah..len x kalu jmpe die lagi..kim salam ee

Softtouch [Hanim] berkata...

ALhamdulillah syukur sgt2...lya dah bertambah sihat..

Lelord berkata...

alhamdulillah...bergenang airmata tgk lya dh bleh senyummm

al-lavendari berkata...

syukur alhamdulillah .. semoga dia segera pulih.

Zareda Norman berkata...

alhamdullillah nampak dah semakin sihat..

~aSHa~ berkata...

bila sy dpt tgk dia lagi..sob sob...tak terkejar sy ni...rindu kat dia..

LYaFRINA berkata...

petng tdi lya pengsn sbb terjath.dlm 1jam bru sdr blik.(fain)

LYaFRINA berkata...

petng tdi lya pengsn sbb terjath.dlm 1jam bru sdr blik.(fain)

LYaFRINA berkata...

petng tdi lya pengsn sbb terjath.dlm 1jam bru sdr blik.(fain)

LyNn HaMzAh berkata...

syukur...lya sudah semakin sihat...

zue @ annaleeya berkata...

ari tuh x smpat tgk lya... ari sabtu dah balik kuantan... akak doakan dari jauh smoga lya cpat sembuh dan ceria mcm dulu...

iera me casa........ berkata...

alhamdulillah..........

lya sudah pulih...tolong kimsalam pada lya ye

rose --{@ ibuRafiq @}-- berkata...

syukur..dah makin pulih..moga lya cepat sembuh n berblogging jumpa kwn2 kembali..rindu baca celoteh lya..:-)

SHIMA berkata...

alhamdulillah,syukur tgk kak lya dh mampu senyum...moga cpt sembuh

AngahSayang2314 berkata...

lya angah rindu nak borak ngan lya.. mujurlah dah kembali pulih
amin....

nza berkata...

alhamdulillah nmpk dh ok dr pic prtama dulu..semoga lya semakin pulih....

Ain berkata...

ain to all: thanks buat semua yang mendoakan lya, syukur lya makin pulih.....

CuTeMiUt78 berkata...

eemmm baru tau lya sakit..
lama tak menjengah blog dan tak tau apa dah terjadi.. harap lya cepat sembuh hendaknya

Ain berkata...

cutemiut: alhamdulillah, kesihatan lya makin memberangsangkan....

berkat doa kawan2 semua, insyaallah lya akan pulih jugak nanti....

kella berkata...

bagus nya lihat lya senyum...
kak ain, tima kasih kasi no fon lya, kita dah kol 2 kali, tapi setiap kali kol lya sedang tidur dan rehat, jadi malas kejut dia walaupun hubbynya kata boleh kejut, tapi kita takmola ganggu dia.. cuma berkirim salam sahaja..

kak ain sampaikan salam padanya juga jika berkesempatan..

terima kasih untuk entri ini..

gembira untuk Lya..

Ain berkata...

kella: sama2 dik....

lya memang kena banyak rehat sbb tenaga dia belum pulih...

takpe, lain kali boleh try call lagi...

Related Posts with Thumbnails