Selasa, 27 Julai 2010

Tenet Problem...

Arghhhhhhhh, lama rasanya tak update blog ni. Bukan aku tak nak update tapi tiba-tiba pulak line tenet pc aku ni takdak. Puas dok godek sana sini (budget pandai ler konon), tak jugak jumpa puncanya. Yang buat aku tambah gerammmm, bila aku exchange line dengan ofismate aku, elok jer tenet kat pc dia (maknanya line aku takde problem)...

No choice, terpaksa jugak ler panggil doktor pakar dari luar. Tak sampai 5 minit doc. tu tenung pc aku, terussssss tenet ok. Baekkkk punya penengan doc. ni kans....hehehe. Bila aku soal selidik doc. ni pesal tenet pc aku ni kan, ghupenya ada orang sabatoj dong (sila jangan percaya sbb kat ofis aku ni sume baek2 hati belaka)!!! Somebody telah disable kan aku punya line secara tak sengaja, tu yang nak online tak dapat....huhuhu. 

Alang-alang doktor pc dah mai, tanya ler sekali masalah jam yang tetiap hari aku kena betulkan tuh. KLIK SINI. Memangg sadissss kalau kita ni tak cukup ilmu kan. Penyakit yang very the simple pun kita tak leh nak handle sendiri. Lawak jer bila dengar doc. tu cakap jam pc aku tu cuma dah kehabisan bateri. Bertahun aku guna pc, hari ni baru aku tau, jam kat pc tu pakai bateri. hahaha.......

 'waktu yang tak perlu ku putar kembali'

Tody dah boleh online semula, tapi aku sedikit busy. Jangan mare kalau tak nampak kelibat aku kat blog korang yerk. Insyaallah dah free nanti aku qada' semula baca n3 korang.

Misss u all......Mmmmmmuahhhhhhhhhh!!!!

p/s: nak sambung wat kerja, tunggu aku tauuuuuuuuuuuu..... 

25 comments:

♥Azie♥ berkata...

samalah tenet ada prob

Ain berkata...

azie: sabo jer la kan....

huhuhu....

kat rumah mmg tak sempat nak online, buat itu ini, jam seploh terussss titun....

Zaidah berkata...

yer lah zai pun baru tahu jam yang kat pc tu gunakan bateri selepas tanya ngan cikgu komputer...rupanyer bateri jam yang kat pc tu digunakan ketika pc nie off....klu on dia guna tenaga elektrik...hehehe

az rina a.k.a jaijina berkata...

ler, patut pun dah lame tak nampak akak..ingtkan majok, hehehe..rinduuuuuuuuuunya..

Ain berkata...

zaidah: lagi satu kan, jam tu tak duk kat desktop, tapi dia duk kat cpu....

hehehe.....

Ain berkata...

jaijina: tunggu akak jenguk awak ya....

rinduuuuuu awak jugakkkk....

[-suziey-] berkata...

handal btl dr computer tu ek..heehe..bole la berhoray ngn blog hari ni:D

Softtouch [Hanim] berkata...

ada plak org nk sabotag2 yer..patutlah ain sunyi sepi jer..rupanya tenet problem..xpe lepas dah xbz update yer..

cheqna berkata...

kije nuh..mende gok main blog2 ni

kije kije kije.....

Ena berkata...

ena perasan juga yg dah bbrp hari tak update.. ingatkan saje nak berehat.. ;D
alahai.. tangan sapa la tu yg dah tertekan tu kan... tak pe la.. dah ok nie ok la tu kan..

zue @ annaleeya berkata...

patut ar tak nmpak btg idung ain... ehhhh... nmpak ker dari cni??? hehehe!!!

mamalieyna berkata...

ptt la cam lama je menyepi..huhu..^_^

LiNda berkata...

alamak. Laptop akak pun jam dia agak fening . Guna bateri jugak ke ?

LYaFRINA berkata...

hehhehehe.. disable rupanya.. kdg2 ip add lari pon blh jd g2 gak.. hehhehehe..

ain sukanya pic sarah kat skrin pc tu.. sejuk mata.. hijau..kaler fav lya..

ain.. tq sbb niat murni ain bantu lya.. xtau nak balas camner. jutaan terima kasih ain

LyNn HaMzAh berkata...

patut la senyap jer lately nie...
rupanyer masalah internet...
erm...x per...
lepas nie jangan lupa jenguk entry kawan2 yer...

iem berkata...

patutlah sepi je blog nii,masalah internet rupanya..

tapi tengok comel je muka sarah kat pc tukan..

LotsOfLove-Pearls berkata...

Dearie Sis Ain,

kat opis adik, bukan masalah tenet tapi masalah pc..
memang sangat mengecikkan hati tul...

Jamiel berkata...

takpe..
ada mase le update lg kan..

larra berkata...

ain ..kita ske pic ni..yg menggunakan dslr..cewah..ain..kita pun nak beli dslr..tp takut bodo tak pandai nk gunakan pulak..hehhehe..so nk tya pendapat awk ni..

nieda berkata...

haah, bateri jam tu dh kong..kena ganti baru..
pasni boleh tenet balik..hehe

Mykhalish berkata...

arghh sgt2 seksakan kalu dah bese online tb2 tenet prob. lgk skt hati kalu xtau punca. hehehe...

CatlinaFly berkata...

alhamdulillah tenet dah ok..sy lak, tenet ok tapi bunga2 malas dah berkembang hua hua hua

atie berkata...

miss u 2 ain, suka jer boleh online balik kan......hiks.

kella berkata...

kak ain.. tengkiu sudi singgah umah masa kita takde..

kita dah balik dah.. kaloh la main bdminton, ada yang lebih terer! hahaha...

(lari topik sket komen ni, takpe ye! ;p)

Tanpa Nama berkata...

I would like to exchange links with your site mama-danishsarah.blogspot.com
Is this possible?

Related Posts with Thumbnails