Khamis, 15 Julai 2010

Aku Mohon...... Doakan Sahabatku Lya


Lya antara sahabat blogger yang rapat dengan aku dan aku yakin dia juga rapat dengan ramai bloggers yang lain........

Untuk pengetahuan semua, Lya sekarang masih lagi ditempatkan di ICU kemaman since Sabtu (10/07) lepas berikutan masalah jantung dan juga serangan sawan....

Aku mohon jasa baik kalian semua mendoakan agar Lya sembuh seperti sediakala. Semoga Lya kuat melawan setiap kesakitan......

Berikut antara update tentang keadaan kesihatan Lya dari kengkawan yang telah melawat Lya di Hospital Kemaman......


Pict. terkini keadaan Lya di ICU Kemaman....


 

pict. kredit to ZATI  
 
Kami (aku dan beberapa rakan blogger) merancang untuk mengumpul dana bagi membolehkan Lya menjalani rawatan lanjutan. Insyaallah, sekiranya tiada halangan pelancaran tabung tersebut akan dimaklumkan nanti. 

Sama-sama kita doakan Lya akan kembali sihat dan ceria. Moga Lya tabah dan kuat menempuh ujian ini. 

p/s: thanks pada kengkawan yang prihatin dengan keadaan Lya. So far, ain belum berkesempatan melawat Lya, insyaallah dah jumpa Lya nanti ain update k.... 

49 comments:

nza berkata...

sama2lh kita brdoa utk lya...amin...

Ain berkata...

kak nza: thanks kak...

[-suziey-] berkata...

OMG..maslh jantung dan sawan..2 contradicts complication..kesian lya..smga Allah melindungimu Lya..

Softtouch [Hanim] berkata...

samala2 kita doakan lya sihat seperti sedia kala...

Ain berkata...

suziey: aminnnn untuk doa suziey...

hanim: thanks nim...

al-lavendari berkata...

uncle tunggu pelancangan tabung tu !

semoga lya diberikan kesihatan olehNya.

Miss Izah Mohamed berkata...

semoga kak lya cepat sembuh hendakNya.. amin

Ain berkata...

al-lavendari: thanks support usaha kami uncle....

doakan allah permudahkan usaha kami untuk bantu lya...

LyNn HaMzAh berkata...

semoga lya cepat sembuh...bergenang air mata lynn baca entry nie...will make entry juga tntg lya kat blog lynn...pinjam gambar yer...

Ain berkata...

izah: thanks dear...

Ain berkata...

lynn: thanks lynn....

n3 ni spesel untuk kengkawan yang bertanyakan keadaan lya....

so far, ni jer info yang ain dapat....

akan update lagi bila dah melawat lya nanti...

hopefully lya dapat keluar hospital secepat mungkin....

rindu sesangat coretan dia...

jangan lupa credit untuk zati dah copy gambar nanti ya...

thank you.

IdzaLia berkata...

Semoga Lya tabah melawan dugaan ni ye.. dan semoga cepat sembuh seperti sedia kala... amin...

Ena berkata...

ena ada juga terbaca secara tak sengaja di blog zati .. tu la.. memg rasa sedih juga bca kat n3 zati tu kisah lya.. Moga lya ceoat sembuh dan terus kuat melawan penyakitnya..

zue @ annaleeya berkata...

ain... akak pon sedih sgt... klu berkesempatan, akak pon nak gi tgk lya..

Insyaallah, kita sama2 bantu lya yer... smoga lya cpat smbuh..

akak pon dah wat entry ttg lya kt blog akak...

~aSHa~ berkata...

kak nanti fain sms no akaun lya...boleh la kita lancarkan...thari dia kata

Zaidah berkata...

semoga lya kuat semangat n berada di bawah lindungan Allah...cepatlah sembuh lya...

iera me casa........ berkata...

ya tuhan...
patut la dah lama lya tak update blog dia...

sama² lah kita doa kan kesejahteraan lya...
sedey la iera

az rina a.k.a jaijina berkata...

hari balik tp tak sempat nak jumpe lya..tau dia masuk sepital pon mase tu dah sampai penang..

kita doakan kesihtana lya ye kak, kesian lya kan..

LiNda berkata...

Ain, harap usaha tabung itu akan berjaya . Klinda pun nak turut serta .

Mak Su berkata...

saya mendoakan kesihatan buat Lya

Ain berkata...

idzalia: mudah-mudahan hendaknya....

ena: ain pun sedih dah terkejut bila tahu lya masuk icu....

sebelum ni dia ceria jer walaupun dia sakit....

lya memang tabah dan kuat...

Ain berkata...

kak zue: ain pun ada baca dari blog akak ari tue...

thanks sharing kak....

jom la kita sama2 melawat lya....

moga lya tambah bersemangat melawan kesakitan dengan sokongan kita...

Ain berkata...

asha: thanks atas idea sha untuk wujudkan tabung tue....

sama2 kita laksanakan nanti k...

semuanya hanya untuk lya....

Ain berkata...

zaidah: sama2 kita berdoa zai....

moga allah sentiasa lindungi lya....

eira: kita doakan lya cepat sembuh dan kembali bersama2 kita semula...

rindu dengan coretan dia kat dunia blogging nie...

Ain berkata...

rina: akak pun ada pergi kemaman hari ahad tu, tapi tak tahu yang lya kat icu....

hari isnin baru dapat info dari asha...

sedih dan terkejut sangat bila tahu lya sakit....

huhuhu...

Ain berkata...

sis linda: insyaallah kak.....

dalam proses untuk dapatkan akaun lya.....

dah dapat nanti, kita lancar dan jayakan sama-sama....

maksu: thanks maksu...

Anje a.k.a Mama_Balqis berkata...

semoga lya selamat & sembuh seperti sediakala...terkejut kiter dengar berita ni tadi

mamalieyna berkata...

stp kali n3 psl lya, mesti sebak...sama2lah kita berdoa spy Lya kembali pulih!

Nia berkata...

harap Lya cepat sembuh ya dear!
semoga dia terus tabah.

Ain berkata...

anje: sama2 kita doakan lya....

mamalieyna: yang dekat ngan lya pasti rasa sebak....

dia baik dengan semua orang dan sangat prihatin orangnya.....

Ain berkata...

nia: mudah-mudahan....

aminnnn...

thanks nia...

zurazari berkata...

semoga Allah lindungi lya...
sy doakan awak cepat sembuh dan sentiaser berader d bwh lindungan Allah SWT=)

Ain berkata...

zura: thanks zura....

moga doa kita semua dimakbulkan Allah....

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ berkata...

ya ampun, ptt la Lya lama x apdet blog.. Sha, kalo pi lagi, sampaikan salam tuk Lya yep.. sama² doa kesihatan Lya pulih kembali. InsyaAllah, akan melawat dia nnti..

Ain berkata...

leily: jom kita kumpul dana untuk lya....

boleh copy n3 ain kat atas tue.....

thank you.

mamawana berkata...

Insyaallah...semoga Lya cepat sembuh

CatlinaFly berkata...

salam..insyallah akan mambantu..dan mendoakan..tapi mcmane nak buat sumbangan?

aiDieNa berkata...

Aduhai.. Lya ker.. terkejut juga masa tau pasal nie.. semoga Lya cepat sembuh dan tabah melawan penyakit.. Insyaallah..

Miza Yusof berkata...

sama-samlah kita membantu lya. semoga cepat sembuh

yunz_02 berkata...

salam,

semoga lya cpt sembuh dn moga Allah sentiasa melindungi dia dn keluarganya.

amen..

Fieza79 berkata...

sedih la...Lya moga cpt semboh..!

Lelord berkata...

moge2 lya cepat sembuh kan ain...
adoyai sedih sgt baca pasal dia

Liza berkata...

patut dia xupdate blog.. Miga Lya cepat sembuh.. Kami sama2 doakan..

♥MAMA♥ berkata...

ooo..mama baru perasan sal kwn blogger kite ni,bukanpa mama ni x berapa kenal sgt lya ni tp dulu2 tu ada la terbacar skit kisah blog lya ni..

ya allah,semoga tuhan lindungi & selamatkan lya,aminnn

Ain berkata...

ain to all: terima kasih atas keprihatian anda semua....

sangat-sangat hargainya....

Ummi berkata...

Salam Ain, akak pun tumpang sedih dengan penyakit yang dihadapi oleh sahabat Ain iaitu Lya..oleh itu akak dah buat satu entry untuknya...Moga2 dia tabah selalu dan akan ada sinar menanti, kesihan dengan anaknya...huhuuu

SHIMA berkata...

salam kak,tumpang sedey dgn penyakit yg lya hadapi...walaupon x kenal, sy jugak nk wat en3 pasal lya...moga kita berjaya mengumpul dana utk membantu lya..

Ain berkata...

ummi: terima kasih bersama2 kami bantu lya kak....

doa dan harapan kita semua agar lya cepat sembuh dan dapat bersama kita lagi disini....

shima: thanks atas keprihatian shima....

akak sangat2 hargainya...

adiezaqistina berkata...

salam kenal dari ibu dini
ibu dini tak kenal sgt lya...tapi apa2 pun ibu dini doakan agar lya cepat sembuh dah boleh berblogg kembali...marilah kita sama2 berdoa untuk lya...aminnn

Related Posts with Thumbnails