Rabu, 7 Oktober 2009

BABY IN GOWN CONTEST

Aku terjebak lagiiiiiiiiii walaupun kalah dan terus kalah. Tak kisah pun sebenarnya sebab join sekadar suka-suka.

Kali ni nak memenuhi undangan Miera untuk join Baby in Gown Contest.

Jom kita tengok syarat-syaratnya:

1. Contest ini terbuka kpd semua bloggers..Bermula pada hari ini 1 October - 28 October 2009..
( Sempena My Besday )

2. Diwajibkan menjadi FOLLOWER blog mamaalieya..and ADD link blog mamaalieya dalam bloglist anda..

3. Diwajibkan untuk letakkan banner di side bar blog anda.. Banner tersebut mestilah di link dengan link ini 

4. Sila upload sekeping sahaja gambar anak anda & buat entry tentang contest ini pada blog anda. Pada gambar tersebut, nyatakan nama baby & tarikh lahir baby..

5. CONTEST nie terbuka untuk baby girl shaja, gambar tersebut mestilah gambar baby yang berpakaian baju GOWN. Baby korang mesti berumur 1 Bulan hingga 2 tahun ja..

Pertaruhannya adalah:

*

*

*

*

*

*

Nama Baby: Nur Atikah Maisarah Binti Iskandar

D.O.B: 11 March 2008

Yang ni kira pic. latest Sarah. Aku snap masa majlis sambut menantu kat rumah MIL Sabtu (3 oct. 209) lepas.  Nasib baik jugak dapat snap, kalau tak tak dapat la nak join kontest Miera. Serius cakap, akak memang takde koleksi pic. Sarah pakai gaun dik.

Kepada kaum ibu semua, jom kita meriahkan kontest kat blog Miera ni. Tapi untuk mereka yang memiliki baby gegirl jer la. Takkan nak pakaikan gaun kat baby boy plak kan. Tak Sesuweiiiiiii tau.....

17 comments:

LotsOfLove-Pearls berkata...

Salam Sis,
Wahaha...

Jom join contest bebanyak tapi LOL skip contest nie coz xlayak.

Hehe..

Cute sarah bergaun..

Semoga Sarah berjaya menambat hati penganjur..

Mama-Danish & Sarah berkata...

LOL: Dearie, akak ada satu soklan ni..

sayang akak tak?

kalau sayang, dearie kena dedahkan satu perkara...bisik2 pun takpe...

tahun bila dearie dilahirkan sebenarnya?

soklan ni takde dlm kontest kan.... ari tue dearie suruh teka date jer kan kan...

please.....please.....

sebenarnya, akak tak kisah pun tak menang dik, akak join dengan rasa ikhlas hati.....buat sesuatu dengan ikhlas tue akak kira satu kemenangan dah buat akak...

I'M ALWAYS THE WINNER IN MY HEART... YES!!! YES!! YES!!

miera berkata...

thank sb join contest miera..cukup syarat.gud luck yer..

Mama-Danish & Sarah berkata...

miera: tks for ur respons dear...

gud luck to me....hihihi....

LotsOfLove-Pearls berkata...

Dear Sis..
huhu..
Ada soalan lak..
Kahkah..

Bisik2 eh..

Mmm..
meh LOL bisikkan..

errr...

xder muda sangat..

dah patot kawen pown..
hehehe..

Mama-Danish & Sarah berkata...

LOL: Huwaaaaaaaaa....apa la nasib,

ku tak dengar apa yg dearie bisikkan tadi...

KV berkata...

konfem mek takleh join. Haha

Mama-Danish & Sarah berkata...

KV: ni mesti pasal dina takmo bagik kerjasama kan.... suruh pakai gaun dia bantai nak pakai jeans jugak....huhuhu....

Mama Qaseh berkata...

Gud Luck to Sarah cayang..so kiut laa Yang..

QuEeN Of 2 Heroes berkata...

cute!
good luck ^_^

Mama-Danish & Sarah berkata...

Sya: jom la join skali sya, Qaseh kan banyak gaun yg cantik... leh meriahkan lagi kontest nie...

Nadia: Macih...

honeylanz berkata...

huwaaa.. komfirm x leh join :p

ibu_arifa berkata...

wah....cantiknyer sarah...baju pun cantik jugak..gud luck yer

Mama-Danish & Sarah berkata...

honeylanz: kena dapatkan baby gegirl dulu jawabnya....hihihi...

ibu arifa: mekasih dik. jom la join contest ni...

Zareda Norman berkata...

tak de anak pompuan baby lagi tapi cucu pompuan memang ramai.. ada 3 orang.. cute cute dan memang model pun.. agak agak aci tak masuk contest tu? ekekkeke

So sweet of sarah.. semoga berjaya ek Ain

ainie aziz berkata...

errr...agak-agak kalau pakaikan adam gaun, aci tak? leh menang tak? hahaha! (kes nak join contest tp tak cukup syarat!)

comel sangat sarah pakai gaun tu. gud luck sarah dear!

Mama-Danish & Sarah berkata...

kak zar: cucu pun cucu la kak, janji pakai gaun... pakai kain batik tak leh masuk penyertaan k...hahaha...

ainie aziz: ainie, jangan lupa carikan rambut pelesu utk adam sekali....ada harapan menang nanti...kahkahkah...

Related Posts with Thumbnails