Rabu, 14 Oktober 2009

ALHAMDULILLAH..........KU MENANG LAGI

Syukur yang teramat-amat syukur kerana kali nie aku berjaya mendapat tempat pertama dalam peraduan anjuran DEARIE LOL sempena dengan ulangtahun kelahiran beliau. 

Mekasih kerana memilih akak sebagai pemenang ya DEARIE... akak memang tak sangka akan menang, sbb kalau tang meletakkan slogan akak memang failed. Tak reti nak mereka ayat bagai. Sudahnya taip ajer la apa yang terlintas di dalam hati... mcm mana DEARIE boleh cair erk....

'wajahku terpampang disitu.....alahaiiii segannyaa..ngeeee..'

Tahniah jugak buat sis nita yang berjaya di kedudukan kedua. Punya gempak dan kecoh blog sis gara-gara nak masuk peraduan teka tarikh lahir LOL kan kan. Lawak jer bila memacam cara dorang suggest camna nak dapatkan tarikh yang tepat tu......sangat enjoy tauuuuu!!!!

13 comments:

ibu_arifa berkata...

tahniah...waduh...dah glemor akak ni skrg kat blog tu yer..ayu gitu..tahniah...nnt publish kan hadiah nyer nk tgk :)

Miss Izah Mohamed berkata...

congrats kak :)
adiah besar ke?? ehhee

kakzie berkata...

Tahniah

LotsOfLove-Pearls berkata...

Dear Winner / Kak Sayang,
Tahniah Kak..

Ya, dik pun xsangka boleh buat peraduan cam tu.
Sebelum ni duk asyik terfikir nak adakan peraduan cmner..

Akhirnya kecoh kejap blog kita coz of peraduan tu.
Seronok.

Thanks for the support k..

Bagaimana keadaan Sarah?

Semoga Sarah semakin ok..

honeylanz berkata...

tahniah. bertuah sungguh cik pn ain kita nih

Softtouch [Hanim] berkata...

tahniah ain...rezeki awak n anak2...

sis_nita berkata...

hehehe!

aisehhh.. kan ke akak ko nehh mmg suka bikin havoc satu malaya..

kalo tak, mukan akak nita namanyerr..

ainie aziz berkata...

congratss ain. akhirnya menang juga. tempat pertama plak tu. nnt tunjuk adiah tau!

CuTeMiUt78 berkata...

wah.. tahniah sekali lagi ain.. emmm nantikan hadiah dari cutemiut plak k

QuEeN Of 2 Heroes berkata...

congrates kak...1st winner tu.. ^_^

Mama-Danish & Sarah berkata...

ibu arifa: macih min, segan lak akak tengok wajah kita kat blog rakan blogger lain... tetiba terfemes lebih kan....hihihi..

Izah: mekasih dik, tang hadiah tue......kena tunggu 10H10M baru tau dik.

jenuh ler dearie lol nak pikiq mau kasi adiah ape nanti.....sib baek gak dia tak tanya akak nak apa.....kalau tak akak mintak tiket kapal terbang pergi balik nak jumpa dia....hahaha...

kak zie: tq kak...

Mama-Danish & Sarah berkata...

LOL: Dearie, syukur sarah dah ok...

akak sangat happy dengan kemenangan ni....

tambah happy lagi bila sis_nita pun menang jugak...

jangan lupa poskan dapur gas ngan tong gas utk kami k.... harharhar...

honeylanz: tks has.... rezeki nak mai agaknya.

kena kasi can kat org lain lak lepas ni... hihihi...

Hanim: mekasih nim.... rezeki sbb kena aniaya ngan makcik lontong agaknya erk...hahaha...

mekasih makcik sbb aniaya saya, saya dah menang contessst tau....

sila la aniaya saya lagi supaya tuhan memberi rezeki yg bertambah-tambah lagiiiiiiiiiii.....

Mama-Danish & Sarah berkata...

sis_nita: akak memang kelasssssss.....

sentappppp fm lagik kelasssssss...

ainie aziz: mcm mimpi jer dapat tempat pertama....

rasa cam tak layak pun ada juga...hehehe....segan sebenarnya....

Cutemiut: mekasih......sonot-sonot.

alangkah bahagianya bila kira kanan nak kasi hadiah.....

kecik tapak tangan, laut china selatan ain hamparkan...

Nadia: tq nad....

Related Posts with Thumbnails