Selasa, 6 Oktober 2009

DIALAH PENGGANTI BUAH HATIKU

Hari ni, 'SIRIM' dengan suka hatinya memberikan green light kat aku..

hehehe.....

Persoalan akhirnya terjawab jua....

Ku temui sahabat baru, pengganti buat hati 'Norkiah' kesayanganku

'Mek Kiah'..... maaf kerna ku masih kekok berganding denganmu...

Ku perlu masa untuk menjadi pendamping setiamu....

Semoga kita serasi bersama...

Thanks to my dear hubby yg rela hati serahkan 'Mek Kiah' padaku...

InsyaAllah, akan ku jaga dan ku guna ia sebaik mungkin sebagaimana 'Norkiah ku dulu...



p/s: image fr google, me punya malas lak nak snap bagai. ku belum jatuh hati sebenarnya..... 

14 comments:

honeylanz berkata...

hehehe.. susah nk nk pakai? mcm kompleks je tgk!

Mama-Danish & Sarah berkata...

honeylanz: betul tu has, tu yg buat ain susah nak jatuh cinta.....

tapi kalau tang ambik pic. tu ok sket la. tolak jer skrin kat fokus terus boleh snap.

♥Azie♥ berkata...

WAH YOKNYA AIN...DAPAT HP BARU

QuEeN Of 2 Heroes berkata...

baru mlm td mr hubby suh pilih handphone mana yg besst kat tenet....sy da jth hati kat N97 mini ngan 5800 navigator..tu N97 mini ke kak? best x?

LotsOfLove-Pearls berkata...

dear Kak,
Take time utk jatuh hati...

Bila dah makin akrab, perasaan tu akan bersemi juga..

Kalau dah jatuh hati, sabar jer ar Mek Kiah..

Pasti mcm belangkas..

hp chanteQ..
hati berbunga-bunga.. :)

Mama-Danish & Sarah berkata...

Azie: takde la baru sgt pun azie, sebenarnya handphone ni hubby yg punya, dia rasa tak sesuai dgn dia, tu yg pass kat ain....

Nadia: ni memang model N97, tapi tak sure la plak pasal mini tue.

Handphone ni sesuai utk yg suka pakai internet sbb fungsi dia mcm lappy....boleh online kat mana-mana jer...

yg cuaknya, susah sikit kalau nak anto msg, sbb kena tolak slide dia, baru leh taip... tapi kawan hubby akak cakap, ada setting yg membolehkan kita taip msg tanpa tolak slide tue...akak ngan hubby tak study pun lagi pasal ni dik...

so far, exec. memang suka pakai model ni.... tapi akak rasa cam biasa jer sbb akak jenis tak suka godek2... suka yg simple dan senang gitu...

KV berkata...

yay!!! best2

ainie aziz berkata...

tak kenal maka tak cinta. dah kenal nanti, siap la! berkepit 24 jam. hehe!

Softtouch [Hanim] berkata...

wah ain dpt yg lagi canggihlah...mula2 mmg mcm tu nnti dah lama br jatuh cinta..

atie berkata...

Canggih sungguh hp ain, cayalah.... kawan kat sekolah kaktie pun baru beli macam nih, model baru tuh...

Mama-Danish & Sarah berkata...

KV: demo punya lagik syokkkk.....jom kita bertenet sampai pagi.....hehehe..

ainie aziz: take time rasanya ainie, malas betul ain nak godek2 handphone ni...

Hanim: bila la agaknya ya....kalau setakat nak tgk internet ain prefer pakai pc lagi..

Atie: kak, canggih tu memang canggih, sayang tuannya jer lambat pick-up. pemalas pun ada jugak...camne nak jatuh cinta ni...huhuhu....

sis_nita berkata...

erk!

waaaaaa..

akak JELESSSSSSSS..

Mama-Danish & Sarah berkata...

sis_nita: nak satu ke sis?

ain boleh hadiahkan.....

tapi modelnya ajer ler...

sis, nak clue tak utk kontest kat blog dearie LOL tu?

add me kat ym first.....me tengok asyik pending jer sejak ari tu....

CuTeMiUt78 berkata...

walllaaa.. sgt seronok dpt mek kiah plak..

Related Posts with Thumbnails