Isnin, 5 Oktober 2009

COLOUR SENSE SIMPLE GORGEOUS MAKEUP KIT

Sekali pandang terus aku berkenan. Nak tahu apa bendanya......

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

'Colour Sense Simple Gorgeous Makeup kit' by Cosway

Hati tambah teruja nak memilikinya bila tahu ini adalah "LIMITED EDITION".

Tapi bila terpandang jer tarikh kempen dah berakhir, hati sedikit kecewa.

Dengan semangat dan rasa belum putus asa, aku cuba bertanyakan outlet yang ada.

Sangat happy akhirnya ia menjadi milikku jua.

Beli pun dengan hanya satu tujuan, disimpan sebagai koleksi peribadi. 

Tak tahu dan tak pasti, bila akan kucalit ke muka sendiri (kena ambik kursus solekan dulu jawabnya.....hehehe). 

Satu set solekan kompak "tiga tingkat" yang memberi pelbagai pilihan untuk padan pada mata, bibir dan wajah menjadikannya kekal cantik sempurna, di mana-mana jua, pada bila-bila masa, siang atau malam-cosway.

6 comments:

QuEeN Of 2 Heroes berkata...

sama la kita kak....beli wat koleksi...sebulan leh kira brp kali je guna...hehehe :p

LotsOfLove-Pearls berkata...

pheww..

chanteQnyer..

berapa harganya..

nak tanya cosway jer nie.
Hehe..

Mama-Danish & Sarah berkata...

Nadia: kalau akak pandai guna tak la jadik koleksi camni.....betul2 fail kalau bab calit mencalit ni....huhuhu...

LOL: dearie, yg penting semua ada kat situ.'dibawah satu bumbung'.....hihihi..

masa promotion rege dia rm39.90. dah abih promotion ni, rege dia mungkin naik kot...

cepat dear, kat cosway jer ada....

ainie aziz berkata...

fullamak....meletup la ain pas ni. dah la kalau tak mekap mmg dah cun, dah makeup ni apa tah lagi. phewitt!!

ibu_arifa berkata...

wah...cantiknyer...nak gi carik jugaklah..pasni suami makin sayang lah tgk isterinyer berseri2 selalu.

Mama-Danish & Sarah berkata...

ainie aziz: bukan ain yg meletop ainie, tapi hubby.... hahhaha...

membebel sakan bila dia tahu ain beli set makeup ni.... membazir katanya sbb ain tak pakai pun...

alaaa.... benda takde mmmg la tak pakai, dah ada nanti me try la calit2 pape yg patut... betul tak? janji me bayor sendiri.....hihihi...

ibu arifa: carik jangan tak carik min....

min pandai makeup tak?

kalau pandai, buat la tutorial utk akak, yg simple punya calit pun akak tak kisah...

Related Posts with Thumbnails