Isnin, 5 Oktober 2009

TAHNIAH UNTUKKU...

Boleh ke ucap tahniah untuk diri sendiri. Tak salah kan kan..... pe hal ni???

Aku dah berjaya capture nombor bertuah dekat blog cutemiut78 a.k.a Rina.

Yes.....Yes....Yes....

Ini dia the lucky number yang Rina maksudkan

22407

Tak caya?

Tara.....

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Kalau nak lebih clear lagi, kena la klik kat pic. tue.

Tahu tak kenapa nombor ni cukup bermakna buat Rina?

Nombor ni adalah simbolik kepada tarikh lahir putera kesayangan Rina. Sapa lagi kalau bukan si bam bam Amirul Hisham kan kan..... 

Amirul lahir tanggal 22 April 2007 jam 3.45 petang. Hari ni umur Amirul dah masuk 2 tahun, 5 bulan, 1 minggu 6 hari. 

Sebagai tanda kenang-kenangan untuk Rina, Ain tolong capturekan nombor ni. Senang sangat, 3-4 kali klik terus dapat. Alhamdulillah....

Terima kasih buat HAS, AINI, NGAN LUNA yang ajarkan camne nak printscreen special page ni. Sampai tiga orang jadik cikgi aku kan.

Sungguh gigih ku belajar sebab dulu ku main snap-snap aje.....hahaha.... 

9 comments:

LotsOfLove-Pearls berkata...

Dear Kak,
Ku juga nak ucap TAHNIAH..

dan ku juga nak mengajak Kak meneka tarikh keramat aku..

Hehe..

Ader kat blog dik sekarang.

Sila..
Sila..

Mama-Danish & Sarah berkata...

LOL: dearie, pasti kucuba nasib ku nanti....tunggu k.

honeylanz berkata...

tahniah!

CuTeMiUt78 berkata...

wallla... dah ada pemenang rupanya.. hik..hik..hik.. tahniah ya ain..nantikan hadiah misteri tu... jawapan yg tepat gitu.. :D

sis_nita berkata...

tahniah lerr ain..

meh kita teka LOL laks meh..

ko raserr bila besday dia..?

Mama-Danish & Sarah berkata...

Honeylanz: Mekasih cikgu...

Cutemiut78: Mekasih Rina.... Alhamdulillah..

sis_nita: kak, ain dah teka dah.....

jawapannya........biarlah rahsia....kahkahkah...

akak dah teka ke belum?

Softtouch [Hanim] berkata...

tahniah...apelah adiahnye...syok kan kalu kita menang sesuatu contest dianjurkan oleh blogger

LotsOfLove-Pearls berkata...

Dear Kak,
Hahhaa..
Lawak plak LOL baca komen Kak and Sis Nita.
Hahaha..
Siap bincang2 lagi eh berapa..
Huhu..

Mama-Danish & Sarah berkata...

Hanim: dup dap dup dap masa capture lucky number tue....

pelik sangat kenapa boleh rasa berdebar-debar.. agaknya sbb first time kot, hati tertanya-tanya, betul ke apa yg aku buat ni.. kelakar sgt kalau diingat balik...

nanti kita sama2 tengok hadiah misteri tu k...

LOL: dearie, sis nita nak kenen-kenen akak tue...

selamba jer ku ckp biarlah rahsia.... mcm la betul sangat kan kan....

sis, ni soklan exam ni, mana leh tiru-tiru...

kalau nak tiru jugak ada syaratnya, kena bayar duit pengeras dulu..... 1 dirham utk ku, satu dirham utk Pearls...

apa macam.... boleh ke sis???

Related Posts with Thumbnails