Isnin, 5 Oktober 2009

MY NORKIAH IN MEMORIES

Semalam my norkiah kesayangan selamat bertukar tangan.

'Dia'  ku serahkan kepada tuannya yang baru setelah lebih setahun setia duk temankan aku ke mana sahaja.

'My Norkiah' yg tak pandai merungut dan sentiasa menurut kata.

Semoga bahagia disamping tuannmu yang baru.

"dalam kenangan"



p/s: Kepada kengkawan yg ada no. phone aku, please sms your number sbb sebahagian drpd contact number yg ada dlm tue dah hilang.....huhuhu...

7 comments:

sis_nita berkata...

alahai..

tribute to norkiah yerr ain..

LotsOfLove-Pearls berkata...

Dear Kak,
nak nengok hp baru kak lak.
hehehe..

honeylanz berkata...

nnt has sms my hp no. hmm mn pic pengganti nye.. x aci nih ;)

Mama-Danish & Sarah berkata...

sis_nita: sis, norkiah kesayanganku dah ku jual dkt ofismate ku. nasib baik jugak budak ofis, kalau rindu, kumintak ajer ngan dia. boleh pegang dan godek-godek jer la, nak bawak balik boleh blah ler....

LOL: sabar ya dearie.... masih lagi diperingkat rundingan.....hahaha...

Mama-Danish & Sarah berkata...

honeylanz: has, hubby blm tunaikan janji.....tungguuuuu..

QuEeN Of 2 Heroes berkata...

akak ade lg x no phone kite? ^_^

Mama-Danish & Sarah berkata...

Nadia: ilang gak nad, please sms kat akak..

tks dear.

Related Posts with Thumbnails