Ahad, 7 Februari 2010

TEKA BERAT QASEH KONTEST

 

Aku kans kalau suruh teka-teka nie memang aku suka..... 

Suka la dapat tibai jer sebut nombor yang aku nak....

Siapa tahu berapa berat baby Qaseh nie.... 

Achik Ain teka ya.....

9.2kg..... muahaha....

Kalau korang nak join teka jugak, klik sini.  

14 comments:

♥Azie♥ berkata...

good luck ain..klu ada masa nnt azie join gak...

Ain berkata...

azie: jom kita meriahkan sesama....

suka suka kan...

LYaFRINA berkata...

WAAAA.. konfiden jer.. 9.2kg??
wowww beratnya.. asya gak la xnaik2 berat badan.. setahun bru 6.8kg.. ikut papa dia la tu..

**GUD LUCK... nk try jugak

Ain berkata...

lyafrina; akak bantai jer tu lya...

nampak berketak-ketak qaseh nie, kasi teka berat sikit lor....hahaha....

Nida berkata...

susah juga ye nak teka.. Nida lak kalau teka selalu jauh tersasar..hehe..

Good luck ye Ain!

ApasH berkata...

Hai..thanks for joining my contest. =)

nza berkata...

bab2 meneka ni kak nza xbegitu arif lg bijak sana...apa kt bw baby tu n kak nza timbang...ok tak!!!
ok gud luck ain.

Ain berkata...

nida: ain main agak2 jer nie....

untung sabut timbul.... hahaha....

Ain berkata...

apash: thanks sudi jenguk n3 akak....

entah betul ke idak ler akak teka nie...

surprise gitewww....

Ain berkata...

kak nza: kalau timbang confirm dapat exact figure kan....

kena pinjam Qaseh jap nie....

LiNda berkata...

ewahh...ewaahhh...

suka teka timbang berat erk .

saya rasa pun around 9 kg ++++

Ain berkata...

sis linda: tu la... berketak-ketak kan....

gerammm tengok....

Zareda Norman berkata...

sosah aje kan.. teka jer.. kalau untung menang, kalau tak kena lah .. hehehe

Ain berkata...

kak zar: betul cakap akak...

bantai jer, tak rugi pape pun....hehehe...

Related Posts with Thumbnails