Isnin, 8 Februari 2010

[Khas] Blogger We Care – Adik Ammar

 STICKY MODE ENTRY


Ini adalah special n3 untuk Adik Ammar. Adik Ammar adalah pengidap sakit jantung (PDA) yang akan menjalani pembedahan pada 22/02/2010 nanti. 

Beliau amat-amat memerlukan bantuan dari kita semua bagi mengumpulkan kos perubatan bernilai RM15000. 

Semoga keprihatinan kita semua dapat memberi secebis harapan buat Adik Ammar untuk menikmati kehidupan yang lebih baik dan sihat satu hari nanti.

Pleasse hulurkan bantuan anda untuk beliau. Kisah lanjut mengenai Adik Ammar boleh dibaca di sini. 

 Bantuan paling mudah untuk semua lakukan boleh lihat di sini. 

Sumbangan juga boleh dimasukkan terus ke akaun ibu Ammar di Akaun Maybank sebagaimana di bawah:

Azmaniza Mohamad Kamal - 514093114912 (Maybank)  

******************************************************
UPDATED (7 FEBRUARY 2010)

Kepada semua blogger yang ingin membantu Adik Ammar, rajinkan diri kalian untuk klik iklan nuffnang aku kat sidebar tue.....

Ringgit Malaysia yang terkumpul hasil dari semua klik kalian akan disalurkan terus kepada Adik Ammar. Sangat mudah kan... 

Bagi blogger yang mempunyai akaun nuffnang, usaha anda untuk meletakkan iklan charity ini amatlah di alu-alukan....  

Semoga usaha tak seberapa dari kita semua sedikit sebanyak dapat membantu mempercepatkan pengumpulan dana untuk beliau... 

Thanks in Advance  

21 comments:

nza berkata...

kesiannya adik ammar...kecik2 dh menderita...sama2lh kita membantunya...insyallah.

Ain berkata...

kak nza: semoga bantuan kita sedikit sebanyak dapat meringankan beban yang mereka tanggung kan.....

hamzah@al-lavendari berkata...

saya telah pun membuat sedikit sumbangan kepada akaun Azmaniza binti Moham. semoga adik Ammar segera mendapat rawatan.

Ain berkata...

uncle hamzah: thanks uncle...

insyaallah, saya pun akan berbuat demikian hari ni....

semalam sempat buat n3 jer...

iNa berkata...

kesiannye adik ammar...mesti die menderita kan..
kecik lg....sure x leh tahan...aduh... :(
sama2 lah kita membantu...

Ain berkata...

ina: tu la... anak kita demam sikit pun kita dah susah hati...ibu ammar lagi susah hati kan...

moga penderitaan ammar akan cepat berakhir. kita doakan pembedahan yang bakal ammar hadapi nanti berjalan lancar....

LotsOfLove-Pearls berkata...

Dearie Kak..
Lemahnya dik baca..

moga adik Ammar akan okey..

aduh...
lemah...

Kulanz Salleh berkata...

Sama-sama kita doakan agar adik Ammar sihat sepenuhnya..

mudah-mudahan juga kita dapat membantu mengikut kemampuan..

lily lotus berkata...

siannya..semoga sumbangan tak seberapa dapat membantu

Ain berkata...

lol: dearie, kita yang baca penderitaan adik ammar pun dah lemah, yang menanggungnya tuhan jer yang tahu.....

semoga mereka semua lebih kuat dan tabah dari kita....

Ain berkata...

bro kulanz: thanks di atas support bro...

semoga semuanya dipermudahkan....

Ain berkata...

lily lotus: sedikit lama2 jadi bukit kan....

harapnya dana tu dapat dikumpul segera....aminn

honeylanz berkata...

semoga cepat sembuh...berat mata memandang..berat lg bahu memikul

Ain berkata...

honeylanz: has, sumbangan boleh jugak dilakukan dengan cara klik iklan nuffnang charity adik ammar nie...

kita jugak boleh support adik ammar dgn tampal iklan nuff adik ammar kat blog kita....

senang jer kan...

~aSHa~ berkata...

kak boleh ke sy copy paste je ayat akak ni...

mlm2 ni takde idea nak create..bleh ke kak...ini tuk amalkan...jgn saman ye..uhuhu

POSH76 berkata...

good effort sis sama2 kita bantu adik ammar...klik2 sumer

Ain berkata...

asha: copy jer sha, akak tak kisah....

janji matlamat kita nak bantu adik ammar tercapai tu dah kira bersyukur sangat....

Ain berkata...

posh76: congrate untuk awak jugak sama2 support adik ammar....

LotsOfLove-Pearls berkata...

Semoga adik Ammar segera beroleh kesihatan.

Sticky Mode tu available sampai bila Kak?

Ain berkata...

lol: dearie, dana untuk adik ammar dah mencukupi....

nuffnang dah announce pengumpulan dana tue berakhir hari nie.....

kita doakan moga pembedahan untuk adik ammar berjaya....

Ain berkata...

lol: opss sorry.....

semalam dah berakhir dear...

Related Posts with Thumbnails