Khamis, 11 Februari 2010

GIVEAWAY BABY CUTES COLLECTION


Nak join giveaway anjuran Puan Tinie sempena pembukaan kedai baby online beliau. 

Alang-alang dah order sleepwear untuk Sarah kat situ, rugi la kalau lepaskan peluang join giveaway ni....

Syarat-syarat penyertaan dan jugak hadiah menarik leh tengok kat sini

Sesiapa yang tengah duk mencari sleepwear untuk kids korang boleh order ngan Tinie. Harga paling murah dan spesel pernah aku jumpa. 

Tak caya? Tengok ni.......

*

*

*

*

*



 


 

Sleepwear untuk sarah baru RM24 sepasang. Aku belikan untuk sarah dua pasang sebab banyak baju tidor dia dah tak boleh pakai. Senteng lor pasal minah tu kan tinggi menggalah cam mama dia.... 

 
 'brown'

 
 'white'

 
'purple' 

 bodysuit yang comell dan kuit miut ni harganya serendah RM25

Teruja tengok baju lawa-lawa ni sume..... huhuhu... Sayang baby aku dah besor, kalau tak mau ketiga-tiga bodysuit ni aku ambik....  

Korang tunggu apa lagi..... cepattt terjah blog Tinie.  

16 comments:

mamalieyna berkata...

good luck! memang lawa2 baju2 nye eh!

Mak Su berkata...

sweet2nyer kaler baju dia...gereem tengok.

all the best :)

nza berkata...

nasib baik dh xde baby tecik...kalu tdk abis la kak nza borong bodysuit tu...semua chantik2 n comel2.....

Ain berkata...

mamalieyna: lawa-lawa kan....

tu yang ain terus book tue....

paling penting harga dia memang super duper special.....hehehe...

Ain berkata...

mak su: tu la, nak beli tak dapek la maksu pasal sarah dah besor...

dapek cuci mata pun jadik ler.... berangan untuk next baby plak...hahhaha....

Ain berkata...

kak nza: kak, kasi farouk baby lagi la kak....

farouk pun dah besar kan....

boleh lagi kalau tambah sorang nie....

Kakak berkata...

Cantik....memang cantik!
Nak menerjah jugalah .....

Ain berkata...

kakak: silakan kak....

booking dulu bayar kemudian.... hehehe...

macam ain pulak tuan punya kedai kan....

ninie's corner berkata...

comey nyer bodysuit tu..... cute sgt........

tunbegia berkata...

sungguh lawa,

salamm,

Nida berkata...

Geramnya Nida tengok baju baby2 tu semua.. ni yang bersemangat nak buncit lagi nih..hehe..

p/s: kat sini sebab fulus sangat terhad selalu beli baju kat garage sale atau carboot sale jer... sedollar satu..

Ain berkata...

ninie: tu ler.... ain pun berkenan.... huhuhu...

ninie, beli untuk anak buah pun ok jugak....

Ain berkata...

tun begia: beli la satu untuk anak tuan....

comey kan......

Ain berkata...

nida: sama lah kita... hahhaha.....

tapi tu la, kena tunggu yang kecik ni besor sket lagiii..... pastu baru leh fikir nak muncit balik.....

babycutescollection berkata...

hehehehe..thanksss da joinmy giveaway n slamat menjamu mata k...

Ain berkata...

babycutescollection: sama2....

thanks sudi jengah n3 ain...

Related Posts with Thumbnails