Khamis, 4 Februari 2010

PAMPERS4FREE GIVEAWAY

 
Sapa mau pampers freee... angkat tangan!!!! 

Cepatt buat n3 untuk join giveaway dari blog wansteddy nie.

Jangan lambat2 sebab besok dah tarikh tutupnya.... 

Hadiah bukan berupa pampers jer tau, ada jugak hadiah-hadiah lain yang memang meletopsss habisss....

Terutamanya CD yang cute tajaan Suri dari blog Fitrah Cinta ..... 

  
Untuk syarat-syarat lanjut boleh klik sini.  

Anak korang pakai pampers size apa ya? Si kecik Sarah pakai size L jer....  

4 comments:

Sari berkata...

salam...
ok, dah bereh

nza berkata...

xnk...xnk....hi..dh xde dh org nk pakai kt umah ni....

honeylanz berkata...

ery size L jugak lagi..

Ain berkata...

sari: thanks dear...

kak nza: akak taknak kasi kat ain la...hehehe...

honeylanz: ingatkan sarah yg ketinggalan pakai saiz L...

maklumla badan dia kecik cinonet jer...huhuhu....

Related Posts with Thumbnails