Rabu, 3 Februari 2010

PEMENANG - TEKA SUKA SUKA

Sebelum kita umumkan siapa peneka paling tepat itewwww, sini mama sarah story mory dulu pekebenda la yang anak dara pingitan dia buat tue.....

Ini memang hobi terkini sarah. Bukan takat jari dia jer, jari sesiapa pun leh jadik mangsa. Kalau dah dapat tu kans, memang tak henggat dunia. Dia punya tak puas hati kalau misi dia tak berjaya, jari orang tu dia masuk mulut nak geget tau.... ntah pape. 

Apa dia buat sebenarnya? 

Jawapannya: Dia cuba cabut dan tanggal kan isi yang terlebih pada tepi kuku mama dia.  Pantang nampak isi terkopek sikit, dapat kat dia terus terkopek banyak. Sakit gila wehhh!!! 

Pemenang bertuah yang paling tepat dan pantas meneka adalah

*

*

*

*

*

DAN HADIAHNYA IALAH 

*

*

*

*

*


 
 'pandangan depan'

'pandangan belakang'

Harap Nadia suka ya. Please email address kat akak secepat mungkin kat sini: ain.flowtech@gmail.com. 

Dahhhhhhh..... nak pi bungkus hadiah plak.. hehehe...... 

18 comments:

CatlinaFly berkata...

wahahahai..tak tepat pulak tahniah2 kepada nadia ibu darwish

ikiqzana berkata...

taniah wat pemenang..

Az Rina berkata...

wah, besh ni..tak dan nak teka pon dah ad pemenangnye, huhuhu..

Ain berkata...

catlina: takpe cat, nanti senang2 kita main teka2 lagi ya.....

Ain berkata...

ikiqzana: mcm tau jer nadia tu kan..

agaknya masa kecik nadia pun suka kopek isi terlebih celah kuku.... hehehe....

Ain berkata...

az rina: tu la, rina lambat sangat....

kita teka2 lain kali plak ya...

~aSHa~ berkata...

ooo ada contest ke..tak smpt terjah...ehehe..bz betul minggu ni..

Ain berkata...

asha: bukan kontest sha, tapi saje suka2 suh teka....

QuEeN Of 2 Heroes berkata...

yeay2..menang...
nak tau nape saya dapat agak...sebabnye ayah darwish yg suka sgt wat cam sarah tu...hehe :p
time kasih kak... ^_^

ummumishkah berkata...

ada kuiz rupanyer.. sweet jer sarah. tahniah utk pemenang! :)

nza berkata...

tahniah pd pemenang...wah teror la.....cute adiah tu..

Nida berkata...

Salam Ain..

Inilah contest yang paling cepat dapat keputusan..hehe

Ain berkata...

nadia: patut la, akak ingatkan nad yg suka kopek isi terlebih tue....

selalunya akak guna ketip kuku jer, dapat kat sarah, pedihh jari akak dibuatnya....huhuhu....

Ain berkata...

ummumishkah: saje suka-suka kak,

hadiah pun biasa-biasa jer.....

Ain berkata...

kak nza: anak akak ada tak berhobi macam sarah nie...

sebenarnya ain pun pelik jugak, mana la sarah belajar benda nie....

Ain berkata...

nida: tak sempat orang lain nak teka kan, tau-tau dah keluar keputusan....hahaha....

lain kali ain buat contest yg betul2 punya...

yg ni just suka-suka untuk hilangkan boring jer....

ainie aziz berkata...

agak2nye peel sape yang sarah ikut tu ek? fikir-fikirkan. hahaha!

Ain berkata...

ainie aziz: muahaha.....(jgn bising2 ya..)

tapi sarah lagi dashyat, bukan jari tangan jer dia kopek, jari kaki pun sama...

siap nak bawak masuk mulut yang tak tahan tue.....

kotor la nak oiii.....huhuhu....

Related Posts with Thumbnails