Khamis, 25 Februari 2010

MINTAK MAAF YA

> tak dapat nak buat n3....

> tak dapat jengah kengkawan.....

> tak dapat tinggalkan komen....

> tak dapat nak chatting...... 

SEBAB AKU TENGAH DILANDA KESIBUKAN

> Nak siapkan gaji staff....

> Nak siapkan financial report.....

> Nak siapkan progress project.....

KALAU TAK

> Ada yang tak dapat gaji hari nie......

> Ada report tak dapat submit ke auditor nanti.....

> Ada yang tak dapat buat claim nanti.....

NAK TAK NAK AKU KENA OFF BLOGGING HARI NIE.... AKU JANJI AKAN BLOGRUNNING BILA SEMUA DAH SETTLE NANTI. HARAPNYA TAKDE LA YANG TERTANYA-TANYA KENAPA AKU TAK MUNCUL-MUNCUL KAT TERATAK KORANG YA.....HEHEHE


24 comments:

nza berkata...

kesiannya...okx3, wat siap dulu keje2 tu...kang, ada lak org xleh gaji nnti...haru....

kakzie berkata...

gaji untuk kita sekali yer hehehe

honeylanz berkata...

settlekan semua br ON
hehehe

Az Rina berkata...

kesian lak bnyak keje..meh nak tulun kak ain, heheheh..buat keje dulu kak, nanti ade org tak bergaji laks..

mamalieyna berkata...

hehe..sesekali dilanda kebizian...takpe..kita paham..^_^

Asya berkata...

hehehhe... settle keje dulu...
pahtu jogging puas2....

--> LYAfrina

Nida berkata...

Salam Ain..

Alaa..... siannya.. takpe siapkan dulu kije tu, jangan lama2 ber off.. nnti rindu pulak Nida di sini

ibu_arifa berkata...

ok..buat kan sekali gaji utk saya yer kak. :P
hihihi

Softtouch [Hanim] berkata...

ok ok..take ur time ain..cewah ckp omputih plak...he he he

LanaBulu berkata...

tak paa..buat je koje tu..
bukannya lama pun..
nanti bila dah gian tu mari..nak kena jenguk jugak walaupun sekejap..gerenti punyalah...
hee

spiderlily-zaidah berkata...

salam....siannyer manyak keja yer...siapkan udlu keja yer...klu x dpt gaji susah...kita org memahaminya...

Syuhada Kamal berkata...

takper..setelkan dulu keje2 akak tu..barula senang hati nk berblog kan..hehe

Ain berkata...

kak nza: mcm ni la ain, bila dah sibuk memang tak dapat nak buat menda lain...

kalau dah free tu, sampai mengantuk kita dibuatnya...

Ain berkata...

kak zie: okeh.... tapi bos lain yang tolong bayarkan nanti ya...

Ain berkata...

honeylanz: minggu depan baru settle rasanya has....

hujung bulan mcm ni la...huhuhu...

Ain berkata...

az rina: betul ke nak tolong akak nie?

tolong update blog akak boley??

Ain berkata...

mamalieyna: nanti ain qada' n3 yang tertinggal k....

sedih tak dapat jenguk kengkawan tau...

Ain berkata...

asya: sure berpeluh-peluh nanti kan...

jangan lupa sediakan minuman tau...hehehe..

Ain berkata...

nida: akan cuba siapkan secepat yang mungkin...

rindu ngan nida jugak....huhuhu...

Ain berkata...

ibu arifa: nama min tertinggal la...

bulan depan la ya....

Ain berkata...

hanim: ain akan jenguk jugak time lunch hour....

tapi jangan marah kalau tak sempat tinggal komen ya....huhuhu...

Ain berkata...

lana bulu: tu la, memang gian nak bukak blog nie....

konon sekejap, tapi lama jugakkkk....hehehe

Ain berkata...

zaidah: minggu ni mungkin busy tak berkesudahan....huhuhu...

insyaallah akan blogrunning nanti...

Ain berkata...

syuhada: tu la, selagi kerja tak siap nak berblog pun tak seronok...

kepala duk asyik fikirkan kerja jer...

Related Posts with Thumbnails