Isnin, 22 Februari 2010

GIVEAWAY

Kepada semua peminat english style deco-deco, jemput la join giveaway anjuran nanie. Syarat-syaratnya boleh tengok kat sini

Hadiah menarik menanti anda. Antaranya:

 
Table runner cun dan vas bunga sweet ( tinggi 8") 


 
3 helai tuala untuk decor atau boleh diguna juga serta sebiji tray cute . 

 Seterusnya 4 biji piring bersaiz 4 inci "Sun Crown" dari Jepun dengan 2 pasang cawan bentuk macam cawan Meakin tapi made in China.
Pemenang akan dipilih melalui cabutan bertuah. Cepatt join sebelum giveaway ni berakhir 24 februari nanti. 

12 comments:

LYaFRINA berkata...

waa....
minat gak nk join ni..
Gud luck yer..

Ain berkata...

lyafrina: cepat wat n3 lya...

sempat lagi nie...

UnGu VioLet berkata...

tanteeeeekkk sgt... suke2...

Zaidah berkata...

zai minat ngan deco nie...cantikkkkkk.... :)

Mak Su berkata...

wow.... terpikat lah tengok barang2 dia.....

Ain berkata...

unguvoilet: chantek kan mar....

akak pun suka, tapi tak pernah ada collection sendiri...hehehe....

mahal kalau nak beli tue...

Ain berkata...

zaidah: apa kata zai cuba giveaway nie....

kalau menang leh dapat free....

Ain berkata...

mak su: jom la join sama maksu...

lagi ramai lagi meriah kan...

mamalieyna berkata...

Good luck!

tak pernah join giveaway apa2 sblm ni..cam best, selalu terlepas peluang..huhu..

nza berkata...

cantik tu.....

Ain berkata...

mamalieyna: macihh....

cuba la ieyna, kalau dah start join nanti mesti rasa nak join lagi....

mana tau bertuah kan...

Ain berkata...

kak nza: tu la...

kalau la ia menjadi milikku....huhuhu...

Related Posts with Thumbnails