Khamis, 26 Ogos 2010

Najib umum duit raya RM500.

Wahhhhh, pasti ramai yang tersenyum manissss hari ni kan. Seronok betul kengkawan yang kerja under gorment sebab Pak Najib dah umumkan akan kasi duit raya tahun ni. Boleh la buat beli extra baju raya. Takpun buat bayar tol dan isi minyak bila nak balik kampung nanti. 

Nasib aku tak tahu ler macam mana. Harapnya dapat la duit raya macam tahun-tahun sudah. Tak dapat banyak pun takpe boss, janji ada.....huhuhu.


Pleaseeeee, nak wit raya jugakkkkkkk.....   

p/s: belum sempat membuat lawatan balas mahupun berbalas komen. lepas settlekan gaji nanti aku jenguk korang k......
  

16 comments:

Ena berkata...

Ada tu InsyaAllah..

♥Azie♥ berkata...

ofis azie jgn harap la nak dapat..tapi raya cina dapat angpau...
alhamdulillah cik abg dapat leh tapau beli kuih raya.tapi dengar kata dorang bagi separuh2

Ain berkata...

ena: tahun ni bisness slow sikit ena, tu yang susah hati ni....

ena jugak yang untung kan.....

jelesss tau....hehehe

Ain berkata...

azie: rm500 pun nak kasi separuh2 gak ke.....

huhuhu...... kesian la kat kengkawan kalau camni.

adik ain sama kes ngan azie, tak pernah dapat duit raya tapi dapat angpau raya cina jer....

yang jelesnya banyak tau, sebulan gaji kadang tu....

Softtouch [Hanim] berkata...

tahniah pd org gomen...company sy xde bonus raya..raya cina nnti biasanya ada..n dpt angpau..so sy nnti raya cina nnti br sy tersenyum manis..he he he

mamalieyna berkata...

syokkan depa2 kije gomen ni..kiter ni..huhu..taktau la..cam takdo jo..

zue @ annaleeya berkata...

akak pon hrp mende sama ain... mtk2 la bos bg lebih sket dari thn lepas... hehehe!!

kakcik berkata...

Alhamdulillah.

Kakcik pun dapat tumpang bonus suami yang kerja swasta. :)

Fieza79 berkata...

best arrr dpt bonus sape yg kije gomen tu...huhu

az rina a.k.a jaijina berkata...

wah, mmg jeles ar ngan org² gomen..time raye² aje mesti ade angpau punye..

rina ni tatau lagilah ade bonus raya ke idak tahun ni..comp punye performance tak brape baguslah ini tahun, tadek ong, huwaaaaaaaaa..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ berkata...

pepun syukut Alhamdulillah,
ok le drp. takde langsung kan.. =)

LYaFRINA berkata...

xdpt merasa..
bkn org kerajaan.. hehehehe

Mak Su berkata...

sioknyer, tapi sy x dpt

QuEeN Of 2 Heroes berkata...

sy pun xde kabar berita lg kak..senasib ler kite...huk3

nza berkata...

2lh..brtukus lumus cuepecs dok g minta......alhamdulillah dpt la w.pn xseperti yg dituntut...Rezeki....

Nia berkata...

hehe...nak mintak 50% kat suami..

Related Posts with Thumbnails