Isnin, 30 Ogos 2010

Tennis Dress Untuk Si Anak Dara...

Wahahaha...... sonot betul pagi ni sebab baju yang aku beli untuk sarah dah pun sampai....


Lama dah tak beli online sebenarnya, tapi bila tengok tennis dress kat blog Anje terus teruja nak jugakkkk. 

Jelesss tengok anak dara Anje si Aqish, posing kiut miut ngan tennis dress tu. Alasan paling kukuh kenapa nak jugak memiliki tennis dress ni adalah kerana sarah belum ada selai pun baju jenis stripes.....hehehe...

Alang-alang baju ni sampai dah dekat nak raya, so jadikan baju raya terusss la. Boleh pakai belah petang waktu bersantai dengan sepupu sepapat sarah nanti.....

Ada yang berkenan jugak ke? Macam-macam warna ada tau, tak caya klik SINI

P/S: Anje, thank you. Ain beli ya.

32 comments:

kakcik berkata...

Seronok ada 'anak dara' - mcm2 fesyen boleh digayakan.. :)

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ berkata...

kita jual k ain...dah close jualan la...dah nak raya ni tak sempat nak amik order...mesti tomey sarah pakai nanti...leh la join contest kita ek

Ain berkata...

kakcik: sayangnya mama sarah ni jenis old fashioned, sian anak dara dia...

hehehe.....

Ain berkata...

anje: alahaiii, baru nak promot....

hehehe....

ain beli tau, kalau sempat nanti ain join kontest anje....

Zaidah berkata...

mesti comel si sarah tu pakai dress tu....memang bleh buat raya ain...comel

LotsOfLove-Pearls berkata...

Dearie Kak Ain,
Hi Kak...
Rindu Kak..
Lama tak lepak2 blog..
Maaf lama tak update..

*Lawa ar baju Untuk Sarah...
mesti comel jek dia pakai..
ala-ala Nicole..
hehehe...

Ain berkata...

zaidah: nanti kita tengok camne rupa sarah pakai dress gaya stripes k....

Ain berkata...

lol: dearie, rindu awak jugakk....

pleaseee jangan menyepi lama-lama...

pssst, nanti sarah boleh la ganti nicol kan....

hahaha..... jauh betul akak berangan...

zue @ annaleeya berkata...

tulah ain.... klu ader anak dare, mmg mcm2 stail baju tau... klu hero nih, asyik tshirt dgn kemeja jerlah...

nnti jgn lupe tnjuk aksi sarah pakai dress tu yer... mesti tomei...

Softtouch [Hanim] berkata...

cantiklah..mesti comel bila saarh pakia nnti..nnti amik pic yer...anak gegirl kan..mcm2 pesen bajunya..xsabar nk tggu darissa besar

♥Azie♥ berkata...

SARAH PAKAI MESTI COMEL

mamalieyna berkata...

mmg berkenan..tp apakan daya..takde anak dara lah..huhu..

Ena berkata...

CANTIK NYA...

AMIK LA SARAH PAKAI BAJU TU..

Fieza79 berkata...

cantek nya...tingin kita tgk...! mesti lawa kalo anak dara kita pakai..hehe

LiNda berkata...

gegirl ..
raya nanti dtg rumah
tauuu..

az rina a.k.a jaijina berkata...

cung nye baju tu kak..si echa ni mmg dah bnyak dress..nanti beli bnyak² rugi plak kan..budak ni cepat besa, nnti kejap aje boleh pakai..

shi3la berkata...

wohoo cung ahh baju tuhh..untuk anak sebulan lebih ader tak..hakhak...sonokkan ader anak pompuannn..

haku pegi beli baju rayer utk dhamirah..buta color dah haku jadiknyer...banyak baju yang haku beli dhamirah takboleh pakai lagik..kahhhhh..haku dah suker haku ambik jugak walaupon anak dara ku lambat lagik besar...En epai dah menjelinggg..eh ader haku kesah..mhuahuahuaa...

Ogy berkata...

salam ziarah dr saya :)

Ain berkata...

kak zue: betul la kak zue, masa ada anak sorang dulu (danish), asyik2 baju t-shirt ngan kemeja jer leh beli....

dah ada anak dara ni macam2 fesyen leh pilih, tinggal ada fulus ke tak jer kan....

Ain berkata...

hanim: nanti kita tengok macam mana sarah bergaya....

susah sikit nak suruh dia pakai baju baru, dia memang takmo....

abah dia jer pandai pujuk....hehehe

baby besar darissa rasanya banyak jugak baju cantik2 kan....

Ain berkata...

azie: kalau dress tak sesuai sangat dengan sarah sbb betis dia ada banyak lukisan....

hahaha....

ain suka lagi pakaikan dia baju yang ada seluar....

Ain berkata...

mamalieyna: kena bagi ayep adik gegirl dulu la kan...

hehehe....

Ain berkata...

ena: nanti ain snap dan tempek kat sini....

kita kasi can dia jadi model tak berbayo....

Ain berkata...

fieza: kalau nak boleh order ngan anje....

tapi lepas raya la baru dapat....

Ain berkata...

sis linda: gegirl segan la aunty, kat rumah aunty ada hensommm boy....

hehehe....

Ain berkata...

jaijina: beli la saiz yang besor sket rina, baru boleh pakai lama....

Ain berkata...

shi3la: ko tunggu dhamirah besor sket lagi, 1 bulan tak sesuai pakai baju ni....

hahaha....

tengok baju budak kecik memang rambang mata dibuatnya, nak jer rembattt semua kan....

pssst, jangan asyik dok beli baju dhamirah jer, untuk danial ko beli tak.....

ciannn hensemmm boy tu nanti....

Ain berkata...

ogy: thanks singgah sini....

moga ceria selalu hendaknya....

ninie's corner berkata...

cantiknya.....

Ain berkata...

ninie: boleh la beli satu untuk anak dara ninie...

nza berkata...

comel 3X...mesti cute kalu sarah pakai.....

Ain berkata...

kak nza: kita sama2 tengok nanti k, itupun kalau sarah nak bagi kerjasama...

hehehe...

Related Posts with Thumbnails