Rabu, 4 Ogos 2010

Jom Tonton Epilog Syurga Cinta

Yupppp!!!! Now setiap petang aku menjadi penunggu setia TV. Jam 6.30 petang setiap Isnin hingga Khamis, tiada siaran lain yang akan keluar melainkan Slot Akasia Epilog Syurga Cinta....


Kalau boleh takmo terlepas barang seminit pon. Pleaseeee ya anak-anak..... Kalau nak susu atau pape order ngan mama awal2 okeh!! hahahaha........

Semestinya yang aku nanti-nantikan adalah aksi chumel kiut miut Adik Mia Sara. Tengok aksi Mia Sara masa promo pun aku dah senyum sensorang.....Sangat-sangatttt sweeet terutamanya masa dia kembangkan pipi sebelum tiup lilin tue....hehehe

 'pelakon utama yang kiut dan chumell'

Jommmm ramai-ramai kita tengok citer ni......BESTTTT!!! Nak tengok promo KLIK SINI.

45 comments:

LyNn HaMzAh berkata...

lynn suke tengok pelakon2 drama nie...memang comey2 belaka termasuk la azizan nin tu...hehehe...

~~ciklinn~~ berkata...

hihihih linn pun asal 6.30 mulai smlm akan terpacak remot tv pun saya yg punya... hahhahaha

huwaaaaa suka giler dgn mia..

Ain berkata...

lynn: minat azizan rupanya yerk....

hehehe....

Ain berkata...

linn: kiut giler mia tu kan....

danish ain pun senyum2 tengok aksi mia....

az rina a.k.a jaijina berkata...

ala kak ain, mesti rina tak boleh tgok punye..sbb remote tb di kongker oleh en somi..uwaaa, nak tgok dak tecik tu, hukhuk..

[-suziey-] berkata...

mmg kiut adik mia ni..tp fida mcm control cun la..

idah @mama izzya berkata...

ish tak sempat nak tgk citer kul 6.30 ptg ni..yela blk keje terjah dapur lu..
ilusi aritu pun tgk gitu2 jer.huhuhu..

comey tul adik mia..pasti ramai mak2 yg tgh preknen asik terpk2 ajer kekiutan adik mia..kih..kih...

iem berkata...

im baru start semalam tengok ceta ni..cute sungguhlah adik mia nii

zue @ annaleeya berkata...

best ker ain???? akak skang nih duk tgk benci bilang cinta kt astro 104... klu best nak tgk gakla... astro xpe, ada ulangan ari sabtu... ulangan secara marathon lagik...

siyes jgk.. mmg suke tgk mia tuh... comei...

LYaFRINA berkata...

mmg comel adik mia tu.. tp sbb adamaya.. dh tbiasa pgil amani .. hehhhehee..

kelmarin ada ttgk sikit citer ni.. tp frust.. sbb lya xtau kesudahan citer ilusi.. citer tu best...

Ena berkata...

Ena baru start tengok petang semalam..
cute sangat kan Mia tu..:D

Shida berkata...

suka jugak tgk citer ni...best..

♥Azie♥ berkata...

sempat tgk semalm...suka tgk budak tue comel

Softtouch [Hanim] berkata...

dpt tgk sikit2 jer ain..agaknya amik aura dlm cite adam maya..yelah mia tukan dr dite tu dulu..tp sy rase mmg best lah cite ni..

Nia berkata...

eh, ini yang macam filem dulu tu ke? tajuk sama kan? heroin pun bertudung jugak.
Entri Terkini: Buat Hal Di Kluang

maszmadi berkata...

jom ramai2 kita layan epilog syurga cinta...

hubby masz pon layan crite ni, so x yah gadoh time tgok tv, hehe

Mykhalish berkata...

heheeh... 630ptg, daku melepak channel zee. tgk drama hindustan. hehehe...

mamalieyna berkata...

oooh eina smpt tgk half je, 2 hari ni..balik umah dh kul 7lbh..huhu..sayangnya terlepas part adik mia ni..comel sesangat time dia berckp! ^_^..suka3x..

Zaidah berkata...

setakat nie zai tak mis...sebab zai suka tengok....comel pelakonnyer...

QuEeN Of 2 Heroes berkata...

lom tgk lg cite nih....adeh,kol7 x miss nat geo channel...mane nak tgk dl..huhu3

cheqna berkata...

kul 7 cheqna tengok 8tv la kak eh...

~aSHa~ berkata...

suka tgk mia sara tu...tapi tak sempat nak tgk la kak..eheh

ninie's corner berkata...

cam best jer cite ni...

Hanis berkata...

samelaaaaaaaaaaaa.....


never miss the episode....


asyik tersenyum jek sepanjang cerita...hehehe

Jamiel berkata...

citer br ke..
le tgk..

UnGu VioLet berkata...

aah.. best... mar pun layan gak.. :)

nza berkata...

pelakon dia pn best2 espclly si comel tu.....

Ain berkata...

rina: pastikan awak mintak tv baru satu ngan en. somi....

bodek la dia, cakap la untuk echa tengok wonderpets.....

hahaha...

Ain berkata...

suziey: mia memang super duper chumell, dah la tu bijak dan pandai bercakap....


suka betul tengok aksi dia.... hehehe

bab fida kontrol cun tu susah gak ain nak komen sbb ni 1st time tengok dia berlakon...

papepun ain tetap suka imej gadis melayu camni....

penuh dengan budi bahasa dan sopan santun....

Ain berkata...

idah @ mama izzya: kalau yang terpaksa tempuh jem tu memang tak sempat nak tengok kan...

ain sempat lagi kalau nk masak sbb kul 5 suku dah boleh sampai rumah..

hehehe....

Ain berkata...

iem: rugi sbb terlepas 2 episod kan...

hehehe....

Ain berkata...

kak zue: mesti la best adik mia sara ada dalam citer nie...

setiap aksi dia konfirm buat kita melekat depan tv...

Ain berkata...

lya: ending citer ilusi tu sedih jugak sbb ayah liza meninggal...

mertua liza mati kena tembak, laki liza pulak jadi kena masuk hospital gila....

tinggal la liza ngan tok man.... huhu

Ain berkata...

ena: petang ni jangan lupa tengok sambungannya k...

shida: seronok dengan aksi dan telatah mia.....

hahaha...

Ain berkata...

azie: aksi mia sentiasa buat kita tersenyum kan....

ilang penat kita seharian kerja bila tengok citer ni...

hanim: mia memang ada aura yang tersendiri....

mak-mak budak memang suka la tengok...hehe

Ain berkata...

nia: yesss, tepat sekali.....

sekrang dia muncul versi drama pulak....

yang versi drama ni citer dia lebih BEST......

Ain berkata...

maszmadi: syiok la masz tengok tv sbb hubby tumpang sekaki....

akak layan citer ni ngan danish jer...

yang lawaknya danish pun boleh tersenyum tengok aksi mia....

siap tanya besok ada lagi tak citer ni....

hahaha....

Ain berkata...

mykhalish: wahhh, peminat citer hindustan ghupernya....

boleh geng ngan mak ain nie...

Ain berkata...

mamaleiyna: cuba eina tengok kat u tube ada ke tak?

mana tau boleh tengok aksi yang tak sempat tue...

hehehe...

Ain berkata...

zai: sama la kita, tak pernah miss walau sesaat....

susu anak pun standby siap2 sblm citer ni start....

hahaha...

Ain berkata...

nadia: pilih la channel tv3....

confirm mesti melekat punya....hehehe

Ain berkata...

cheqna: susah2 sangat bukak dua-dua channel....

kalau ada tv satu, beli lagi satu...

hehehe...

asha: sian adik akak nie, mesti sha sibuk kat kedai kan...

huhuhu...

Ain berkata...

ninie: memanggggg BEST, kalau tak caya kena try tengok petang nie...

tv3 jam 6.30 petang tau...

haha....

Ain berkata...

hanis: thanks singgah sini....

memang tersenyum memanjang kita dibuatnya.....

so sweet mia sara ni....

jamiel: haah, rugi tak tengok tau...

best tengok setiap aksi sara...

Ain berkata...

mar: wahhh, yang duk obersea pun tak ketinggalan yerk.....

mesti sebab adik mia tu kan...

sungguh2 berbakat tiap kali beraksi....

kak nza: yupppp, sokonggggg akak.....

gabungan pelakon yang mantopp sekali...

Related Posts with Thumbnails