Ahad, 8 Ogos 2010

Lets Join Ducth Lady Mums Club Now!!!


Berita baik untuk parents yang menggunakan susu membesar Dutch Lady untuk anak masing-masing. Jom la sama-sama join Dutch Lady Mums Club. KLIK SINI

Setiap ahli Dutch Lady Mums Club yang berjaya mengumpul barcord/kerajang timah daripada pek/tin susu membesar Dutch Lady layak mendapat mata ganjaran serta menebus hadiah menarik dari Dutch Lady. Aku gerenti  kengkawan semua mesti suka dan teruja. Tak caya??? KLIK SINI.  

Ahli Dutch Lady Mums Club juga layak untuk menyertai Peraduan Dutch Lady Mums Club yang menawarkan hadiah utama berupa sebuah kereta PROTON EXORA. Setiap penyertaan yang ke-100 pula akan mendapat RM50 baucer membeli belah. 


Sekiranya kedua-dua hadiah diatas tidak ditakdirkan menjadi milik anda, jangan bersedih!!! Ini kerana setiap penyertaan layak yang diterima dalam tempoh peraduan akan menerima 2X mata ganjaran. Fuhhhhh berganda tu!!! 


Sempena bulan ramadhan, ahli Dutch Lady Mums Club juga berpeluang  memiliki hadiah diatas. Menarik dan memang dabommmm......

Cepat-cepatttttt join Dutch Lady Mums Club dan rebut peluang untuk mendapatkan hadiah di atas sekarang!!!

p/s: tiba-tiba aku jadik duta Ducth Lady tak berbayar....hehehe. Now aku jugak gigih isi borang kontest di atas. Rugi la tak join sebab aku already the members of this club. Anak-anak pun memang guna susu ni dari kecik sampai besor.   

Pict. adalah ehsan dari Dutch Lady. Thank you.  

22 comments:

LYaFRINA berkata...

SEMUA MINUMAN KELUARAN DUTCH LADY K AIN??
KALO G2.. BEST JUGOK JOIN

Ain berkata...

lya, dutch lady mums club ni untuk parents yang beli susu membesar ducth lady jer....

cthnya macam susu tepung untuk anak-anak yang ada kat banner peraduan menang exora tu....

sesiapa yang anak2 memang minum susu ni patut join....

~aSHa~ berkata...

jom join..good luck kak

Ain berkata...

asha: anak2 sha minum dutch lady gak ke?

mesti join ni tau, kalau tak rugiiii....

Ena berkata...

ena ada juga kumpul tu.. nak join tapo sampai la nie tak buat2 lagi.. hehe

♥Azie♥ berkata...

wah bagus nie..tq 4 info ain...

nza berkata...

farouk pn minum duch lady ni...boleh la join...

az rina a.k.a jaijina berkata...

join kak, jgn tak join..

dah macam duta dutch lady aje akak ni, hikhik..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ berkata...

yup, mesti join..
si Alya minum dutchlady..
kena grab ni.. =)

Zaidah berkata...

anak zai minum air kotak dutch lady...n firas BF...zai ajelah minum fresh milk dutch lady..bleh ker

Softtouch [Hanim] berkata...

gud luck ain...

Ain berkata...

ena: jangan lepaskan peluang ni ena, senang sangat nak join....

borang boleh download kat link yang ain kasi tue...

submit jer borang tu sekali dengan barcod yang ena simpan tue....

lagi banyak penyertaan, lagi besar peluang untuk menang...

gud luck...

Ain berkata...

azie: masa panjang lagi, kalau nak boleh register jadi ahli mums club dulu...

nanti dia akan call dan seterusnya hantarkan majalah mums club yang ada maklumat redeem point ngan hadiah yang boleh kita tebus...

kalau kita join peraduan tu pulak, secara automatik dia akan daftarkan kita untuk join mums club...

banyak hadiah boleh tebus tau...

Ain berkata...

kak nza: kalau memang penguna setia susu nie, memang PATUT sangat joinn....

beli satu paket susu 1kg tu pun dah boleh tebus satu multi purpose container....

lagi banyak susu yang kita beli, lagi banyak la hadiah yang kita boleh tebus.... hehehe

farouk minum dutch lady apa kak? now dah ada dutch lady untuk 6 tahun ke atas...

boleh la upgrade kan susu farouk...

Ain berkata...

rina: jadi duta tak berbayar pun akak tak kisah dah, janji kengkawan dapat manfaatnya....

rugi kalau yang guna tak rebut peluang ni...

mana tau ada rezeki dapat exora free....hahaha

Ain berkata...

leily: daftar jadi ahli mums club sekarang....

pastu hantar borang peraduan dengan barcod tu sekali....

kalau takde rezeki menang hadiah besor, dapat point berganda tu pun dah ok dah....

bukan senang nak dapat peluang camni kan....

Ain berkata...

zaidah: fresh milk ngan air kotak tak valid untuk join mums club ngan peraduan tue....

yang valid hanya untuk susu membesar jer....

huhuhu...

hanim: thank you...

ain tak mimpi nak menang pun ni, dapat point berganda tu dah cukup seronok dah....

boleh la redeem hadiah nanti...

atie berkata...

Salam Ain....

seronok btl masuk peraduan..... selamat menyambut ramadhan

Ain berkata...

kak atie: sekadar suka-suka kak....

mana tau ada rezeki kan... hehehe

selamat berpuasa untuk akak jugak...

Nia berkata...

aiseh,..tak dapat la nak join..anak saya seorg baby soya...hehe..kalau minum dutch lady, best jugak!

Ain berkata...

nia: yang ni memang khas untuk anak2 minum dutch lady jer...

hehehe....

Tanpa Nama berkata...

Great blog! I truly love how it’s easy on my eyes and the details are well written. I am wondering how I could be notified whenever a new post has been made. I have subscribed to your rss feed which ought to do the trick! Have a nice day!

Related Posts with Thumbnails