Rabu, 18 Ogos 2010

Ikat Dua Tocang, Mama Failed....

Yupppp, mama sarah memang tak reti nak ikat tocang....

Kalau satu tocang ok ler, tapi ikat dua tocang memang faileddd. 

Nasib baik jugak sarah selalunya keluar rumah  pakai tudung, so tak ikat tocang pun takpe.....hehehe

Tapi tu la, bila duk kat rumah, mama rimas jugakk tengok rambut sarah berserabai. Dah la rambut sarah ni ala-ala curly gitew, bila tak ikat memang nampak cam budak tak terurus......

Kalau nak tengok ghupe tocang hasil keras tangan mama sarah, silakan yer....

 'senget benget mama kerjakan rambut sarah......huhuhu'

 'tak balance kan kan??'

 'mama sarah cakap takpe, janji anak mama nampak kemas'

'tak kisah la kan, bukan ada yang pandang sarah pun.....duk rumah jer'

'yang ni ok tak? ke senget jugak erk!!

Kesiannn mama sarah tu kan kan...... nak ikat tocang pun tak pandai. Apa la agaknya yang mama pandai. Membebel kotttt.....

hahhahaaaaaaaaaaaaaaaa.......... 

p/s: mood mama untuk berblog bulan pose ni agak wenggg sikitttt, sbb tu la kejap tenggelam kejap timbulll.... 


39 comments:

miemiey berkata...

terasa rindu saat2 itu mama...

cheqna berkata...

hahahahahahaha
dik sarah
achik na nok gelepo lu aci ork??
hahahaha
dakpelah kak eh..senget pun sengetla..
janji sarah tetap cun gitu..
bakpe yang weng ngat tu..
beng r weng2..
i penat tau tunggu u punya n3...
sungguh kak eh..
sekale 2,3 n3 sari kan..rajin2 la kak
wenduu ni

Ain berkata...

miemiey: selalunya bu yang ikat tocang rambut sarah, mama memang tak reti nak ikat bagi balance....

huhuhu....

sekarang ni rambut sarah makin panjang, kalau tak ikat memang serabai....

Ain berkata...

cheqna: perut lapor idea dok mari cheqna wehh....

kak mung ni biasa ngunyah sokmo, masa ngunyah tu la idea masuk...

dok leh ngunyah idea pun torebangggg....

sabo la deh, kang kalu idea mari kak ain tulis banyok2 biar sampai pitam cheqna baca....

hehehe....

luv u..... mmmuahhh

Zaidah berkata...

patutpun kejap2 ade..kejap2 tak ade...apa2pun sarah cun..

Ain berkata...

zaidah: lately suka jadi silent reader jer zai....

beku lak rasa kepala ain ni...

banyak benda nak ditulis, tapi bila bukak blog hilangg semuanyaaaa....

adoiiiyaaaa....

Mak Su berkata...

giatkan belatih :D

Softtouch [Hanim] berkata...

alahai..comelnya sarah ikat tocang...comel..senget pun tetap comel sarah...

Ain berkata...

mak su: dah banyak kali try, dapat gini gak mak su....

hahaha.....

ain memang tak pandai la nak balance kan rambut tu....

Ain berkata...

hanim: nasib la kan.....

tapi jeles jugak tengok anak dara org siap ikat rambut bereben lagiii....

huhuhu...

Ummi Aisyah || Cik Yah berkata...

Ok jer tengok tocang sarah tu.apa yang tak kenanya?hihi..

Ain berkata...

ummi aisyah: tak senget ke?

hahaha....

LYaFRINA berkata...

lya.. mula2 xreti gak nk ikat toncang tu.. pahtu mil ajor.. dia sut ambik urat tgh dari bwh.. ikut j line tu.. tp fain lg ok drp lya..

tp kan ain..pic y bwh skali tu x dela senget sgt.. biasa j lya nmpak..

**raya ni nok g serbu rmh ain.. hihihihi (awlnyer gtau...)
mybe 1st raya balik kg fain kat dungun.. insyallah.. blh la singgah kejap rmh ain..

Ain berkata...

lyafrina: lepas ni ain nak try la carik urat kat tengah tue...

nanti takde la, tocang sarah senget benget lagi....

hehehe.....

jemput la datang rumah, raya nanti ain tak sure lagi raya kat mana, tapi lya still boleh datang sebab rumah mil ain kat kerteh jer, mak ain pulak duk kat felda kerteh dua....

memang tak jauh sangat dari dungun tu...

Ena berkata...

hehehe..

sarah tetap cute la mama..

yg last tu balance.. :D

Ain berkata...

ena: mama sarah main belasah jer kaut rambut sarah nie...

tu yang tocang sarah senget sebelah jadinya....

hahaha....

tapi yang last tu sarah pun rasa ok, takde la senget banyak....

hehe...

iera me casa........ berkata...

ain... walau pun senget tocang itu tapi sarah tetap cute dengan togang 2....

terus kan usaha stabil kan tocang..
iera pun kalau ikat tocang ada ketika senget jugak

Ain berkata...

iera: mostly tocang hasil keras tangan ain memangggg sengetttt....

huhuhu....

cian anak dara tu tak leh nak bergaya ngan tocang....

nasib baik sarah pakai tudung....hehe

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ berkata...

ololo.. tomeynyer..
takde la failed sgt!
cute wut?.. =)

Ain berkata...

leily: yang last tu mungkin tak, tapi pict. yang lain memang ketara senget bengetnya....

hahaha....

ain tengah practice lagi nie, belajar ikat tocang sampai sempurna balancenya...

Farra Dhelina berkata...

kita jgn kata nk tocang..baru ikat je, dah menjerit, lariii..hrmmmm geram dibuatnya

Nia berkata...

tocang yg last tu ok..balance tuh..yg atas tu comel..walaupun senget..haha

Tanpa Nama berkata...

Amiable post and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Gratefulness you for your information.

Ain berkata...

farra: sarah pun selalu jugak komplen sakit waktu ain ikat rambut dia, tapi dia tahan jer la....

hehehe.....

kalau anak lari, kita pakat kejau dorang....

hahaha...

Ain berkata...

nia: yang penting komasss, senget benget kita tutup sebelah mata jer...

hehe...

~aSHa~ berkata...

cute la tu...sarah mmg cute...

az rina a.k.a jaijina berkata...

taknmpk senget pon kak ain, okey aje..sarah tetap cute walaupon bertocang 2, ekeke..

Ain berkata...

asha: kalau ibu sarah yang ikatkan lagi cute kan....

huhuhu...

Ain berkata...

rina: cuba tengok bebetul Yang....

yang last tu jer ok sikit....

hehe...

penjejak maya berkata...

salam,

takpe anak tu pun tak komplen hehe..

Zareda Norman berkata...

walau senget, sarah tetap cumel

kella berkata...

hahahaha mama ikat senget la... huhuhuhu.. takpe... sarah tetap chomel walau camne pun.. :)

Mykhalish berkata...

hehe.. ila pun rs2nyer fail gak wat 2 tocang nih. sbb xpenah ada adik gurl. ikat kat anak sedara pun senget benget. hehehe

nza berkata...

failed pn xpe, janji sarah ttp comel...hi..

Ain berkata...

penjejak maya: nasib dia kecik dan tak pandai lagi, kalau dah besar konfirm menanah telinga kita......

Ain berkata...

kak zareda: senget kan....

hahahaaaaaa....

Ain berkata...

kella: redha jer la sarah....

tangan mama dia memang tak berseni langsung....

huhuhu...

Ain berkata...

mykhalish: ain ramai adik pompuan, tapi tak reti jugak nak ikat dua tocang....

rambut sendiri dulu2 suka ikat satu jer.....

Ain berkata...

kak nza: kalau keluan jenjalan gaya gini, malu sarah....

hahaha.....

Related Posts with Thumbnails