Ahad, 19 September 2010

Yeayyyyy......yeaaaahhhhh, I'm Back!!!!

Hari ni aku kembali bekerja...... bokorjo lah kito sekuetnyo......

Hari ini jugak kembali semula ketuk-ketuk keyboard, buat senaman jari jemari, buat kerja ofis sikit-sikit, blogging manyak-manyak tapi satu entry pun belum muncul kanssss.....

Gitulah kalau sakan bercuti, bila nak mulakan balik rutin lama jenuh nak carik mood dan semangat. Dari tadi duk tarik nafas dan hembus, tarik dan hembuussss lagiii dan lagiiiii, satu kerja baru jalannnn.....

Ada sapa-sapa rindu aku tak??? Takde???? Uwaaaaaa..... Kalau ada yang rindu tapi segan nak ngaku tu, I tempek gambo ni just for U. Yang tak rindu sila tutup mata k......hehehe

 'posing dulu sebelum keluar beraya'

Aku punya ghairah nak bercuti, sampai tak sempat nak ucap Selamat Hari Raya untuk korang semua. Jangan majukkk yerk, raya kan sebulannnn kira sempat lagi kan kan....

Dengan perasaan penuh bunga-bunga, aku nak ucapkan Selamat Hari Raya buat semua pembaca blog MAMA-DANISHSARAH. Tak kira la yang setia ke, silent reader ke, skodeng jer ke, semuaaaa skali la ya. Ampun maaf dari kami sekeluarga andai ada tersilap kata, terkasar bicara. Sesungguhnya kami semua hanya manusia biasa yang tak lepas dari melakukan kesilapan.....huhuhu.... 

A big thank you pada semua kengkawan yang hadiahkan e-card raya yang satu pun aku tak sempat ambik. Bukan ku tak sudi tapi kaluttt betul sebelum cuti raya hari tu. Tak sempat langsung nak update blog. Aku cuma sempat skodeng aktiviti korang jer... 

Gambo raya lepas ni k..... aku nak sambung buat kerja dulu.  

31 comments:

honey amour berkata...

posing sakan ko yunk..hahahaaa

LiNda berkata...

Vavava...
posing maut ..
mengancam beb !
terus hilang rindu ..

cheqna berkata...

salam kak
warghhh
posing
huhuhuhu
cheqna plak yang tak de mood ni camano???

Ain berkata...

honey: takat posing dalam rumah boley la kan....

hehehe....

Ain berkata...

sis linda: lepas ni kita kiss kiss n hug hug plak yer....

baru terubat rindu seminggu tak jumpa....

idah @mama izzya berkata...

huyoo..
kelassss gitu..
tergoda i..hik..hik..

Ain berkata...

cheqna: kejap laie mai la mood cheqna tu....

pi pekena kepchi duluuuu....

Ain berkata...

idah: kalau gegirl tergoda takpa, jangan boboy sudaaaa....

hahha....

LYaFRINA berkata...

ain.. welkem back...
mood malas2 lgkn .. cz lama sgt cuti... kna cari mood utk mula bblogging...
lama ain myepi ...

**wowwww..posing mengancam gtew dr ain... salam aidilfitri ain.

Joy berkata...

selamat bekerja semula n meng update blog ain ;)

Miss Izah Mohamed berkata...

slmt hari raya akak..
maaf zahir batin :)

penjejak maya berkata...

salam,

selmt masuk keje semula..

kakcik berkata...

Selamat kembali ke dunia maya.. :)

KV berkata...

wahhh sakan ko posing maut tu!

Diarihatiku1976 berkata...

Selamat Hari raya ya...

Diarihatiku1976 berkata...

Selamat Hari raya ya...

mamalieyna berkata...

selamat hari raya buat ain sefamily! Wahh posing sakan dia noooh, hehe..sweet!

nieda berkata...

dah start kerja ya...moga dpt semangat baru.
salam aidilfitri

Zareda Norman berkata...

posing darinyerrr.... hehheh cun melecun

Notami berkata...

salam..slmt hari raye ain! posing jgn lbih2! bahaya bah! haha

♥Azie♥ berkata...

berserinyer ain....salam aidilfitri

Fieza79 berkata...

wahh posing tk kalah tu....bagus2 dh lama sgt tk nmpk tuan blog ni...

~~Ciklinn~~ berkata...

hamboiii sakan kamu yer berposing.. hihhih takpe sekali sekala

selamat hari raya

[-suziey-] berkata...

tu la..excited nk raya xwish pn..ekkeke:p hehe acah jek..:p

amboih posing menggoda tuuuu:p

Softtouch [Hanim] berkata...

posing manja gitu..cantiklah ain di pagi raya...lawa sangat..

~aSHa~ berkata...

amboi posing...kalah ai tau kak..ehehehe

tak sempat nak jumpa akak aritu kan..kalo idak leh ai tumpang sekaki posing mcm tu dgn kamera dslr yu tu..

kak mmg ai tgu surat yu tau....yg borang huggies tu...ada can lagi tak? ehhehehe

selamat hari raya

az rina a.k.a jaijina berkata...

wah akak, posing ngalahkan anak dara lah..

lily lotus berkata...

wah..baik punya posing :)...salam aidilfitri!

zue @ annaleeya berkata...

selamat ari raya jgk utk ain dan kluarga...

posing maut tuh.... heheh!!

Adlina Husaini berkata...

wah posing terselah kerampinganmu hehe ^_^

kella berkata...

alamak... cantik pulak akak posing cam ni! :)

Related Posts with Thumbnails