Isnin, 27 September 2010

Nombor Bertuah Itewww Ana Yang Punyaaaa....

Tak sia-sia aku online malam tadik. Kebetulan pulak anak dara sorang tu tido awal giler. Pukul 6 petang dah lentok dalam buai, pagi tadi baru bangun tau. Alang2 dah dapat lampu ijo dari si kenit, mama gunakan peluang sebaik mungkin. 

Zassssss kejorrr nombor bertuah kat blogshoppe kakyong. Penat main kejor mengejor, akhirnya taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........


Itu nombor ana yang punyaaaaaaa. Nasib baik aku email cepat2 tau, kalau idak tak jadi la rezeki aku sebab pada waktu yang sama ada 3 visitor yang dapat capture nombor bertuah ni. 

Now, tengah duk fikir2 nak pilih hadiah yang mana samada 1 helai busha legging @ 1 pc cloth diapers coolababy @ 5 paket susu kambing higoat @ wetbag coolababy. Rasanya nak ambik CD coolababy jer kot untuk tambah koleksi. Hari tu dah dapat satu masa menang lucky draw kat SINI

Kalau kengkawan nak tengok siapa lagi yang menang dalam giveaway kakyong ni, klik SINI k.  

36 comments:

Mak Su berkata...

wah ain! tahniah! tak sangka ek..kalau dah rezki, misti dpt punya ler :)

cheqna berkata...

tahniah kak

Ain berkata...

@Mak Su

rezeki untuk sarah tu maksu...

nasib baik dia titun, kalau tak verangan la mama nak online kat rumah...

Ain berkata...

@cheqna

macihhh...

E.d.Y berkata...

tahniah2...mmg bertuah tu

Diarihatiku1976 berkata...

tahniah.. memang bertuah niiii

[-suziey-] berkata...

waaaa..rezeki syawal nih..tahniah.. :)

az rina a.k.a jaijina berkata...

wah, bertuah kak ain ni..hadiaj tu share buleh atak? eekkek..

ummumishkah berkata...

wah.. memang bertuah ni! congrats.. :)

Farra Dhelina berkata...

taniah !! sbb ank dara tido awal la menang kan?? hehe

Softtouch [Hanim] berkata...

tahniah ain...tq pd sarah jgk sbb tido awal

Ena berkata...

wahhhhhhhh..

Tahniah..

Memg bertuah tu... ;D

Zaidah berkata...

tahniah ain.....nombor bertuah tu...

Ain berkata...

@E.d.Y

thanks, kalau dah rezeki tak kemana kan...

Ain berkata...

@Diarihatiku1976

alhamdulillah, rezeki...

hehehe...

Ain berkata...

@[-suziey-]

macihhh suziey...

dah lama tak menang sebenarnya, berdebor dada bila dapat capture...

Ain berkata...

@az rina a.k.a jaijina

kalau ambik hadiah susu kambing leh la share kot....

kita gilir2 minum dalam satu cawan...

mesti sweet jer kan...

hahaha...

Ain berkata...

@ummumishkah

thanks kak...

rezeki untuk sarah sebenarnya ni..

Ain berkata...

@Farra Dhelina

tu la, kalau tak jangan mimpi dia nak kasi mama ngadap pc...

memang dengki....

Ain berkata...

@Softtouch [Hanim]

sebagai tanda terima kasih, mama pilih hadiah yang sesuai untuk sarah...

legging mcm tak sesuai sbb sarah dah makin besor dan tinggi, ambik cd jer la....

Ain berkata...

@Ena

syiokkk betul bila menang ni kan...

yihaaaaaa...

Ain berkata...

@Zaidah

cantik no. tu kan, syukur dengan rezeki yang allah kasi....

LiNda berkata...

awak kan..
memang murah rezeki
pertama kali kenal awak
dlm blog sis nita
awak pemenang utama
kaanns..

Ain berkata...

@LiNda

owwwh, yang tu ain menang kontest dearie LOL.....

hadiahnya cukup BESTTTTTT....

kalau tak silap sis nita waktu tu menang 2nd place...

alhamdulillah murah rezeki...

zue @ annaleeya berkata...

rezeki tu ain.... tahniah...

Ain berkata...

@zue @ annaleeya

thank you kak zue...

en_me berkata...

usaha tangga hadiah tewww..

TUKANG KATA berkata...

wow..tahniaaaaah..
dah namanya rezeki kan kak..alhamdulillah.

nza berkata...

bertuah badan...tahniah.

kakyong berkata...

ain,
terima kasih... & gigih yg berbaloi..
Insya Allah, secepatnya akan diposkan...

kak nza dah online.. nanti saya jengah blog akak yer.. saya semalam tak sihat.. x online seharian..

mamalieyna berkata...

waah tahniah..mmg bertuah! bukan senang tu nak dpt capture! ^_^

Ain berkata...

@en_me

rezeki juga namanya tewww...

Ain berkata...

@TUKANG KATA

sonott kan kalau sekali sekala menang....

Ain berkata...

@nza

alhamdulillah kak...

Ain berkata...

@kakyong

thanks pilih ain antara yang bertuah....

take your time k.

Ain berkata...

@mamalieyna

memang susah nak dapat kan....

hehehe....

Related Posts with Thumbnails