Khamis, 2 September 2010

Redeem Time..... Huggies Playtent

Sudaaaa tiba masanya untuk proses menebus hadiahhhhhh. Dari minggu lepas lagi, aku duk tangguh, akhirnya hari ni berjaya jugak mengepos.... 

Sebelum tu kena la pastikan points mencukupi ya kengkawan. Nak dapat manyak ni bertahun lamanya kumpul. Rugiiii betul sebab before this tak tau pun ada program redemption ni.......huhuhu  


Tak lama lagi dapat la banglo 2 bijik, sebijik untuk sarah dan sebijik lagi untuk sepupu sarah e-cah....


Saper nak kasi banglo free kans..... huggies jer baek hati tau.....

Nak beli banglo yang real tak mampu lagi neh, belasah jer la banglo menan ni dulu....

Lepas ni, anak dara mama jangan nak sepah2 kan menan kat rumah mama, sila sepahkan dalam banglo kamuuuu.......

Sendiri kemas yerk, mama dah tak koser dah nak tolong.....hehehe

26 comments:

cheqna berkata...

perghh
beh r sarah ada bungalow sendiri

Ain berkata...

cheqna: sapa nak kasi free kans....

kakcik berkata...

Wah .. bestnya... :)

al-lavendari berkata...

kecik2 lagi dah main banglo-banglo !
kita dulu kecik2 main fondok-fondok jer. seronok gak !

Softtouch [Hanim] berkata...

wa...best...sarah ada banglow...acik nk tumpang main boleh x?

Ain berkata...

kakcik: jangan dia tido dalam tu udah la kan....

mau fengsannn kelemasan.....

hahaha....

Ain berkata...

al-lavendari: orang lelaki main fondok-fondok gak ke?

hahaha.....

Ain berkata...

hanim: acik hanim mesti tak muat masuk dalam sbb banglow sarah tecik jer, kalau adik darissa boley la....

hehehe....

Adlina Husaini berkata...

alhamdulillah ^_^

ina ada belikan banglo menan ni kat aisy masa gi mydear hari tu..adeh penat nak ngutip bola2 dalam umah tu..aisy masuk je dalam banglow dia tu then dia balik keluar semua mainan dia

Ena berkata...

wahhhh.. best nyer..

ena lak rasa excited nie..

sarah, leh tak aunti tompang main sama.. hihii

LyNn HaMzAh berkata...

rajinnya mengumpul...best la budak2 tu sebab dapat bungalow sorang sebijik...hehehehe...

mamalieyna berkata...

waaah berbanglo jerlah sarah pasni..best aaa..hehe..

ninie's corner berkata...

cantik argh banglo2 tu...klu beli kt pasaraya ttu mahal tu...

lily azliyana @ mama zara berkata...

nampak besar banglo sarah nih..tp mmg tanteklah..untung leh redeem mcm ni kan..=)

~aSHa~ berkata...

kak nak borang....sy ada gak kupon huggies ni...anak2 mmg pakai huggies dari dulu hingga kini..

hamzah ian berkata...

nak main jgk!!! hahahha

Ain berkata...

adlina: kalau beli mesti mahal kan....

kat rumah ain takde bola kecik2, kalau ada pun yang kecik2 tu cuma lego jer....

so far, kalau lepas main dorang akan kemas balik, kita tinggal kutip mana yang tertinggal jer....

Ain berkata...

ena: nak join sarah jugak ke, boleyyy tapi duk luar jer la....

hahahaaa....

Ain berkata...

lynn hamzah: alang2 dah memang setia dengan huggies rugi pulak kalau plastik tu dibuang...

dapat jugak playtent percuma....

hehehe....

Ain berkata...

mamalieyna: hopefully takde la dia gado2 berebut banglo ngan abang pulak nanti....

Ain berkata...

ninie: cantikkk kan, kalau nak beli memang tak la kot....

boleh tahan regenya..

Ain berkata...

mama zara: sesiapa yang guna huggies memang ada peluang untuk redeem, kumpul jer keratan point tu....

zara pakai diapers jenama apa lily?

Ain berkata...

asha: nanti akak pos untuk sha, memang ada satu lagi borang lebih ngan akak ni.....

Ain berkata...

hamzah ian: kalau sudi boleyyy ajer....

shi3la berkata...

haku taktau pon huggies bleh redeem2..**ko aper tau**

besnyerrr Sarah oiii..*akak* pon kalo dapat nak join lepak ngan ko skali lahhh sarah..leh kiter main masak2 dalam tuhhh..

haku Dhamirah guner huggies tp Danial guner Drypants...sat nak gi tgk plastik huggies sat..mesti ader tulis kat situ kann pasal redeem nihh...

berkenan plak haku ngan bangglo mewah tuhh..leh main masak-masak ngan Dhamirah pasni...

♥MAMA♥ berkata...

sama ar,sara ni pun mama tgh nk redeem, pasni leh la sara sepah2 dlm banglonyer tu, hihii

Related Posts with Thumbnails