Isnin, 3 Ogos 2009

TENTANG AKU

Minggu ni aku nekad nak selesaikan segala hutang piutang tag yang ada....kalau hutang tu bleh bebunga dan berbuah untung jugak kan.... berangan.....berangan...
Hari ni nak settle hutang tag ngan dak Mya Hanny....Rajin ko tag akak ya.... Sila blanjer akak eskrem cornetto 4 ketul sbb akak dah bayar hutang neh.....Jangan buat2 lupa lak ya.....qiqiqi..... 
1. Nama-nama timangan anda ?
> Ain = dipanggil oleh cik hubby dan kengkawan  
> Mama = dipanggil oleh Danish & Sarah
> Kak Ju = dipanggil oleh adik-adik & abang (panggilan ni abang aku yg letak masa dia kecik2 dulu sbb terpengaruh ngan nama kawan dia..... huhuhu.... tak sukeee....tak sukeee)
> Noraini = cikgu-cikgu masa kat skolah dolu2


2. Anda Orang Yang ?
Akulah orang yg tek reti nak menilai diri sendiri.........payah tu wehhhh. Boleh tak korang tolong nilaikan aku ni manusia yg macam mana...... kutuk jer kalau korang rasa nak kutuk, aku tak kisah punyer malah aku hargai lagik.... sekurang-kurangnya bleh jugak aku perbaiki diri aku ni....... pleaseeeeee..........tolong yerk.....

3. Insan Teristimewa Dalam Hidup Anda ?
- Anak-anakku 
- Suamiku......."abang jangan kecik hati ya....duk list yg kedua bukan yg pertama"  
- Ibubapaku......Adik-adikku....Saudaraku.... dan Sahabat-sahabatku....

4. Lagu kesukaan aku ialah...
- Lagu yang sedang berkumandang kat blog aku ni la..... 


5. Makanan Kesukaan ?
- Janji halal dan konyang......sume aku bantai......

6. Warna Kesukaan Anda ?
- Biru + Hijau + Ungu = cuba korang campur jadik color apa......hahaha  

7. Sikap Yang Buatkan Stress ?
- Aku paling benci ngan manusia yg suka menipu....... berterus terang jer dengan aku kalau buat salah, aku tak kisah sbb manusia bukannya sempurna kan..... yang aku tak boleh nak terima dan sakit hati bila orang tu dah buat salah pastu nak putar belit plak..... siappp arr kalau tembelang tu pecah......takde nya aku nak percaya kat orang tu lagi...

8. 5 benda Mesti ada dalam Beg ?
> My Handphone - wajib adoooo
> My Purse - selalu buat aku tension sbb sarah suka main ngan purse aku ni.... boleh ke keluar rumah tanpa purse??? Cam janggal jerk!!! 
> My Perfume yg cinonet-yg penting takde alkohol 
> Puting ngan keldai bucuk Sarah - wajibb ada kalau keluar jenjalan
> Nivea Lip Balm - sahabat baru beg aku.....kekadang tu tertinggal jugakkkk

9. Kali terakhir menangis?kenapa?
-Beberapa minggu lepas....... sangat tersentuh dengan n3 http://mulancomey.blogspot.com/ yg kehilangan anak tercinta yg baru berusia 24 hari. Semoga dia kuat dan tabah menerima ujian Allah..

10. Tag 10 Rakan

Buat sume yang terbaca, terpandang, tertengok dan segala macam ter..................... Buat la kalau korang tak sibuk k..... tiada sebarang paksaan kerana ni sume sekadar utk suka suki sajork.....


4 comments:

miemiey berkata...

bestnye mama jwb tag..laju je..bila mama nk langsai utng bu..huhuhu..

ibu_arifa berkata...

wah..dapat ais krem connetto ker bila jwb tag nih..cam contest gak nih..hehehe

Mama-Danish & Sarah berkata...

miemiey: ni baru satu bu....mama ada 3 lagik utang tag belum bayor... campur utang ngan ibu, jadik empat.... tunggu giliran ya bu...

ibu arifa: penganjur tak ckp pun nak kasi adiah cornetto...peserta yg minta sebenornya...kihkihkih....

afsal_8281 berkata...

salam ziarah

nak amik tag ni ye
mintak ijin dulu neh

jom jenjalan ke laman saya pulak

Related Posts with Thumbnails