Ahad, 9 Ogos 2009

I LOVE MALAYSIA

Nampak tak sticker yg tergantung kat atas tu......alaaaaa....belah kanan tu laaaaa. Jommm kita pakat tunjuk rasa kecintaan kita pada Malaysia sempena dengan bulan kemerdekaan ni.

Bukan sesaje jerk tau.....ada hadiah yg menanti utk kengkawan,
tapiiii bersyarat la.....kena masuk kontest yg aku dah joint tu. Kalau kengkawan blm joint dan teringin nak joint, klik sini.

Jangan lupa tau.....
masukkan email aku sekali sebagai referrer. Ni dia email addressnya: norainikhani@yahoo.com.my. Mana tau la kan, jadik rezeki kengkawan, jadik gak rezeki aku neh...

Sebelum joint contest tu, mesti kengkawan nak tau hadiahnya kan.... A
ku gerenti kengkawan mesti tertarik dan termimpi-mimpi punyaaaaaa. Tak caya????? Tengok niiiiii.......

Apple iPhone 3GS (worth RM2500) x 2 winner

Western Digital My Passport Essential 320GB x 10 winner

Jangan meleleh air liur doluuuuu kengkawan.
Apa tunggu lagik...... cepatttt-cepattt join ya..

p/s: penat aku duk tekan enter utk buat paragraph n3 ni, tapi tak jadik jugak...semakin berhantu plak blog nehhhh.

nota kaki lagi: thanks to ibu arifa yg ngajor aku edit n3 ni... dah jadik paragraph kan kan...

9 comments:

neezareef berkata...

good luck

honeylanz berkata...

gud luck.. has pun suka!!! tp blom di approved oleh ciklanz aja...hehehhe

QuEeN Of 2 Heroes berkata...

tgk pun dah rs cam nak meleleh air liur rs....kalo dpt ni....mau dok ngadap iphone jek..hehehehe

miemiey berkata...

bertuah bdn dpt hp ni...bleh tukar ngn sarah hp lama mama...

ibu_arifa berkata...

contest ni hadiah 'dasyat' ni..tu yg keliwon dok kacau sampai tak leh buat paragraf n3 tu..

saya MENCADANGKAN satu cara..mama sarah try tekan 'enter' (untuk buat paragraf) tu kat ruangan "edit HTML"..selalu kita taip kat "compose" kan untuk buat entry baru.. cuba try test cam ni tgk..jadi ke tak bila preview..

Mama-Danish & Sarah berkata...

neezareef: tak nak cuba ke? saje suka-suka.... mana tau bawak tuah!!!! hahhaha....

honeylanz: masuk utk sonot-sonot jerk has....kalau nak jadik rezeki tak tolak punyaaaa...

nadia: dasyatttt tul penengan h/phone canggih ni kans....perasan tak rege dia boleh beli satu lappy baru....huhuhu...

Mama-Danish & Sarah berkata...

miemiey: kalau dapat mama jual kat ibu nak ke???? jual murah2 gitewww....berangan......berangan.

ibu arifa: jom la joint contesttt ni..... ibu arifa kan selalu bertuahhhh....boleh la ain tumpang sekaki...

thanks utk idea bernas tu...perasan tak n3 ni dah jadik paragraph pun...

ibu_arifa berkata...

wah..alhamdulillah..dah berjaya..suke2.. dapat tolong kawan sikit2 cam ni..

risau tak jdi gak..tu yg td online cepat2 nih..riso malu dgn kwn jer..hihihi

best tgk gambar ceria sarah dalam buai tuh!! sweet sgt!!

Mama-Danish & Sarah berkata...

ibu arifa: sekali buat terus jadi tau... kalau dkt kompose tu berkali2 tkn enter, hampehhhhh.... tak jadik2 jugak..

anyway thanks for sharing yea...sangat2 menghargainya...

Related Posts with Thumbnails