Khamis, 27 Ogos 2009

THANK YOU DAKOSUE

Aku happy sangat waktu terima parcel ni.... 

Korang jangan salah faham ok....... ni bukan parcel shopping online tau...... tapi pressie dari adinda Dakosue pasal aku join kontest kira toys yang Iris ada... Walaopun tekaaan aku tersasar jauh dan takde sorang pun pemenang......kami totapppp dapat adiahhhh.... cayunk....cayunk....

sebelum pakai baju ni kena angkat sumpah dulu yea.....

alamakkkk Bandung????? tak pernah sampai lagi nihhhhh....

model cilik....... beria nak pakai jugak baju ni walaopun mama dia yang punya....huhuhu....

senyummm melerett tatkala hajat hati ditunaikan.....

SUE,

AKAK SUKA SANGATT BAJU NIE,

SEMALAM AKAK DAH PAKAI DAH,

TERIMA KASIH DAUN KELADI DIK,

Kalau korang teringin jugak nak adiah yang spesel cenggini.....nantikan kontest Dakosue yang seterusnya tak lama lagiiiii..... sebab apa tauuuuu.... hadiah utama kontest Iris ari tue telah di posting ke kontest baru nanti......jangan ketinggalannnnnn.......rugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

14 comments:

sis_nita berkata...

huhu! sumpahhhhh.. akak nak jugakkk selai.. blehh.. blehh..?

KV berkata...

wah3x..best dpt adiah!

bintangku berkata...

anak akak pakai baju tu, dah boleh buat baju tido.

Mama-Danish & Sarah berkata...

sis nita: bleyyy...bleyyyy....tapi akak kena la join kontest dia.... next kontest adiah lagi superb....

bila tengok baju ni kan, terus ain teringat kat n3 akak pasal lelaki desperate tu.... hahaha....

kv: first time join terus dpt adiah....rezeki sungguh waloupun jawapan hancussss.....sukeeeee...sukeeeee...

bintangku: macam jubah lak kekdahnya kan....

tu la, akak ckp baju tu akak punya, tapi dia degil nak pakai jugakkk....

bila dah sarung kat badan.....gelak plak dia....

LotsOfLove-Pearls berkata...

wah bestnya..

siap bersumpah g tue..

nway, best gak aktiviti bloging ni kan..

leh dapat hadiah..

boleh beri hadiah..

memang best ar..

shi3la berkata...

wahhhh bes tue dapat baju pre...eh biler nak kasik haku hadiah erk..tanda persahabatan..ceaceaceaceaa...

Mama-Danish & Sarah berkata...

LOL: seronok dah happy sangat-sangat kan...

walaupun masing2 tak mengenali, tapi kita macam dekatttt sangat....mcm dah kawan lama pun ada...

besar sungguh erti sebuah persahabatan ni....

semoga persahabatan kita semua berkekalan sampai bila-bila hendaknya...aminnn...

shi3la: tunggggguuuuuuuuuuuuuuu......hahaha....

bawak sini alamat ko, aku kasi kad raya.....lalalala.... tanda ingatan seorang sahabat gak tue....

duit raya???? danial jer la yg dapat...... mama dia terlebey syarat dahhhhh.....

honeylanz berkata...

mmg rezeki ain. kt blog has ain tepat teka rm5k.. nnt email lg sekali add.

ibu_arifa berkata...

amboi tulisan kt baju tuh..main bersumpah2 plak yer..ni first time tgk nih..nnt2 kalo ada contest lagi...sila lah war-war kan ke kitaorg..hihiho

Zareda Norman berkata...

ain

sumpah ... baju tu memang best.. hehhehe

kakzie berkata...

cayalah mama...
nak juga....
nak juga...

Mama-Danish & Sarah berkata...

honeylanz: hoooreeeyyyyy......rezeki-rezekiiiii... thanks has...

ibu arifa: akan akak war-warkan dik...

Kak Zar: sumpahhh kak, ain memang suka ngan baju ni....

kakzie: kalau nak,nanti kena join kontest kat blog dakosue.....mana tau, ada rezeki dapat adiah lagik spesel....hahaha...

DaKoSue berkata...

sowie erk kak baru sempat terjah n3 nih...lawak tul si danish tu tumpang semangkuk lak pas nih blh share ngan mama siang mama pakai mlm danish pakai k....n fyi contest ke-2 mayb pas raye date n bulan masih dlm perancangan ok...jgn lupa turut serta n dijemput smua blogger....time kaseh daun keladi ade mase kita sgh lagi

Mama-Danish & Sarah berkata...

Dakosue: dik, kalo malam danish pakai baju ni....abih la baju mama dia kena air liur basiii....eiiiiiiiyekkkkk....

nanti buat kontest jangan lak yg kena menagih undi tu.....kesian kat contestent kena merayu rinduuuu..huhuhu....

Related Posts with Thumbnails