Selasa, 11 Ogos 2009

POSING SI KECIK YANG TAK TAU DUDUK DIAM

Sarah ni kans, makin besor makin menjadik-jadik lasaknya. Tak reti duk diam langsung....... ada jerk koje nak dibuatnya. Kalau nak snap pict. dia verangan jer la...... Semua hancusss. Semalam aku bagaikan mamarazzi gigih duk kejor artis cilik ni.... Susahnya nak dapat pose dr dia..... takmo kasi komitment langsung tau...  

Masa ni, sarah sangat la jakun dengan baju dan skirt baru tu.... (mama lagik jakun kan, siap tie-in bagai baju sarah ni.....kahkahkah....). Confuse agaknya dengan fesyen baru sarah tu ya...

Dia dah start nak attack pc mama

Dapat keyboard pun jadik ler...

Nak panjat atas kerusi mama tak dapat....... berdiri pun aku tak kisah punya

walaupun sampai tak sampai.....aku sangat gigih menaip okeh...

Penat menaip....kita buat aktiviti regangan plak. Tolak jer buai tu depan belakang.....sangat bagus untuk betulkan urat kaki dan tangan. 

Ini la dia aktiviti yang paling saya sukeeeeee......koyak buku abang lagik saya sukeeeee

Saya sangat penyantun orangnya..... ada ke yg berkenan buat menantu nehhh...

Tengok la pensel saya ni......huhuhu.... kedekut betul abang danish tu. Pensel yang dah nak dilupuskan dia kasi kat saya.

Pandai tak saya???

See kengkawan......dengan tangan kiri pun saya boleh menulis juga....

13 comments:

sis_nita berkata...

waaaaa..
kiri kanan ko leh menulis yerr nak..
ni kira blehh wat rancangan kanak2 genius nehh..
huhuhu!

NONIE AZIZ berkata...

hahaha...sarah gud..practice dulu nnt perfect la tu...

Ms AiReEn MoHd berkata...

WAH bukan main terro anak kokak...sebaik tak nulis pakaikaki hah...tu baru bebetoi aku kagom gak....pelbagai anggota bdan leh nulis hah,....

Mama Qaseh berkata...

It's cute laa dak tu ngn legging brunya..
Memg btl tue Ain..bla dpt jer parcel legging bkn ank yg xcited tp kita ni mama dia terlebh2 xcited tgk n dpt pkikn kt ank kan hehe..
Mama Qaseh pn sma xcited msa dpt parcel legging ri tue hehe

Softtouch [Hanim] berkata...

cutenya sarah pakai skirt legging tu...klaka tgk gelagat sarah...ssusah ekk nk snap pic dia..boleh geng ngan anak untie, danish ...he he he

Ms AiReEn MoHd berkata...

kakak aku konpius statement ko tu kAK....apolak aku tak dtgblog ko neh..aku dtg jer hah...ko tgk jap feedjit ko tu kak..ade jln tak..aku ade jer menyinggah..kekdang chet bok ko tu alala biol sikit aku tak leh nak menggila kat situ kak...adalah tak baik ko wat tuduhan palsu kate aku tak dtg blog ko neh kak...aku pakok ko ngan hammer kang...

pastu kan kak..aku ingat jerk aku ade utang ko satu bende si sarah nyer brg hah...hehehe aku masih lum ilang ingatan...ko sabo ehh kak..aku agak kelembabpan disitu...

pastu kan lagik kak..padan muke ko..nak sgt aku naip kan...bilerkah ko nak pertemukanaku ngan kopok yg ko bawak ke kl tp tak berjumpa ngan aku tuh...bilekah?kekekeekk sila jawap persoalan aku tu kak...sekian...hakue eryn chenta hati kekasihku boy botak...

eh ade lagik sikit...haah aku da suh si ida tu sapu krim kat muke si botak junior tuh...sok deyrang bali ipoh sudah...sebab adam injet montot today...

QuEeN Of 2 Heroes berkata...

orang ckp kalo pandai nulis tgn kiri ni pandai maths &kreatif..
gud sarah... gud... :)

CuTeMiUt78 berkata...

hik..hik..hik.. sweet je sarah pakai legging tu..
nice.. oh sarah pun kidal ya, mirul pun sama.. apappun mesti ngan tangan kiri gak

MAMADANISH78 berkata...

wah..anak dara ain ni....
bkn main aktif lagi...soapn santun lagi tu...
geram mamaD tengokkan..

ummumishkah berkata...

so sweet lah sarah..
skirt tu comel!

Mama-Danish & Sarah berkata...

Achik Ita: sila jgn percaya dgn ayat killer mama sarah tu....benornya sarah pandai pegang jer pensel tu dan try tulis2...cekap tu idak ler lagi...

tapi ok jugak kalau Allah kasi kelebihan kat sarah tulis tgn kanan dan kiri... tangan kanan mewarisi gen abah, dan tangan kiri plak gen dr mama...

Achik Ita, nanti kalau tetiba sarah leh tulis pakai kaki, kita buat program budak genius tu ya...apa-apa agreement nak sign, carik PA sarah....mama ler..hahaha..

nonie aziz: sarah ni pantang nampak buku atau kertas, pantas jerk dia ambik atau rampas...abang nak buat homework pun tak senang..

Ms Airenn Mohd: dik, gimik jer tu...kebetulan masa tu dia boleh pi tukar2 tangan la plak. akak pun tak perasan...tgk foto ni baru sedor..

akak saja jerk nyakat ko dik... jangan marah ya...nanti kena jualllll. akak nampak ko jengah akak.... thank u sooooo much dear.. kalau ko nak pakok, pakok la badan akak neh. jari akak jangan ok, kesian blog ni tak berupdate nanti.. nak harapkan anak dara akak tu...tekan keyboard jerk dia tahu....nak jahanam dah keyboard akak dia kerjakan...sat lagi kena hapdet pakai h/phone la jawabnya...

dikkkk, akak tak ingat dah pasal janji ko nak kasi sarah adiah tu....akak ropenya yg nyanyuk erk....

kopok ko tu, next time akak gi kl akak bawak... takat pos berapa keping jer ko bleh dapat dik...berebut lak ngan boy nanti.. tunggu akak datang la, boleh kita jumpa dan gossip-gossip.

pasal baby adam tu kan, kulat susu tu disbbkan angah bior susu dia terkena muka adam. kalau tak lap terus jadik la penyakit kat adam tu...lepas ni kena rajin lap tau.... sekeh sikit pale angah tu kalau dia malasss..apa daaaaa..

ni lagi satu akak nak pesan, masa sapu krim tu jgn letak banyak2. sapu nipis2 jerk ala2 pakai foundation gitewww... kang rosak lak kulit baby adam tu nanti...jatuhhh saham dia sapa nak tanggung....

panjang gila dah akak naip komen utk ko neh... aci ke masuk kontest ko ngan komen kat sini...kahkahkah....

Mama-Danish & Sarah berkata...

Mama Qaseh: Sya, legging yang Qaseh pakai masa birthday dia ari tu pun cantik jugak.. kat mana Sya beli erk???

Softtouch [Hanim]: penat berkejor nak ambik pose dia.... kadang2 give up jugak. tangkap gambo abang dia lagik senang rasanya..

Nadia: akak tulis pakai tangan kiri...tapi nape la akak lembap sgt math. kalau ckp pasal kretip langsung takde...huhuhu...

Mama-Danish & Sarah berkata...

CuteMiut78: kejap aktif ngalahkan lelaki...kejap plak sopan santun kalahkan perempuan melayu terakhir...hahaha...

ummumishkah: ain suka sgt dia pakai skirt tu...tapi kelako plak bila tie-in kan baju dia tu.... cam tak sesuaiiiii..hihihi...

Related Posts with Thumbnails