Isnin, 10 Ogos 2009

DAH SAMPAI

Pagi semalam aku over excited nak datang kerja.

korang mesti dah dapat agak kan pasal apa....hahaha...

Pasal skirt legging anak dara aku tu ler....pasal apa lagiiii.

Sabor jerk aku menanti en. posto tu datang.

Akhirnya pukul 11.30 pagi kelibat dia muncullllll.

Yiiiiihaaaaaaaa......yang ditunggu tunggu sampai jugak yeaaaa.

Dup dap dup dap time nak bukak sampul ni tau. Sekali tengok,kemain besor lagik skirt tu. Tapi Liana jangan ler risau, ain dah try pakaikan kat sarah. Memang muat ngan dia.... pandai Liana bagik suggestion.  

Tahniah to Liana yg telah berjaya mengepos barang yg aku beli dengan selamatnya.

Tahniah jugak untuk aku yang telah berjaya menghabiskan duit dalam purse dengan sesuka hatinya.....kahkahkah......(gelak tak henggat utk diri sendiri...)

6 comments:

ainie aziz berkata...

amboi amboi...kemain suka lagi ek. nanti pas ni mesti gian nak tambah kuantiti belian online lagi. haha!

Mama Qaseh berkata...

T dh pkikan kt Sarah mek laa gmbar ye Yang..msti kiut miut dak tu kan..

honeylanz berkata...

hehehe.. nnt upload pic sarah berlegging hello kitty nih yea... nk tgk gak...

sis_nita berkata...

cantik laaa..
very d kiyuttt..

zieha berkata...

sonotnya dpt legging tu..k.zieha pun skrg tgh tunggu stock baju hijau hawkett dr liana..harap2 adalah stock warna hijau tu

Mama-Danish & Sarah berkata...

ainie aziz: senyum tersipu-sipu tau bila tgk en. posto tu datang...kahkahkah....lepas ni nak beli legging plak sbb blm ada koleksi lagi..

Mama Qaseh: sya tunggu k... next n3 ain masukkan gelagat dak kecik sarah tu ngan skirt legging baru dia...

honeylanz: nak tgk jugak yea....tunggguuuuu...

sis nita: welcome back sis, risau sgt dgn kesihatan sis tau...

cute sgt utk budak seusia dia kans...

zieha: kak zieha order baju yea....tak sabar kan...hahaha..

Related Posts with Thumbnails