Khamis, 6 Ogos 2009

FIRST TIME-ONLINE SHOPPING

Seumur hidup  aku tak pernah beli barang secara online

Semalam tetiba aku rasa cam nak pecahkan rekod tu

Malu sebenornya kat kengkawan, orang dah sampai ke langit hijou pon.......aku jerk yang masih lagik terkapai-kapai cam nak jatuh ke bumi...huhuhu.....

Tradisi harus dipecahkan betoi tak????? Aku sahut cabaran tuh dengar order something utk Maisarah.... asyik asyik adik jer kan, danish takde pon....soooo bayes mama nehhh...danish punya next time plak ok.....

Nak tahu tak apa yang aku beli?????

taraaaaaaa

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Skirt lengging yg cukup berkenan di hati mama.... susah sangat nak carik skirt cenggini kat sini. Tu yang aku kuatkan semangat beli online.... kalau tak aku shopping jer kat kedai bese..... if kengkawan pun berkenan jugak utk anak2 dara kengkawan, jangan segan-segan ke blog manjaku sayang. Macam-macam ada kat situ. Link dia ada kat dlm pic. atas ni......  


15 comments:

QuEeN Of 2 Heroes berkata...

cute Skirt lengging tu utk Maisarah...best nye ade baby girl...mcm2 benda leh belikan,dari hjng rmbt smpi hjng kaki..pas ni nak baby girl la pulak.. :p

Lela berkata...

untuk mama nya tak ada ke? akak selalu shopping online untuk diri sendiri jer, tapi bahaya lah, tak sedar duit mengalir keluar tau2 dah tinggal sikit hu..huu...

KV berkata...

aku akan beli online kalo brg tu susah nak dpt kt tempat aku. Hihi. ALhamdulillah, takat ni ok jer. Sampai dgn selamat.

shi3la berkata...

wehhh chantekk tuh..berkenan haku tgk..nasibb haku takder anak pompuan kalo takk mau haku borong legging tuhh jerk tuhh..kahhh

wehhh sedap lagu kat blog ko nihh..nie ari baru haku gigih nak dgr..sblm nihh haku silent voluum..kahhhh tertinggal ketapi daaa..

Softtouch [Hanim] berkata...

sangat jeles ok ain beli legging tu he he he..anak ku boy xdapeklah nk beli ...mmg comel sgt tau..

siti nurbaiya berkata...

comel.. bila la Qis nak besar.. :P

reen berkata...

cuteny...kaler pnk lg....
tp x de bby girl lak..huhuhu...

zieha berkata...

beli gan liana ye..comel sgt:) shopping online mmg amat pratical, nak2 skrg nie virus H1N1 banyak dah berlegar kat shoping complexs(manalah tahu kan).

honeylanz berkata...

cantik la legging sarah tuh!

UnGu VioLet berkata...

cute... sesuai sgtla ngan si puteri akak yg cute tue...

neezareef berkata...

xpe la lama2 nnti dah skali bli asik nk membeli je..excited tawww bli online ni..asek x sabo je nk dpt barang

CuTeMiUt78 berkata...

alahai.. so cute la... memang kan.. kekadang klu mls nak berasak kat shopping complex.. beli je online.. senang, cepat dan mudah..

Mama-Danish & Sarah berkata...

nadia: memang best kalau ada baby girl....rambang mata nak memilih memacam brg. untung sungguh anak2 zaman sekarang ni kan....masa ain kecik dulu, berangan jer la nak dapat semua ni...dah dpt sekolah tu pun kira bersyukur sangat.

Lela: untuk mamanya nan adoooo... mungkin laen kali kottt..percubaan ni, beli utk anak dulu la...

kv: tu la.... sbb payah nak carik skirt legging ni kat kedai, aku try beli online. risau jugak kot2 ler size dia tak muat...tawakkal jerk aku..

shi3la: ada byk lagik yg chantek2 tau...fenin aku nak memilihnyer..

ko kan tgh berusaha nak kasi danial adik kans, try ler dptkan gegirl lak....carik petua kat tenet tuh...

mekacih la suka dgr lagu nih... risau gak aku kot2 la ada lak yg boikot takmo masuk blog aku ni pasal sakit telinga dgr lagu tu...nama penyanyi tu sama ngan ko kan..

Mama-Danish & Sarah berkata...

softtouch [Hanim]: sabor-sabor, dpt baby gegirl nanti hanim beli k...

siti nurbaiya: dik, utk baby pun ada gak tau... cuba usha2 kat situ. mana tau ada yg sesuai utk Qis...

reen: salam kenalan utk awak jugak...seronok kalau dpt membeli utk baby girl kan... sume cantik2 gitew..

zieha: betul3....first time beli ngan liana ni.. order brg yg susah nak dpt jerk...kalau bab memebeli, rasanya lagik puas hati kalau kita dpt sentuh dan tgk secara real brg tu...

Mama-Danish & Sarah berkata...

honeylanz: cantik ke?? mekasihhh..... ain pun berkenan jugak...kena carik baju yg sesuai plak utk match ngan skirt ni nanti..

Ungu Voilet: skirt yg cute utk sarah yg cute....hahhaha...mcm tak berapa nak cute dah sarah tu skang ni, lasak ngalahkan abang Danish...suka panjat2 lor..

neezareef: betul la neeza, tertunggu-tunggu kedatangan en. posto ni...tak sabar nak tgk dan pakaikan kat sarah...hihihi..

cutemiut: tapi kans, cik hubby mcm tak berapa setuju ain beli online tau....dia tak confident barang tu sampai...

Related Posts with Thumbnails