Isnin, 17 Ogos 2009

TERBELI ONLINE LAGIIIII

Tetiba aku terbeli online lagi....

Habih la aku pasni..... berhantu plak bila letak list online shopping kat blog aku tu

Kejap-kejap jeling, kejap-kejap jeling.....Lama2 mata aku pun naik juling dibuatnya

Ikutkan hati memang takmo klik kat blog list tu.........Tapiiiii nape la terklik jugaaaaa

Tepuk dada..... tanya hati la kan....

Seriusssss......tak keruan idop kalau tak klik aku cakap kengkawan....

Sendiri tanggung ler akibatnya....hahaha.... 

Hasil klikkan aku kali ni.......huhuhu......

First koleksi legging sarah..... bila dia pakai kan, nampak kecik sangat betis dia

Utk melaram raya nanti....satu cukup la sbb dah beli 3 pasang masa gi kl ari tu......

Tak caya????????

Tengok ni......

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Cukup la dulu kan......tunggu laen bulan lak ya...

Yang aku sonot nak citer kans, bukan aku jerk yg terjebak dgn online shopping ni...

Dah berjangkit pulak kat ofismate ngan adik aku achik tu...hahaha.....

Rasa cam nak mintak komisen jer dengan supplier online tu....

Boleh ke???????

Gara-gara online shopping jugak, tetiba pagi tadi kaki aku gatai pi Maybank utk daftar Maybank 2u.......kahkahkah......

18 comments:

sis_nita berkata...

weiii.. terbeli kunun.. kalo terbeli satu jerr arr.. ni berbagai2 pesen aderr sehhh.. hehehe!

DaKoSue berkata...

nih bukan terbeli terbeliak namanyer huhu

Zareda Norman berkata...

sabo ajelah noks... shopping kan terapi mental.. hehehhe

zieha berkata...

hahahaha..sama la kita...ibufiras pun dah terkejak dah gan shoping online nie..tak sabar2 nak tggu t-shirt firas nie..lalalalala:D

Softtouch [Hanim] berkata...

terbeli katanya...xpelah utk anak kan...xpe xpe..belilah lagi..he he he

QuEeN Of 2 Heroes berkata...

saya lom pernah beli online lg...
agaknye kalo saya da mula beli ni...
mau sama cam akak jgk...hehehe

afsal_8281 berkata...

terbeli ke?
cantik2 la baju tu
ni la akibat ada anak pompuan
semua patern baju kalo leh nak belikan tuk dia
dah tak muat lemari ngan baju2 dia
adesss

miemiey berkata...

ok gak mama ..coping online x penat jalan..penat memilih jee..huhuhuhu

Mama-Danish & Sarah berkata...

sis_nita: alaaa sis, sume tu first collection tau....tak pernah beli pun sblm ni.....

hahaha...alasan......alasannnnnn....

Dakosue: akak sebenarnya terkesima tgk baju yg cantik2 dlm blog tu....

andai ku punya seguni duit.....harusku order semua....

tapi apakan daya akak dik, duit ciputttt jer...huhuhu...

Zareda Norman: betul la kak.....tak payah keluar duit lagik dah utk gi spa.... duit belanja ke spa tu plak blh buat shopping online...hihihi......

kemaruk betul skang ni....tambah plak dgn h1n1 kt luor tu....baek beli online rasanya....

Mama-Danish & Sarah berkata...

zieha: dpt ke t-shirt yg akak berkenan ari tu???? mesti tak sabar tunggu t-shirt tu sampai kan???

ain tak berani nak order baju budak laki.....takut tersalah beli....tapiiiii rasa mcm nak cuba jer....kesian danish, blm beli apa-apa pun utk dia...

Softtouch [Hanim]: hahaha....dah kering nanti baru padan muka ain kan....

Nadia: Cuba try tengok....hahhaha....

Mama-Danish & Sarah berkata...

afsal 8281: selalunya ain belikan baju sarah bila baju dia byk yg dah tak muat.....sbb dah lama tak membeli yg jadik kemaruk ni....tambah plak tgk pattern yg lawo2....terembat jugak akhirnya....

Miemiey: betul tu bu.....sesambil cuci mata boleh gak buat terapi minda...

honeylanz berkata...

actually senangkan beli online nih... xyah nk bersesak2..kuar drive n cr parking ke... just klik2.. tara..brg sampai ke tgn... cantik2 la koleksi anak dara Ain nih...

Mama-Danish & Sarah berkata...

honeylanz: betul tu has....semua dihujung jari kan.. baju-baju sarah tu abah sarah yg pilih dan beli masa jenjalan kat kl ari tu....mamanya tukang angguk jer...

afsal_8281 berkata...

mmg la baju anak dara lawo2 kan ain
leh juling mata tau
kalo gi soping tu itu nak amik
ini nak amik
yg hubby jeling je bini yg mata dah naik juling ni
hiii3X

ainie aziz berkata...

haaa kan dah cakap, lepas ni mesti ada lagi terjebak utk kali ke3, ke4 dan keseterusnya. hehehe! shopping jgn tak shopping!

CuTeMiUt78 berkata...

hik..hik..hik.. tu la kan.. pengaruh beli on9 ni kuat tau.. tapi kan senang beli on9 gini.. sebabnya tak yah nak rambang mata tgk yg lain2..

ibu_arifa berkata...

sama lah dgn saya...mmg dah ketagih dgn shopping online nih...nak nak pulak bila sampai barang yg di pesan tu SANGAT-SANGAT kita puas hati/suka..mmg confirm nak oder lagi..bulan ni mujur tak sempat jeling kedai online sgt sbb dah kerja...ni dah abis kontrak nih..risau jgk tgn dok menggatal nnt.

cantik lah baju2 yg mama sarah oder tuh...apa link nyer??? haa..sudahhh :P

Mama-Danish & Sarah berkata...

afsal 8281: kalo ain kan....bukannya ain yg galak duk pilih baju gegirl.....cik hubby lagi tak tahan godaan... dia yg terlebey excited bila tgk baju baby yg lawo2....

ainie aziz: setakat ni dah 4 kali kotttt....bilakah angka yg seterusnya....tunggguuuuu..

cuteMiut78: rambang jugak cutemuit...byk pilihan online ni...

yg penting, mata jer la penat....badan maintain bersandor kat kerusi empukkkk...fuhhhh jimat tenaga...nak nak time bulan pose gini...

ibu arifa: dik, kalau nak linknya, klik jer kat tepi sidebar tu...

alangkah bahagianya kalau punya duit berguni-guni kan....bleh la sesuka hati tabur kat online shopssss...

Related Posts with Thumbnails