Isnin, 27 Julai 2009

PERTEMUAN TAK KESAMPAIAN

Salah satu sebab kenapa aku excited sgt nak ke KL ari tu adalah kerana nak jumpa adik ni.. Punya beria kami plan nak jumpa tapi tak kesampaian...... huhuhu.......

Alkisahnya, mula2 janji nak dating kat Dataran Merdeka mlm jumaat, sekali hubby aku plak ada hal kat Berjaya Times Square....... tak pasal2 plan kitaorg kena postpone ke besoknya lak.....

Hari Sabtu tu, sampai jerk kat Sogo, aku sms dak eryyn ni cakap aku tunggu dia kat situ..... tunggu punya tunggu dia tak jugak balas sms aku. Bila aku call dia, tepon dia tak berjawab...... Pening gak aku duk fikir mana budak ni pergi...... Dah dekat aku nak bertolak balik tu aku call dia lagik, tetap jugak phone tak berangkatttt.... 

Macam2 telahan yg aku buat tau.... budak ni sakit ke..... masuk spital ke...... tak pun dia memang tak nak jumpa aku...... Yang aku tak tahan tu, hubby duk sengih2 menganjing kat aku.....Handphone yg aku selalu letak dlm beg pun, aku mintak hubby letak dlm poket dia..... risau kot2 la eryyn ni call aku tak dengor....

Korang tau tak bila si Eryyn ni call aku???? Huwaaaaa.......... aku dekat nak sampai rumah dahhhh.... Dah sampai Ganu tuuuuuu....... aku tak sempat ckp apa2 lagik, dia dah mintak maaf pasal handphone dia tertinggalll...... tak dapek den nak nolong sbb tu jerk komunikasi yg ada...... no tepon aku mmg takde dlm kotak memori dia...... sama cam aku gak. Kalau handphone aku hilang, makanya hilanglah segala perhubungan yg ada..... mana sempat nak YM lagik dahhh.... 

Erynnn...... kesian kat kita kans, tak dapek nak ketemu ari tu..... kesian jugak kat kopok yang tak dapat jumpa ko ngan boy.... qiqiqi...... sampai ke hari ni akak simpan lagi kopok tu tauuuu..... nampak gaya jadik rezeki mak akak ler jawabnya....

kopok utk eryyn..

10 comments:

Softtouch [Hanim] berkata...

ooo ye ker...xde rezeki nak jumpe lah tu..xpe lenkali boleh jmpe lg k...

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ berkata...

akak!!!
hahaha...lawak ah korang neh...tu lah...lankalik pesan dgn eryn tuh hp simpan dalam kotang...supaya tak lupe...erm..dapnye nmpak kopok tu...lame giler dah tak mkn kopok :P

sis_nita berkata...

takpe2..
lenkali kena plan bebetul laa kanss..
ntah bila lagikk ko nak sampai cini..

kopok tu dah abehh grengg laa yerr.. :)

Mama-Danish & Sarah berkata...

Softtouch [Hanim]: ari tu kitaorg mmg takde jodoh..... kesian dia sampai ke klcc dia dtg sbb ingatkan ain masih ada kat area tu.... sekalik carik phone nak call, phone dia takde....hancussss plan...

Mya Hanny: tu la... akak ingat nak suruh jerk dia jantung kat leher.... gabra nak jumpa akak agaknya...sampai tertinggal h/phone dia... hihihi..

sis_nita: kalau kl tu, ain mmg selalu sgt pergi..... agaknya pasni kami jumpa kat ganu jerk kot... dia plan nak dtg coti2 mesia kat cni..

kopok tu takde sape pun usik lagik kak.... masih lagi dlm plastik yg ain beli ari tu..

Ms AiReEn MoHd berkata...

huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sian akau kak....kopok tak dapat jumpa ko ape la lagik kan...huwaaaaaaaaaaaaaaa sedey...lenkali ko simpan no boy tu plizzzzzzzzz..aku semangat nak jumpa ko..sekali kabut kuar umah henpon tinggal lak kan....mencik tul la...

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ berkata...

kak...jantung tu ape??? jantung kat leher?? sejak biler jantung letak kat leher lak???jantung bukan kat dade ker?? erm...blur neh...totally out ni..erm..

[masih terpikir jantung letaknye kat leher ker??]

Mama-Danish & Sarah berkata...

Eryyn: akak dah save no boy kat h/phone akak....satu hari nanti akak harap dpt jumpa gak ngan ko...

Mya Hanny: kahkahkah.... spelling error tu dik... gantung benornya...

tapi ada satu jantung tu kans, mmg letak kat leher.... jantung apa tauuuu....jantung pisangggg...qiqiqi...

afiq berkata...

isk..isk..sadis giler........

ummi afifah berkata...

tak de jodoh namenye... takde rezeki pun ia juga...

Mama-Danish & Sarah berkata...

afiq: sadis tu memang sadisss....tapi idak ler sampai nanessss. yang jelas kans, akak frust nonggeng sbb kena bwk balik ganu smula kopok tu....hihihi....

ummi afifah: betul3...

Related Posts with Thumbnails