Jumaat, 10 Julai 2009

AWARD DARI MYA_HANNY

Thanks to Mya yang sudi kasi aku award ni.... Akak suka sangat ngan bear yang cute ni. Comellllllll. Kalau anak dara akak nampak, dia mesti meroyan nak ambik.... budak tu pantang kalau nampak bear.

Doakan  akak menjadi ibu yang terbaik diantara yang terbaik di luar sana ya.  Bukan senang tauuuuu, banyak betul dugaan yang terpaksa ditempuhi.... semoga  usaha kita menjaga amanah Allah ini dipermudahkan olehNya. 

Buat semua kengkawan yang bergelar ibu,  jom share award ni sesama. Silalah ambil dah tampal kat blog memasing ya... 

6 comments:

sis_nita berkata...

comey jerr kan award dari dak mya nehh..
akak pon dah dapat dah..
tapi.. kena masukkan balek kat blog..
tukar cat, abehh sumerr celaru..

Mama-Danish & Sarah berkata...

ain dah tengok entry sis pasal award dr mya ni .... salute ngan sis sbb awal2 lagi dah tempek award ni....ingat tak dia ckp bear ni cam sama ngan bdn sis.... mya ko jgn jeles tau, walaupun badan sis nita mcm bear tu, dia ttp dpt hubby yg encemmmm... akak pun ingat nak suruh hubby akak gi nuntut ilmu ngan hubby sis nita. Leh ke sis??? ain nak suruh hubby blajor camne nak kurangkan lomak2 kat peyuttt tuuuu... ngalahkan orang peknen 7 bulan.... huhuhu....

¤(`×[¤_My4_¤]×´)¤ berkata...

uik....ngahahahaha...kak ain :P wat lawak lak dah..bear neh bukan cam kak nita jeh..same cam mya gak..cume mya lom tepek jer gamba full body mya...ehem2...hubby mya pon comel :"> auchwww...nanti upload gamba :">

Mama-Danish & Sarah berkata...

lorrrrr.....korang berdua serupa erk.. akak jer la yg tak tau bila leh tembam ckit. makan bukan main manyak lagi, tapi badan maintain camtu jugakkk..

Mya, karnival makan2 tu dah abih ke? Nape tak tapau kat akak ckit??

CuTeMiUt78 berkata...

eh... award2 tu utk semua para ibu2 ke.. blh ambil ya.. cute je award2 tu... :D

Mama-Danish & Sarah berkata...

CuteMiut78: special utk semua ibu tau.... ambik ya..

Related Posts with Thumbnails