Khamis, 23 Julai 2009

CERITA CERITI KUALA LUMPUR

Lamanya aku tak update kans??? Apa nak buat......  Aku sibuk  memanjang ngan koje kat office. Tambahan plak skang ni aku dah 3 hari demam selesema, lagik la tak bersemangat nak update dan jengah blog kengkawan.....

Ok lah, kita story mory kisah jenjalan aku kat KL ari tuh. Punya la tak sonot pasal anak daraku nan seorang tu buat perangai memanjang.  Tak ada koje lain selain dari nangis. Ntah apa yang dia nak pun aku tak tahu.... Hajat nak jumpa ikan pun tak kesampaian. Aku takut nak bawak Sarah masuk dalam Aquaria tuuuu...... Risau nanti ikan2 kat situ jadik pekak badak dek tangisan Sarah. Ikan....... laen kali kita jumpa erk....

Ini je la gambo yg sempat kitaorg snap waktu kat sana. Mood sangat2 hancuss ok..... tapi muka aku idak ler masam mencuka. Senyum tetap senyum......... 

Hotel tempat kami menginap.... tengok la Sarah tu, dia sibuk nak main air pancut kat belakang.... 

ayah mertua aku pun ada tauuu.....

Danish n Mama

Danish n Abah

budak kecik yg sangat dahaga

sangat happy dapat makan

no more cry....

mama yang sangat lotihhhh...

15 comments:

ainie aziz berkata...

alaa...tak dapat jumpa ikan ek. takpela, lain kali plak. kali ni confirm kalau berselisih, mesti dapat cam muka ain. hehe!

Softtouch [Hanim] berkata...

budak kecik kan..mmg susah sket nk tau mood diorang..xpelah bila dah besar sket pg sana balik ok..mama dia letih pun maintain cun tau..

Ms AiReEn MoHd berkata...

hahaha update juga ko kan kak....pg mane jerk ..mane lagik gambo nyer...ooo ramai la pg nyer ehhh...hotel manekah tu kak?tak cam la plak aku hah...

ko saje jenjalan ehh kak dtg kl..alahai sian aku tak dpaat jumpa ko kan...cube ko snap kan kopok yg tak dapat jumpa aku tuh kak...huhuhu kempunan aku hah

honeylanz berkata...

sarah penat n igt kt ibu dia la tu.. xpe lain kali leh dtg lg.. ;)

mydodoi berkata...

baru dapat kenal muka mama danish dan sarah ni, comeii upernya ain niii...sarah nampak ok jer..cam happy.

sis_nita berkata...

suka tengok wajah mama Danish & Sarah..
lembut jerr..
ayuuuuuuuu gituuu..

puji ikhlas ni..
tak minta upah apa2pon..

Mama-Danish & Sarah berkata...

ainie: betul2 kempunan nak tgk ikan besar tau... nak buat camne, mood sarah tak brape ok. jangan dah berselisih nanti aini tak tegur ain udah la ya... ain ni, kalau dah jalan, tak perasan dah orang kiri kanan...hehehe....

Softtouch [Hanim]: Betul tu...... nampak gaya kena tunggu sarah besar sket baru bleh gi semula. Jangan2 dpt adik plak udah ler....

nim, jangan puji ain lebey2 sgt, nanti balik koje mama dia tak jadik nak mandi.... hahaha... takot cun hilang...tks always here ya....

Ms Aireen Mohd: sampai ke hari ni akak frust tau... ko tunggu n3 akak seterusnya nanti... tks sbb concern ttg akak.... luv u .... Mmmmmmuahhhh....

Mama-Danish & Sarah berkata...

honeylanz: dorang saling ingat dan rindu merindui, sbbb tu agaknya sarah tak betah sgt jalan jauh kali ni.... kalau tak caya cuba tgk n3 ibu sarah kat blog dia. rasa bersalah plak tinggalkan beg sarah kat rumah dia ari tu....

mydodoi: kak, nak no phone.... nak jugakkkk.... pleaseeeee..... haaaaaaa..... kan dah merayu tuuuuu....

ain bese2 jer kak..... comeiii ke ngan muka parut jerawat tu.... huhuhu.....

sarah masa ni dah ok sbb perut dia dah kenyang. tak nyempat2 sampai hotel, kat taman tu jugak dia nak makan... kesian dia lapooooo... tu yang peel mcm halilintar....sib baek bangunan KLCC tu tak runtuh dgr tangisan dia...

sis_nita: rindunya kat akak tauuuu.... time kasih daun keladi atau pujian ikhlas akak yg tinggi melangit tu.....

adoiiiiii kak, jangan la buat adik akak ni termalu sendiri... apa la sangat yg ada pada rupa kans, yg penting hati kita...

nanti ain gi kl lagi, kita jumpa nak????

kakLuna berkata...

letih pun muka maintain jek sweet..patut cik abg sayang.. :D

neezareef berkata...

sonot ya jln2 kl hr tuh
ade tesempak sama datok k x kt the zon..hehe

ummumishkah berkata...

oooo.. datang Kl tak dtg umah kita yer... :)

MAMADANISH78 berkata...

akhirnya...dapat jugak mamaD tgk wajah mamadanish ni...he2..
dua2 anak ain..ikut muka ain la....
sweet jugak dak ain ni...he2...
wah g KL ye...
alaaa..siannya...
mmg gitu la adat org ada anak kecik..
nak enjoy pun kekadang susah..wakakaaa
sabaw ye ain...tunggu sarah besaw sikit..nnti leh g la tgk ikan tu ye...

Mama-Danish & Sarah berkata...

kak luna: dia sayang aku bkn sbb rupa aku tau.... tapi sbb aku suka lawan cakap dia, suka gado2 ngan dia, pastu suka buat dia naik hangin......qiqiqi.....

neezareef: yg sonotnya sume perbelanjaan hubby tanggung.....kooooopak dia.... hahaha.... yg tak sonotnya plak pasal dak kecik tu suka nangis... sampai satu tahap tu kan, mama dia dah tahan, mama dia plak yang nangissss....itu jerk cara nak hilangkan tensionnn..... tak pedulik dah apa org nak ckp.....

neeza, tak kebetulan plak jumpa ngan datuk datin tu....

ummumishkah: lain kali insyaAllah ya kak... hari tu masa semput sangat.... gi jenjalan pun just area klcc ngan sogo jerk.... yg lain tak sempat..

MamaD: sblm ni pun ain pernah interprem apa.... tapi dah lama dah.....MamaD org pertama ckp anak2 ikut muka ain tau.... org lain sume ckp ikut muka hubby..... betul tu.... berjalan kalau bawak anak kecik memang cerewet.... bila dah besar mungkin senang ckit..

zieha berkata...

heheheh..tak rugi buka n3 u hari nie..dapat tgk muka mama danish dr dekat..so sweet:)

Mama-Danish & Sarah berkata...

zieha: tks..... segan nak interprem sebenornya. tapi kadang2 tu kesian jugak kat kengkawan yg nak kenal kita....

Related Posts with Thumbnails