Khamis, 16 Julai 2009

KUALA LUMPUR....... AKU DATANG

Hari ni aku bersiaran secara langsung dari Kuala Lumpur... Malam tadi baru sampai tau.... Duk sini ada la dalam 2 @ 3 hari. Sesaje datang jenjalan sesambil shopping mopping.....ahaks.....

Untungya datang KL kali ni, penginapan aku ditaja sepenuhnya oleh my sil. Skang ni aku menginap kat The Zon, Ampang. Alaaaaa...... apartment a.k.a hotel Datuk K ngan Datin Ct tu.... Punya la besar gedabak ruang dlm apartment neh, tapi kans, hampeh tull bilik ada dua jer...


Alang-alang aku dah ada kat sini, ada ke sesape nak jumpa ngan aku neh? Gila punya perasan kan? Macam la fofuler sangat...... hihihi...... idak ler gitewwww.... kalau aku tak koba, kang korang ckp aku dtg sini tak koba plak.


Misi aku hari ni adalah terjah KLCC. Nama pun dah menginap dkt area tu, mesti lah kena gi tempat tu dulu.... Hajat di hati nak masuk kat Aquaria. Nak tengok ikan2 besau bersenang lenang kat dlm tu...... Ntah berapa kali dah datang KLCC, tapi sekali pun tak pernah masuk lagi Aquaria tu.....

p/s: woiiiiiiii ikan...... tunggu aku datang yerk....

25 comments:

Miss Izah Mohamed berkata...

wah bestnye..
danish n sarah cmne? mest sonok sgt tu dpt jenjalan.. hehehe
abis laa time masuk aquaria nant.. ngeee~

hav a wonderful olidey kak :)

honeylanz berkata...

nk masuk aquaria..make sure bwk mykad..ada diskaun rasanye..

honeylanz berkata...

btw..
happy holiday..
x nak kacau la owg nk cuti2

sis_nita berkata...

selamat shoppin' mesia ehh..
semoga bergumbire di hari rayerrr..
Malaysia negara bertuah..
banyak tempat leh gi bercuti..

heheh!

dah macam pemandu pelancong lak..

Softtouch [Hanim] berkata...

selamat bershopping...kita keje org tu bercuti2...

DaKoSue berkata...

wah sonoknyer jalan2 erk mana tahu terserempak jgn lupe tegur kalau nampak i nih rabun hehe

Ms AiReEn MoHd berkata...

wah bersemangat ko ehh kak ain...huhuhu semangat teruskan sampai penat ...sabtu ko balik kan,....adeh sempat ker aku jumpa ko neh kak

Lela berkata...

jemputlah datang umah akak kat pandan indah niihhh...nak kena cari ain kat aquaria ni...jom dating janji pakai baju apa, kaler apa he..he...tapi kalau tengok muka danish atau sarah mungkin cam kot..

CuTeMiUt78 berkata...

wah.. jenjalan ya.. :D

CatlinaFly berkata...

tak nak dtg johor ke :)

ainie aziz berkata...

weiii....meh la singgah umah!

~~ciklinn~~ berkata...

wah shoping2 yerk....

sampai bila kat sini.. manalah tau linn leh roger2.. hehehe

DaliaLiyana berkata...

wah..ronda sakan ek...jgn sakit lutut da...heheeh

neezareef berkata...

snap gambo byk2 tau

bintangku berkata...

kem salam kat ikan2 tu yer... :P

ibu_arifa berkata...

pergh..gi KL semata nak menyoping jer.. baiknyer en.somi.. kalo laling saya..mau kena ceramah dulu 3-4 jam..

beli per..? brg nk raya ker? upload gambar yer..kasi saya 'melopong' jap tgk brg2 yg dishopping kat KL tu.

Mama-Danish & Sarah berkata...

Miss Izah Mohamed: percutian kali ni tak best sgt.... huwaaaa...

Sarah dah haru birukan keadaan. koje dia tak abih2 nangis...tak tahu la apa yg tak kena... mungkin dia tak brape suka tempat yg crowded agaknya....

sib baek danish tak buat perangai cam dia.... kalau tak mesti lagi tensionnnn....

honeylanz: kami tak jadi masuk aquaria.. sedey tau..sampai kat sana dak kecik tu buat perangai... gi jalan kali ni dia asyik nangis jer. sejam skali mesti dia start engine... penat dengor dia nangis, kami balik hotel teruss....

sis_nita: kak, ko takde pun ckp nak jumpa aku kan... tadi kata nak jadi pemandu pelancong... pelancong dah datang, ko entah kemana....

Mama-Danish & Sarah berkata...

Softtouch [Hanim]: nim, kalau ada balance AL tu, meh la cuti2 kat ganu.... banyak tempat2 menarik tau... tuan rumah pun tak abih melawat sume lagi...hahaha....

Dakosue: terintai-intai jugak kengkawan blogger, tapi sorang pun tak jumpa.... ke korang tak keluar shopping tengah2 sale ni...

Ms Aireen Mohd: Sapa la nak perabih keropok yg akak beli utk ko ni.... huhuhu....
nape ko boleh lupa bwk henpon ko tu.... pasni ko mkn kismis banyak2 tau....

Lela: kak, kasi la no tepon akak. senang ain nak contact bila dah gi sana.... thanks sbb jemput ain gi rumah akak, insyaAllah satu hari nanti, kita jumpa...

Mama-Danish & Sarah berkata...

CuteMiut78: Sekali sekala jer gi jenjalan camni tau.... sesambil tu ambik peluang shopping waktu tgh sale... seronok jugak...

CatlinaFly: satu hari nanti mungkin.... nanti kalau akak nak kesana, akak kobe kan kat cat ya..

Ainie Aziz: ingat nak jumpa ngan aini jugak, tapi takut susahkan aini plak, sbb sana kan kerja.... waktu malam mesti la nak rehat plak. Lain kali kita jumpa ya... tunggu bila ain pergi hari sabtu ngan ahad...baru senang ckitt...

ciklinn: kasi la no tepon ko, lain kali aku gi sana aku roger2... mesti seronok dapat jumpa kan...

Mama-Danish & Sarah berkata...

DaliaLiyana: thanks singgah....bukan takat sakit lutut jer ni, kaki pun cam rasa nak patah dahhh.... penattt sungguhhhh....

neezareef: tak henggat nak bergambor dah....penat duk layan kerenah sarah nangis jerk.. mood pun hancusss... nanti ain upload apa yg ade jer ya...

bintangku: kami kempunan lagi nak jumpa ngan ikan2.... sarah nangis sebelum sempat masuk dlm aquaria tu....

ibu arifa: en. somi memang suka ajak jenjalan, akak jer yg malas... bukan apa tau, tak larat nak layan kerenah anak2... mcm2 peel...

nak kena tunjuk gambar brg2 gak ker? adoiiiya.... malu akak dik... nanti akak fikir2 kan erk...

KV berkata...

ko sopim baju raya ke ain?

Mamamanja berkata...

masih tgk ikan lagi ke nih? :)

Mama-Danish & Sarah berkata...

KV: haah...ambik peluang tengah offer...

Mamamanja: dah balik dah MM.... tak sempat nak update lagi ni.. sabor ya...

Mama Qaseh berkata...

Wah syoknya turun KL yea..lama tk hapdet Yang..mna gmbar cuti2 malaysia tue..cpt laa tepek hehe

Mama-Danish & Sarah berkata...

Mama Qaseh: sabor..sabor... hihihi... kalau sempat ain update k.

Related Posts with Thumbnails