Ahad, 20 Disember 2009

NANGIS CONTEST BY MUMMY ARIQ

Kali nie nak join contest dari blog Mummy Ariq.

Untuk syarat2 penyertaan boleh klik di sini.

Tarikh tutup contest ni adalah pada 04 Jan 2010 @ 12.00 tengahari (lambat lagi kan..... jom la join kengkawan.....)

Moh kita tengok camne rope anak daraku bila nangis.....huhuhu....

*

*

*

*

*

*

Nama: Nur Atikah Maisarah
Umur: 1 Tahun 9 Bulan

Punya beria dia nangis sebab takut kena marah ngan mama. Tu la, sapa suruh sesedap rasa jer gigit jari abang.... sampai berbekas gigi sarah kat situ.. 

16 comments:

joegrimjow berkata...

ahaa
nanges pon comey

cam cam idea untuk contest ni
;)

Mama-Danish & Sarah berkata...

joegrimjow: kids dengan aksi apa sekalipun tetap kiut kan...

tks sudi singgah sini....

miemiey berkata...

GOOD LUCK MAMA........

nza berkata...

walah....kenapa gigik jari abg..kn dh kena marah dgn mama...kesian sarah...
Ok, gud luck sarah!!!!!

♥Azie♥ berkata...

aduh sarah ...nangis kenapa nie..moga gambar nie bawa tuah yer...goog luck ain

Mama-Danish & Sarah berkata...

miemiey: thanks bu....

bu takmo join sekali ke?

Kak Nza: sarah nak test power tu kak....

kesian abang danish jadik mangsa serangan dia....

Mama-Danish & Sarah berkata...

azie: dia nangis sbb takot kene marah ngan mama pasal dia dah gigit jari abang...

meraung danish dek gigitan sarah....huhuhu....

honeylanz berkata...

ohh..sarah nangis dulu sblm kena marah la ni...taktik x nak bg mama marah kan... cian abg danish.... n gud luck..

Mama-Danish & Sarah berkata...

honeylanz: tu la, tengok dia nangis terus tak jadi nak marah.... hahaha...

yg geram tu kan, dia lak yg terlebey hover melalak dr abg yg kena geget tue.... adoiiiyaaa..

en_me berkata...

cutennyerrr.. ehehe

Mama-Danish & Sarah berkata...

en_me: candid ni tau....

sangat berharga ghitewww....hehehe...

aNIe berkata...

Salam Mama Danish & Sarah...

Hehehe...macam contest ade ye..contest nangis pun ada...bebudak kecik kalau nangis memang comei...seb baik takde contest orang besar nangis...hehehe

Mama-Danish & Sarah berkata...

anie: thanks singgah....

kalau orang tua yg nangis mesti buruk kan.... hehehe....

seronok kalau dapat simpan moment mcm nie sebagai kenangan....

CuTeMiUt78 berkata...

aahhaakss... memang beriya2 tu... good luck k

Mama-Danish & Sarah berkata...

cutemiut78: thanks rina...

moga tangis sarah bawak tuah kali nie.... hahaha...

YANNA berkata...

gudluck yer.... :)

Related Posts with Thumbnails