Khamis, 31 Disember 2009

NOTTI-FACE GIVEAWAY

STICKY MODE ENTRY.....NEW ENTRY PLEASE SCROLL DOWN

Kali nie nak join giveaway anjuran blog mama Adwan Encem plak. Firts taim join giveaway ni tau.. 

Antara syarat-syaratnya: 

* Jadi follower mamaadwanencem

* Link blog mama terus ke blog anda

* Sila tepek banner kat sidebar yg di link terus ke entry ini

* Sticky mode ya entry anda sume

* Yang paling penting, sila buat satu entry kat blog memasing beserta gambar wajah anak anda/anak sedara/anak angkat yang paling notti sekali.....

* Umur layak masuk ialah 5 bulan -3 tahun sahaja menjelang akhir tahun 2009

* Sila berikan nama anak & ibu/bapa, tarikh lahir dan umur sekarang serta ceritakan serba sedikit mengenai gambar.....

* Tarikh tutup giveaway ni adalah menjelang malam tahun baru 2010 
iaitu pada 31 Disember 2009 Jam 12.00  malam..

INILAH WAJAH NOTTI ANAK DARA KESAYANGAN SAYA.......

*

*

*

*

*

*

*

*

Nama Anak: Nur Atikah Maisarah
Nama Ibu: Noraini Khani
Tarikh Lahir: 11hb Mac 2008
Umur: 1 Tahun 9 Bulan

"Nakal tak saya? hehehe...... geram betul saya tengok lidah binatang nie asyik terjelir-jelir  jer. Tu yang saya rasa nak geget-geget kasi lidah dia putus tue. Bila saya tengok dia terjelir camtue, rasa macam dia menganjing saya jer tau!!! Saya tau la saya ni cakap tak bape betul lagi.... tapiii jangan la ejek-ejek saya.... Jangan ingat badan awak lembik, saya takut okeh!!! no! no! no!....... Yang takut dan geli tu mama saya...... hahhahaaaaaaa....."

Jumpa lagiiiiiiiiiiiiiiiiii......

18 comments:

honeylanz berkata...

lama x guna word "menganjing" tu...hehehe org gannu je paham kut ;)

cheqna berkata...

kak

naseb baik dok mengucing

wakakakaka

semoga menang ye

MamaAdwanEncem berkata...

okeh dh terjah... gud luck...

tp try tinggal kan comment n link lagi ek..

Mama-Danish & Sarah berkata...

honeylanz: has, agaknya kalau bukak kamus dewan ada tak perkataan 'menganjing' ni yerk.... hehehe...

cheqna: kalau mengucing sarah dah gomol dahhhh... hahhaha...

Mama-Danish & Sarah berkata...

mamaadwanencem: thanks sudi jengah n3 ain walaupun tinggalkan msg chatbox jer...

komen kat n3 tu dah tengok kan...

nza berkata...

gud luck utk sarah......eeee....geli la...bnde alah tu.

♥Azie♥ berkata...

alahai sarah..knp tue..good luck yer..moga gambar nie bawa tuah...

ibu_arifa berkata...

amboi berani nyer sarah nih..

good luck yer :)

Softtouch [Hanim] berkata...

gud luck sarah...bulu matanya tu untie kenan betul lah syg...melentik...

LiNda berkata...

ala la..lala... comelnya...

Gud Luck !!

Mama-Danish & Sarah berkata...

kak nza: ain pun geli kak, sbb tu la sarah suka usik mama dia ngan binatang nie....huhuhu....

azie: thanks azie..... banyak sangat pict. sampai pening nak pilih mana satu....

Mama-Danish & Sarah berkata...

ibu arifa: agaknya kalau binatang nie bernyawa dia takut kot....

Hanim: pandang la mata sarah selalu nim, mata tau melekat kat baby hanim nanti...

sis linda: thanks kak...

QuEeN Of 2 Heroes berkata...

hahaha...klakar ape yg sarah ckp tu...
aunty pun cam mama sarah.....eeee geliiii....tgk2 dari jauh je... ;p

Nida berkata...

Good luck ye Ain...

Gambar tu memang cute, kesian mengkarung tu kena dera..hehe

CuTeMiUt78 berkata...

hik..hik... cute tgk sara cam tu.. good luck k

Mama-Danish & Sarah berkata...

Nadia: kalau pandang akak takde la terasa geli nad, bila tersentuh tu yg buat mcm nak luruh jer jantung....huhuhu...

Nida: nasib baik mengkarung tu tak bernyawa kan...

kalau tak mati sarah kerjakan...

Cutemiut78: thanks rina

Mama Qaseh berkata...

Hehe so kiut laa dak Sarah nie..
Mga be a winner ya Sarah cayang..

Re:Hehe kita punya citarasa yg sama kan..bertukarrrr hiks..

Mama-Danish & Sarah berkata...

Sya: sebut pasal 'bertukar' tu macam power ranges la pulak....hehehe...

ain tetiba jatuh chenta ngan sony sbb camera dia sangattt bagusss....gatal jer tangan nak nak snap-snap....hahaha....

Related Posts with Thumbnails