Isnin, 28 Disember 2009

My Lovely Baby With Pacifier Contest

Sebelum tirai 2009 melabuhkan tirainya, sempai lagi rasanya nak join My Lovely Baby With Pacifier Contest. Untuk syarat-syarat penyertaan boleh klik kat sini
Koleksi gambar yang menjadi pilihan mama ialah....

*

*

*

*

*

*


Nama: Nur Atikah Maisarah

Umur: 1 Tahun 9 Bulan

Tarikh lahir: 11hb Mar 2009

Pic. ni di ambil dua minggu lepas sewaktu on the way balik dari kuantan. Sehingga ke hari ni, sarah masih lagi tak boleh berpisah dengan puting kesayangan dia. Tiap kali nak tido puting wajib adooo. Bila dah terlena baru la boleh cabut dari mulut dia...

Harap pihak penganjur berpuas hati ya....

6 comments:

PertMuffin berkata...

salam..
ok checked and approved.
sume cukup syarat :)
thanks ya sudi join contest.

kiss for baby & good luck!

hawa @ pertmuffin

Mama-Danish & Sarah berkata...

pertmuffin: tks hawa...

nza berkata...

Fuh!!!2 hr 2 mlm buka blog ain nk coment ttp xdpt2.coment box xkluar2...
myb beruk band kak nza slow gilerrrzzz...or myb blog ain agak berat ckittt....xtau le...
Ok, gud luck utk si comel sarah....

honeylanz berkata...

ery x de kut pic ber puting. if not leh memeriahkan majlis ;)

all the best!

Mama-Danish & Sarah berkata...

Kak Nza: terima kasih sbb tak jemu2 jengah ain dan anak2....

terharu sesangat....

agaknya blog ain ni berat kot, tu yg payah kengkawan nak komen tu....huhuhu....

Mama-Danish & Sarah berkata...

honeylanz: tks has...

pening nak pilih pic. sarah berputing sbb banyak sangat dlm koleksi...

Related Posts with Thumbnails