Isnin, 21 Disember 2009

KEMANA TUMPAHNYA KUAH.......

Kalau dah jenis penakut tu, penakut jugak ler.

Tapii kan dalam takut2 dia, dia tengok jugak tue. Kalau aku, usah kata citer, nampak iklan pun aku dah sebok tukar channel.... hahhaha.... 

Puas gadoh ngan abah dia suruh tukar channel lain, tapi abah totap menang...... Bukak jugak citer 'Jangan Tegur.....Lagi' nie. huhuhu..... sajer nak dera perasaan anak bujang dia.

Bila duk peratikan gelagat Danish layan citer nie, aku gelak sensorang. Kelakor dengan sarung bantal busuk standby kat tangan. Keluar jer adegan seram, terus selindung sebelah mata baling sarung bantal tue. hahhahaaaa..... 

'tengok ngan sebelah mata'

'dah tak tahan nengoknya....'

'hek eleh.... bukan keluor hantu pun.... apadaaaa'

Nasib baik dia tak mintak tido atas katil sesama ngan kitaorang. Kalau tak, sia2 jer terpaksa berhimpit atas katil kecik tue... 

Kalau memang mak dah dasar penakut tahap gaban, camne la anak nak jadi berani kan... huhuhu..... 

17 comments:

Nida berkata...

adeiiii... kesian budak tu, kecik2 dah tengok cerita seram..hehe.

Anak2 nida ni klu tengok cerita hantu.. siap ler nak kencing pun berteman.. biarpun siang hari..

QuEeN Of 2 Heroes berkata...

kalo asben xde kat umah cecepat tukar channel lain bila tiba waktu cite ni..hehehe :p
sy pun ngaku gak, penakut cite2 hantu....hihihi :p

honeylanz berkata...

has pun penakut! iklan pun trs tukar..ifx sempat tukar..has pandang tempat lain + tutup telinga..x nak dgr mengilai ke apa....hahahahah

miemiey berkata...

usahkan mama je penakut,,ibu pon sama..lalalala..kl takde abg j jgn mimpi bu nk pasang cerita ni...tapi si ayi n nya mmg berani gila nengok cite ni...bu apa lagi layang tenet mama..takut punya pasal..budak berdua tu relax gila jee....danish jgn tido bawah katil lagi udah laaa yeeeeeeeee...hehehehe.............sarah g mana masa tu ke dah berlakon dalam mimpi....

miemiey berkata...

danish mmg ada tabiat tido ngn sarung bantal bucuk keeeeeeeeeee....tak pernah sarah tido pagi2..hari ni pg2 lagi dah tdo mama...ni bu duk layan tenet jap sementara dia bgun...

Mama-Danish & Sarah berkata...

nida: kalau rumah ain nie, bukan anak jer kencing berteman, ngan mama dia sekali kejut abah memalam buta.....hahhaha....

Nadia: akak pun sama, tak pernah bukak citer hantu kat tv....

keluar iklan terus tukar channel lain... kalau tak sempat ambik remote tu kan, tension giler...hahaha....

bila la kita nak berani kan...

Mama-Danish & Sarah berkata...

honeylanz: buat2 tak nampak jer apa yg tengah keluar kat tv masa tu erk....hehehe...

miemiey: bu pun penakut jugak ke?....muahahaaa...

tapi anak dara kita tu berani bu.... agaknya dia tak faham lagi kot citer hantu ni sume...

masa danish tengok citer nie sarah dah tido...

danish tue, sampai skang gentel sarung bantal busuk. tak dpt sarung tue, meroyan dia....

kadang kalau sarung bantal dia tue ilang, mama pujuk dia gentel kain lampin sarah...ntah bila la tabiat dia nie nak ilang...huhuhu...

Softtouch [Hanim] berkata...

cite tu mmg seram ain..kalu anak sy dia paling muka kat lain...he he he

CatlinaFly berkata...

adik ipar sy, suke cite antu tapi mulalah menempek kat belakang kita..takut!

Mama-Danish & Sarah berkata...

hanim: dalam duk seram tu nak jugak dia layan....hehehe...

catlina: seronok jugak kan menyakat budak2 yg penakut nie....

akak masa kecik dulu kalau tengok citer hantu, mesti berkelubung dalam selimut..... hahaha....

CuTeMiUt78 berkata...

klu mirul plak.. tgk citer2 seram camni.. tutup muka ngan tangan.. tapi tgk gak celah2 jari dia..

Zareda Norman berkata...

saya suka citer seram.. ehheheh tapi tengok sebelah mata jugak.. hahahaha

Mama-Danish & Sarah berkata...

cutemiut78: mesti lawak kan, tengok hantu di sebalik jari.... hehehe...

Kak Zar: muahahhaaaa...... takut jugak ke kak???

macam tak caya lak rasa....

Syuhada Kamal berkata...

sama la kite..sy mmg tak pernah tgk citer2 slot seram ni....sorg2 lagila heii...mmg tak berani!! w/pun takde hantu dgr sound effect pun dah meremang bulu tengkuk..hehe

Mama-Danish & Sarah berkata...

Syuhada: ain takde la sampai meremang bulu tengkuk, cuma lepas tengok tue timbul perasaan takut....

rasa macam ada something jer mengekor kita.... huhuhu...

en_me berkata...

salamm mama ittewww.. me dah jawab pertanyaan mama semalamm.. ehehe

Mama-Danish & Sarah berkata...

en_me: thanks bro...

dah register kat gravatar tue semata2 nak pic. keluar kat blog bro....hehehe...

senang la sikit nak identified bila pic. keluar kan....

jangan lepas nie wat2 tak kenal saya udah la ya....hahaha....

Related Posts with Thumbnails