Rabu, 25 November 2009

HARI INI..........


Alhamdulilah, matahari bersinar ceria....

Langit terang benderang tanpa sedikit pun tanda hari nak hujan...

Harapnya cuaca sebegini berkekalan hingga esok dah selepas raya haji hendaknya...hehehe

At least dapat la perantau pulang ke desa dengan gembira..... tanpa ancaman banjir semestinya kan....

Buat ibu-ibu yang nak jemur kain baju tue, cepat-cepat la rebut peluang keemasan nie.... kang hujan datang lagi menyesal tak berlagu plak nanti.... 

9 comments:

honeylanz berkata...

sama.. pg td jemur selimut! jgn hjn ptg lak..huhuhu

Mama-Danish & Sarah berkata...

honeylanz: has, ain jemur baju dua hari lepas, tak bawak keluar pagi td takut hujan plak petang nanti....hehehe...

LotsOfLove-Pearls berkata...

Salam Kak,
kat tempat LOL pown panas.
Berjemur pasti sunburn..

Takde update jiran baru ker?
Hehe..

miemiey berkata...

betul mama...

kain bu berdozen di jemuran kat luar....

mek tecik ni sibuk nak jemur pasal nak jejalan kat luor...

Mama-Danish & Sarah berkata...

LOL: akak tak berjemur pun kulit memang dah sedia gelap...hahhaha...

akak dah update utk dearie tue, harap berpuas hati ya...

miemiey: jemur bu jgn dok jemur...

sarah tu puas doh kena kurung, tu yg suka sgt kalu leh lepas....

sis_nita berkata...

haaa..

ain.. ko jgn jemur sutun kering cam jiran sengal kak tu dah laa yer..

:P

sis_nita berkata...

isk..

manerr p komen kak tadi ekkk..

:(

sis_nita berkata...

lagi skali komen..

ko jgn lak jemur sutun kering cam jiran sengal kak tu yerr..

t Linda Manis pi amik gambar letak kat blog dia laks..

hahah!

Mama-Danish & Sarah berkata...

sis_nita: sis, sutun high class tak main la kan offer kat tepi pagar....

kitanya sutun kat BSKL jer leh jumpa....

kahkahkah.....

Related Posts with Thumbnails