Isnin, 16 November 2009

KUALA LUMPUR - PART II

Hari kedua di KL, kami laburkan duit di Sogo... hek eleh mcm ler duit berkoyan-koyan. Takde maknanya kan kengkawan...hehehe...

Idak ler beli apapun selain dari baju tido untuk minah kecik tu. Kesian Sarah, baju tido banyak yg dah separuh kaki dan lengan (singkat belaka doh.....huhuhu). Buat sementara waktu nie, belikan tiga pasang dulu, sek sok kalau mama ada duit lebih kita tambah lagi ya. 

'baju tido si anak dara'

Alang-alang ke sini, hubby sempat belikan orang rumah dia menda nie. Patutnya raya puasa hari tu lagi dia dah belikan, tapi sbb orang rumah dia tu jual mahal, makanya postpone ler memanjang. Sapa la orang rumah dia tu kan kan..... 

'pe kebenda la dalam nie'

Taraaaaaaaa.....

*

*

*

*

*

*

*

*

*

'hehehe....handbag baru'

Macih banyak-banyak ler laling yerk. Kali nie memang aku tak tolak offer hubby sbb telinga aku dah tak tahan dengar si Danish duk komplen mama pakai handbag yang dah rosak. 

Saat yang paling mengembirakan waktu kat Sogo ni apa tau!!!! Aku terjumpa ex-housemate masa belajar kat UM dulu.  Hampir 8 tahun tak bertemu mata ngan Azua ni, tetiba terpandang dia tengah tinjau mainan untuk anak dia. Sempat jugak la berborak dan bertanya khabar sebelum dia bergegas untuk masuk kerja semula (jumpa waktu lunch hour). 

12 comments:

honeylanz berkata...

wah.. shopping di sogo..besh gok situ..byk choice.. dah rasmi blom hbag baru ;)

LotsOfLove-Pearls berkata...

Huyooo Kak..
Shopping kat Sogo eh..
Handbag baru..
ChanteQ :)

*dunia kecik je eh bila terjumpa ngn kengkawan yg dah lama tak jumpa.

Nida berkata...

Sogo mengingatkanku pada sesuatu..last diriku bershopping bersama hubby sebelum berangkat ke bumi Albany.. rindunya nak shopping kat sana..uwaaa :-(

ainie aziz berkata...

dah update pun. aini jugak tak update2 lagi. haha! sogo mmg best kan. macam-macam ada. jeles la pulak dapat handbag baru. kena rembat jugak satu ni. hehe!

QuEeN Of 2 Heroes berkata...

oo...pi jejalan KL ye... ^_^
kecik je dunia ni kan...jumpa gak kawan lama...

Softtouch [Hanim] berkata...

pg kl bershopping2 yer...berbaloi2 tggu lama dpt handbag tu yer...cantik..

Mama-Danish & Sarah berkata...

honeylanz: best kan sogo...murah dan banyak pilihan....

handbag baru dah rasmi rabu lepas....hehehe...

LOL: Dearie, chanteq ke? pstttt....hubby akak yang pilih ni tau...hahaha...

Nida: Nida, tunggu balik mesia nanti ya....

kat sana, apa tempat shopping yang best erk?

Mama-Danish & Sarah berkata...

ainie aziz: akhirnya aini dpt tembus jugak comment box ni.....alhamdulillah...

ainie, tunggu end of dec. nanti, mesti lagi banyak offer kan...

Nadia: Nad, akak mampu sampai kl jer....huhuhu...

jeles plak ngan nad yg dpt bercuti sampai ke indonesia sana.... bila la akak dpt pergi ya...huwaaaaa

Hanim: tunggu offer sbnrnya tu yang asyik tolak jer bila hubby nak belikan handbag baru...

handbag ni pun hubby yg pilihkan...dia yg bayor, kena la ikut selera dia....hahaha...

Mama Qaseh berkata...

Wah sonoknya Sarah round d world kt KL yea cayang..
Mamanya lagi sonok kan dpt hdiah lagi En Somi..Sure senyum sampai tinga jer hari tue kan hiks..

cheqna berkata...

salam kak..

woh..beh r ye boleh beg baru

deki weh..

nok g etek r sogo tu..ekekeke

nway salam kenal kak =)

Mama-Danish & Sarah berkata...

Mama Qaseh: Sya, senyum sampai takdak telinga tau.....hahaha...

rindu kat qaseh la, lama tak jenguk sya ngan qaseh kan... sorry coz quite busy lately.....

Cheqna: thank u, thank u sudi singgah blog akak... sonot dpt kenal blogger satu negeri ni...

psttt, cheqna duk ajil kat ane?

lagi satu kan, kalau nak gi sogo jgn lupa bawak duit lebih.... rambang mata tengok barang murah-murah kat sana...

LiNda berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Related Posts with Thumbnails