Khamis, 26 November 2009

GANTUNG AWARD CHUMELLLL

Dapat award dari Dik Mya. Maceh dik. Chumel dan cute sangat. I liiikeeeeeee.. 

Yang ni pulak dari Kak Tie sebagai penghargaan buat semua follower kesayangan beliau yang dah mencecah seratus orang tue. Wah wah wah..... glemer kan. Bila la turn aku plak nak cecah nombor nie... hehehe.....

8 comments:

LotsOfLove-Pearls berkata...

Dik juga dah pamerkan award dari Mya..

hug2 gitu..

Mama-Danish & Sarah berkata...

LOL: penghargaan utk yg memberi kan....

kecik tapak tangan nyiru kita tadahkan....hehehe

sis_nita berkata...

isk..

yerlaa2..

jap t kak pon pamerkan yerrr..

tak sihat ni..

mate saket..

:)

cheqna berkata...

wah..wah..

hehehehehe

kak...no. phone kak..

senang cheqna nak g meronggeng rokiah belah2 pake tu cari akak..

hehehehehe

Sharinginfoz berkata...

bagus dapat award, nanti datang le sini pulak ya

CuTeMiUt78 berkata...

eemmmm lama dah tak hias umah ngan award2 ni.. sekarang ni asyik la ngan contest je

Mama-Danish & Sarah berkata...

sis_nita: sila gantung ya kak.... chomell kan...

cheqna: bila nak datang paka cheqna...

jangan lupa call akak kalau ada kat sini...

Mama-Danish & Sarah berkata...

sharinginfoz: insyaallah saya singgah ke sana...

thanks being here....

cutemuit78: dunia blog ni bermusim kan rina, kejap musim kontest, kejap award dan kejap tag mengetag...hehehe...

Related Posts with Thumbnails