Ahad, 22 November 2009

ANAKKU CERIA GIVE-AWAY CONTEST

(STICKY MODE ENTRY)

Aku gatai tangan nak join kontest.Penyertaan di saat akhir sebab tarikh tutup kontestnya adalah hari ni. Harap-harap masih diterima oleh pihak penganjur hendaknya. Contest Anakku Ceria Give-Away ni dianjurkan oleh Iza dengan tujuan menambahkan kengkawan di alam maya katanya. Pstttt Iza, jom ler jadik kawan saya. Saya sukaaaaaaaaaaaa.... hehehe....

Ini pulak adalah pic. yang aku ingin pertaruhkan. Waktu ni sarah genap usianya setahun sebulan. Rambut pun masih pendek dan kelihatan ala-ala boboy lagi....hehehe. "Lihatlah dunia betapa gembira dan seronoknya saya bila dapat mamam kismis. Paling seronok lagi kalau saya dapat main botol kismis tu....hahhahaaaa...."
 

Nama Bayi: Nur Atikah Maisarah
Umur: 1 Tahun 8 Bulan

Cik puan Iza kita juga telah bermurah hati nak hadiahkan pemenang dengan hadiah yang cukup cantik ini.

*

*

*

*

*

*

*

*

1 Vantage Cookware 3.0L

Hadiah adalah ditaja oleh http://jommainkutu.blogspot.com/

10 comments:

cheqna berkata...

semoga beroleh kemenangan ye kak

sis_nita berkata...

gud luck dik..

kak doakan ko akan menang..

:)

ibu_arifa berkata...

cerianyer Sarah..suka makan kismis yer..pandai!!

ku pun berkenan dgn periuk tu juga, huhuhu cantik kan..

good luck yer :)

Mama-Danish & Sarah berkata...

cheqna: thank u dik, cuba nasib jer nie. ntah diterima penganjur ke tak, tak tau ler....

sis_nita: moga doa akak diperkenankan Allah....aminnnn

ibu arifa: cantik periuk tu kan min.... siapa la yang bertuah agaknya....

honeylanz berkata...

gud luck ain & sarah

Mama-Danish & Sarah berkata...

honeylanz: thanks dear...

LotsOfLove-Pearls berkata...

Salam Sis..
Memang sarah sangat ceria time nie.
jelingannya memang mengancam dan tawanya menghibur..
all the best utk sarah..

Mama-Danish & Sarah berkata...

LOL: tks dearie.... seronoknya berada di alam kanak2 kan, takde masalah yg perlu difikirkan..

yang dorang tau nak main, makan dan tido jer...hehehe...

miemiey berkata...

good luck mama
semoga menang puyuk tuuu
comeyy sarah masa tecik
kalau mama menang leh bu sewa puyuk tu
hehe

Mama-Danish & Sarah berkata...

miemiey: tks bu.... dok payah susah2 sewa ngan mama bu...

kita gilir jer seminggu sekali simpan kat umah masing2....hehehe...

Related Posts with Thumbnails