Rabu, 16 September 2009

CUTE SLEEPING BABY CONTEST

Aku dah adicted...... sekali join kontest, rasa nak join lagiiiiiiii.......dan lagiiiiiiii........ sudahhhhhhhhhhhh.... 

2nd time ni, aku nak join contest anjuran blog "Love My New Life". Baiti anjurkan contest ni sempena dengan birthday beliau yg ke-26 yang jatuh pada bulan ni. Antara syarat-syaratnya:

1. Penyertaan terbuka kepada semua para2 ibu n blogger..
2. Perlu lah menjadi FOLLOWER Love My New Life
dan add my link nie di bloglist anda
3. Buat entry contest bersertakan 1 gambar ur baby anda yang sedang tidor
yang paling cute,chomel sekali...
4. Terhad untuk satu penyertaan sahaja (kang rabun juri nk pilih pemenang..huhuhu)
dan umur bayi ketika itu hendakla dalam
lingkungan usia 3 - 12 bulan
5. Perlu disertakan dengan NAMA BABY, BIRTH DATE, PLACE OF BIRTH & NAMA IBU
6. Kemudian add banner contest kat side bar beserta ngan link contest nyer skali

7. Nyatakan skali aper yang special tentang blog Love My New Life

8. Sila tinggal kan link peyertaan anda di comment yerk..

Setelah digodek-godek di dalam pc buruk aku ini, akhirnya aku pilih pic. yang kat bawah ni. Waktu ni, umur Sarah baru 10 bulan. Sarah ketiduran setelah penat didera mamanya. Jangan salah faham yerk, bukan dera yang pukul-pukul atau chobit-chobit tue. Sebenarnya sebelum dia terlena nie, aku dera Sarah pakai skaff hitam tue. Skaf tue Chek Da Sarah yang punya. Tertinggal kat rumah aku masa dia datang tido rumah aku ari tue. Bila aku jumpa aku tolong cucikan, taim nak lipat tu Sarah ambik wat main plak.  Nak sangat main skaff ni, aku paksa dia pakai terus. Entah macam mana boleh melekat kat kepala sampai tertido..... 

Nama Baby: Nur Atikah Maisarah Binti Iskandar

Birth Date: 11 Mar 2008

Place of Birth: Hospital Dungun, Terengganu

Nama Ibu: Noraini Binti Khani

Menariknya tentang blog "Love My New Life" adalah kerana banyak cerita2 menarik yang dikongsi oleh Baiti. Bukan sahaja tentang kehidupannya sebagai seorang isteri dan ibu, tapi juga info-info lain yang sangat berguna utk all mummies out there. Yang paling penting, Baiti juga ada blog yang menawarkan online shopping tudung-tudung yg cantik. Nak beli tudung yg cantik dengan fesyen terkini, boleh klik kat sini.  

8 comments:

CuTeMiUt78 berkata...

wah.. memang cute gitu.. good luck k

Mama-Danish & Sarah berkata...

Cutemiut78: mekasih....saje meriahkan suasana kontest. SELAMAT HARI RAYA UTK RINA K. tks for the lovely kad raya jugak.

QuEeN Of 2 Heroes berkata...

ingat sarah peluk kucing td...bear kambing rupanya...hehehe :P

Baiti @ Mizz Zizee berkata...

salam terjah...heheheh..alahai..tomei lerkk..kekek
baiti pun ingat kucing..rupernyer patung jerkk..heheh..halamak dear...my link tak der kat bloglist u ler...leh add tak..nnt biler contest nie da abiss leh ar remove balik..leh erkkk..tq dear..tq for joining

LotsOfLove-Pearls berkata...

Salam Kak..

Cute jer Sarah with skaf itu..

Comel...

***

Salam Aidilfitri kepada Kak dan keluarga.

Mama-Danish & Sarah berkata...

Nadia: tu anak kambing yang sangat comelll.... sayang sekali sarah tak berapa suka, kalau nak tido dia tetap mahukan keldai busuk jugakkkk........huhuhu....

Baiti: tks singgah n follow akak k.... badan kambing ni memang seakan-akan kucing. kambing yg boleh baring jerk....agaknya sbb dia masih baby kot...hihihi....

LOL: dear, asalnya sarah asyik bukak jer bila akak letakkan skaf tue kat kepala dia. tak tau la camne boleh plak melekat taim dia tido. mungkin sbb mengantuk sangat sampai dia terlupa skaf kat kepala...hahhahaaa....

Mama Qaseh berkata...

It's so kiut..Gud Luck Ain..

Saya nk ucapkan Selamat Hari Raya tuk ain n famili..
Mohon maaf kalau ada keterlajuran kata selama kita berchit chat yea..
Mga ceria d hari raya nnti..
Dan mg selamat smp ke destinasi yg d tuju..

Mama-Danish & Sarah berkata...

Sya: Selamat Hari Raya utk Sya sekeluarga... semoga berbahagia di hari raya nanti...maaf zahir dan batin.

Related Posts with Thumbnails