Rabu, 2 September 2009

KAD RAYA.....

Inilah dia kad raya pertama yang aku terima tahun ni...

Terima kasih ya Luna sbb masukkan nama aku dalam list ko.....hihihi..

Kalau korang nak tahu, sebenarnya dah bertahun aku tak terima kad raya. Sejak lepas grad ari tu, takde sapa lagik dah nak nganto kad raya utk aku.... padan muka aku jugak ler, pasal aku pun sama tak nganto kad kat sesapa.....

Nampak gaya tahun ni, kena mulakan balik tradisi mengantor kad ni... Asyik duk sms jer, takde kenangan tuk disimpan.... Betul tak???

Sapa nak kad raya???? Angkat tangan!!!! Tekan keyboard dan taip alamat korang kat ruangan comment tu..... Kalo lambat lepas raya la korang terima ya.......hahhaha..... 

P/S (edited): kalau segan nak taip kat komen tu kan, email jer address korang kat sini: norainikhani@yahoo.com.my

20 comments:

sis_nita berkata...

amboiiii..
dah dapat kad rayerr ko kansss..
huhuhu!

akak dapat email rayerr..

honeylanz berkata...

has mmg tiap2 thn menghantar kad raya kt family members n frens! ada tu tempah awal². sbb br feel raya. tp this year x dang nk tempah :p

QuEeN Of 2 Heroes berkata...

saya angkat dua tangan....!!
agak2 angkat dua tangan leh dapat dua kad x akak....hahaha :p

CatlinaFly berkata...

ha ah kan..sejak zaman teknologi makin canggih ni, kad raya yang diposkan mcm dilupakan...

ummumishkah berkata...

awalnya dapat!! nak jugak...

Zareda Norman berkata...

ain

kak zar pun dha mula dapat kad raya dari handai dan taulan, ntah bila nak mula balas ni...

Kakak berkata...

Wah..teringat pula lum beli kad raya.

zieha berkata...

waaa..lama doh koi tak berkad rayanye..
baguslah sekurang2nya ada kenangan..
tradisi lama jangan terus dilupakan

ibu_arifa berkata...

syoknyer dapat kad raya ...saya pun nak :) tp tak leh lah nak tulis alamat secara 'open' kat sini.. ku ni pemalu tau ..hihihi

Mama Qaseh berkata...

Wahhh dh dpt kad ker Yang..
Sonokkk kan da jga org teringat kt Ain hehe..
Saya pn dh lma tk dpt kada raya dr kwn2 lama

Mama-Danish & Sarah berkata...

sis_nita: email raya ain tak pernah dpt plak kak....dia ada masukkan lagu raya skali tak?? mesti syokkk erk kalau siap ngan lagu...

honeylanz: siap tempah ke Has? Hebattttt!!!!

Nadia: lor...kalau angkat dua tangan camne nak naip.... akak kasi satu kad jer, tapi nadia punya spesel ckit....ada sampul duit raya kad dlm tu..... hahaha....abih la kang org lain jelessss nanti....

Cat: jom kita mulakan balik tradisi itu....

Mama-Danish & Sarah berkata...

ummumishkah: mana alamatnya kak.....lepas raya jawabnya sampai nanti....huhuhu....

Kak Zar: cepat balas kak, nanti kang tak sempat sampai plak....

Kakak: cepat beli....jangan lupa pos kat ain sekali....hihihi....

Mama-Danish & Sarah berkata...

Zieha: kak, kad raya utk ain mana? Huwaaaaaa.......

ibu Arifa: alaaa, jangan la memalu cenggitu... bwk la sini alamatnya...

Mama Qaseh: Baru dpt satu Sya..... tu pun nasib baek ada org ingat....huhuhu....

QuEeN Of 2 Heroes berkata...

wahhh..angkat dua tangan leh dpt sampul duit raya....hehehe :p abis la...org lain jeles lak kang...hihikhik :p

Mama-Danish & Sarah berkata...

Nadia: cepat email address ko dik, offer datang sekalik setahun jerk tau...kakakaaaa....

QuEeN Of 2 Heroes berkata...

okeh kak....ni add saya... :)

NORUL NADIA NASIR
No 9,JLN LP 8/1,
TAMAN LESTARI PERDANA,
43300 SERI KEMBANGAN,
SELANGOR.

miemiey berkata...

wah nk kasi kad raya yee....nak ..nak..nak..angpau raya takde ke...kuih raya ke..hik..hik..balai raya ke...hantu raya..takmo..takmo..

DaKoSue berkata...

nak2 sue nak yg besarrrrr boleh hehe

Mama-Danish & Sarah berkata...

Nadia: nanti akak pos ya....tungguuuuuu

miemiey: bu nak jugak ke.....mama kasi sampul duit raya ya...

Dakosue: kasi address dik, envelope ari tu akak dah terbuang dah..tak sempat nak ambik address....huhuhu.....

CuTeMiUt78 berkata...

yup betul tu.. rasa zaman pos2 kad raya ni... macam dah pupus gitu.. tapi tu la yg lagi meriah rasanya.

Related Posts with Thumbnails